Iso Munaisia Miehiä

Kauneus Ei Tarvitse Olla Noin Meikki

Maailman kauneus on hyvin laaja ja jännittävä. On niin monia tapoja, että yksi voi saada, ja sitten käyttää tietoa tällä alalla auttaa itsensä tuntea enemmän luottavainen ja houkutteleva. Se riippuu täysin yksilöstä. Se sanoi, ei väliä mitä kauneus taidot ovat, tässä on muutamia vinkkejä, että sinun wil löytää erittäin hyödyllinen.

Jos sinulla on kova aika saada eyeliner pysyä, voit hakea luomiväri kun olet laittaa eyeliner. Sinun pitäisi kevyesti laittaa varjon teidän eyeliner puuvilla pallo. Tämä sinetöi soveltamista eyeliner ja se kestää kauemmin ja ei toimi.

Tutkijat ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka ovat symmetriset piirteet koetaan kaunis. Yritä säilyttää symmetria, kun pyrkimys kauneus. Yritys omassa rutiini luoda enemmän symmetrinen kuva.

Jos olet vaaleaihoinen tai on vaaleat hiukset, haluat ehkä harkita sävytys kulmakarvat. Tämä parantaa väriä kulmakarvat ja kiinnittää huomiota silmäsi ja kulmakarvat. Voit sävyttää kulmakarvat itse, ja voi löytää sävy korkeintaan kauneus myymälöissä.

Levitä pari ruokalusikallista manteliöljyä teidän lämmin kylpy rentouttava hoitoon, joka jättää jopa roughest, kuivin iho tunne notkea ja pehmeä. Voit myös käyttää sitä säästeliäästi erittäin kuivia ja vahingoittuneita hiuksia – mutta vain tuuman tai niin yläpuolella päättyy.

Käytä syvä hoitoaine vähintään kerran viikossa ylimääräisiä pehmeä ja terveet hiukset. Valitse yksi päivä viikossa kylpyyn ja lukea lehteä tai kuunnella musiikkia samalla kun syvä hoitoaine imeytyy hiuksiin ennen huuhtelua. Monet hiukset tuotelinjat ovat matching syvä hoitoaine.

Käytä silmätipat elävöittää kasvot. Väsyneet silmät voi tuoda alas teidän koko näyttää. Pidä pieni pullo silmätipat laukussa ja käyttää niitä säännöllisesti, varsinkin kun istuu tietokoneen ääressä. He eivät vain piristää silmät, mutta tehdä niistä kimallus.

Pat kosteusvoidetta ihoon eikä hankausta se. Useimmat ihmiset hieroa kosteusvoide osaksi niiden iho. Tämä voi todella levitä kosteusvoide eri osien ihon tai jopa poistaa useimmat sen kokonaan. Kokeile taputtaa sitä yli oman ihon sijaan. Iho imee sitä enemmän tasaisesti.

Käyttämällä fake rusketuksen lotion voi tehdä ihon näyttävät enemmän kaunis saamatta mitään haitalliset säteet aurinkoa tai parkitukseen. Varmista ajella tai vaha hiukset, joita et halua kehosi ennen kuin haet tahansa rusketuksen lotion vähintään 24 tuntia etukäteen.

Voit saada seksikäs, kiiltävä huuli ulkonäkö tekee niistä näyttävät enemmän täynnä. Ääriviivat huulet käyttämällä peitevoide harja pronssi, joka on kaksi sävyä kirkkaampi kuin ihon sävyä. Valita kulta, persikka tai koralli kiilto loppuun näyttää.

Peitä juuret. Jos olet välillä matkoja kampaaja ja juuret ovat osoittaa peitä ne kanssa ripsiväri. Kevyempiä värillinen hiukset käyttää hieman ylimääräistä hiuslakkaa ja pölyä, jossa on kullan värinen luomiväri. Tämä kattaa juuret, kunnes saat hiukset värillinen uudelleen.

Kun tarkastellaan kauneus tuotteita, sinun pitäisi aina olla varma tarkistaa niin monta arvostelua kuin mahdollista. Joskus se ei ole sen arvoinen viettää paljon tuotteesta, kun voi ostaa saman tyyppinen tuote paljon vähemmän. Muina aikoina se on välttämätöntä, että et viettää ylimääräistä rahaa saada oikea tuote.

Jos sinulla ei ole paljon aikaa viettää ylös, voit silti piilottaa viat ja tummat täplät. Peitevoide tikku on loistava tapa peitellä mitään paikkoja tai tummat silmät. Laittaa jauhetta yli peitevoide ja voit näyttää hyvältä vain viettää pari minuuttia aikaa.

Kauneus on kiehtovaa ja jännittävää maailmassa, joka on vain rajoitettu määrin henkilö on mielikuvitus. On loputtomasti mahdollisuuksia, tuotteita, yhdistelmiä, ja tekniikoita. Aloittaa kokeilemalla löytää jotain uutta itsellesi tai oppia jotain uutta, että voit paremmin oman käyttö. Tullut innoittamana nämä vinkkejä!