Iso Pippeli

Kätevä Neuvo kaikille, jotka Kärsivät Akne

Akne ei ole vain teini-ikäiset eikä se tarkoita, että et pese kasvosi oikein. Se voi yksinkertaisesti tarkoittaa, että sinulla on sairaus, joka tarvitsee asianmukaista hoitoa. Tämä artikkeli voi auttaa sinua päättää, kuinka vakavia akne on ja mitä voit tehdä käsitellä sitä ja hallita sitä. Se voidaan helposti tehdä.

Voit käyttää over-the-counter akne hoitoja, jotka auttavat teidän akne. Nämä ovat pääasiassa ajankohtaisia ja sisältävät yleensä suosittu akne ainesosia, kuten bentsoyyliperoksidi ja salisyylihappo. Sinun täytyy olla varovainen, vaikka, ja seuraa ohjeita siitä, kuinka paljon käyttää ja kuinka monta kertaa soveltaa niitä. Myös, nämä voi olla liian kova joillekin, joten jos olet epävarma, käänny lääkärin tai ihotautilääkäri.

Auttaa hoitoon akne, tulla tietoiseksi mitään yhteyksiä oman breakouts ja päivittäistä tottumukset. Jos huomaat, että sinulla on ollut ohita päivittäistä rutiinia pesu naamasi vain löytää itsesi kanssa flare-up viat, kuuntele kehoasi ja säätää vastaavasti.

Hallita sinua akne rajoittamalla määrä hienostunut hiilihydraatteja ja sokeria, että syöt. Kuluttaa puhdistetut hiilihydraatit sekä sokeri johtaa piikki tuotantoa hormoni insuliini, joka säätelee veren glukoosipitoisuutta. Lisääntynyt insuliinin tuotantoa kannustaa iho erittää tali, rasva-kuin nestettä, joka aiheuttaa breakouts.

Kun taistelut akne, olla varma, että olet saa tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Sinun tulisi myös yrittää lisätä määrää siemeniä ja pähkinöitä, että voit syödä. Joissakin tapauksissa, ihmisiä, jotka ovat akne voi puuttuu tiettyjä mineraaleja, joita löytyy näitä elintarvikkeita. Hyvä tapa sisällyttää hedelmiä ja vihanneksia osaksi ruokavaliota, on tehdä smoothiet ja salaatteja.

Yritä välttää koskettaa kasvot koko päivän. Monta kertaa me panemme kädet tai sormet kasvot ilman edes ajatella sitä. Meidän kädet ovat bakteerien heille, että me poimia eri pinnoille. Että bakteerit sitten saa meidän huokoset ja aiheuttaa näppylöitä, jotka muodostavat akne.

Jos käytät kaikki yli counter tuotteita markkinoille turhaan, kokeile peset kasvot vain vedellä. Tämä takaa, että ei saippuaa jäämiä tikkuja ihoon, koska sinulla on parempi mahdollisuus säilyttää terveen paletti ja vähentää virheitä.

Pese kasvosi joka ilta ilman epäonnistua, niin voit välttää breakouts. Tämä pätee erityisesti naisille, jotka käyttävät meikkiä yöllä. Jos et pese kasvosi ennen nukkumaanmenoa, öljy, lika ja meikki istuu iholle imeytyy ihoon ja voi suoraan aiheuttaa aknea.

On olemassa erilaisia elintarvikkeita, jotka voivat auttaa kehon estää muodostumista akne. Jotkut näistä elintarvikkeet ovat mereneläviä, siipikarja ja täysjyvätuotteita. Nämä elintarvikkeet myös pitää kehon käynnissä hyvin. Jos haluat antaa kehon yliotteen vastaan akne, niin varmista, että olet syödä näitä määrätty elintarvikkeita.

Pese kasvosi niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun työskentely rikki. Nopeammin voit puhdistaa ihoa harjoituksen jälkeen, sitä parempi. Kuivattu hiki ja lika kertyy ihon jälkeen workout voi tukkia ihohuokosia ja pahentaa aknea. Pyyhin hikeä kasvot pyyhkeellä harjoituksen aikana ja käyttää lempeä puhdistusaineet niin pian kuin olet valmis.

Usein, voit rikkoa ulos tietyllä alueella naamasi, joten spot-hoito on hyvä vaihtoehto, että voit käyttää. Mene apteekki ja ostaa laatua spot-hoito kerma tai geeliä käyttää naamasi. Tämän avulla voit paikantaa alueet, jotka haluat parantaa.

Olet jo oppinut, että akne on sairaus ja sitä pitää kohdella sellaisena. Se tarkoittaa, että löytää oikeat tuotteet, vaikka ne ovat reseptiä ajankohtainen kerma hoitoon akne kanssa. Seuraamalla ohjeita tämän artikkelin, voit löytää, että akne on selvää, jopa ei ole aikaa, ja voi jopa tulla kaukainen muisto.