Iso Siitin

Vinkkejä Tehdä Matkustaa Enemmän Onnistunut

Aiotko matkustaa? Tietäen, miten minimoida hässäkkää päästä lomakohde on tärkeä ensimmäinen askel nauttia oleskelustasi kun saavut. Jopa ihmiset, jotka matkustavat paljon voi oppia jotain uutta, niin kokeile näitä vinkkejä.

Älä yli-aikataulun lomasta. Vaikka on tärkeää suunnitella joitakin toimia, erityisesti niitä, jotka vaativat lippuja tai muita matkailu, jätä itsellesi runsaasti vapaa-aikaa. Ei ole parempaa tapaa nähdä sijainti kuin vain vaellella ympäriinsä. Ota aikaa tutkia ja nähdä, missä voit päätyä.

Yksi yksinkertainen vihje hotelli turvallisuus on kuljettaa pieni kumi ovi pysähtyy kanssasi. Se voi pakata helposti sisällä kenkä tai jopa kuljettaa takin taskussa, jos olet vähän tilaa. Tämä ovi stop voidaan kiilata oven alta yöllä, estää keskiyön vierailijat.

Tiedät jo, et voi ottaa juomia kanssasi läpi tietoturva-lentokentällä. Mutta voit varmasti ottaa vesipullo niin kauan kuin se on tyhjä. Tallenna itsellesi kaksi dollaria vettä aiot ostaa heti kun saat turvatarkastuksen läpi – vain tuo tyhjä vesipullo kotoa ja täytä ylös kanssa jäinen-tuoreet suihkulähde vedellä, kun olet valmis.

Jos haluat matkustaa ulkomaille, yrittää oppia kieltä. Voit helposti löytää pieniä oppaita, jotka sisältävät kaikki olennaiset sanoja, jos eksyt tai tarvitset jotain. Älä oleta, että kaikki eivät puhu englantia, ja ihmiset ovat ystävällisiä, jos yrität puhuu heidän kieltään.

Haluat aina varmista, että siellä on oksennuspussin saatavilla sinulle. Ihmiset voivat tulla voimaan pahoin ja oksentamaan klo pisara penniäkään lentokoneessa. Vaikka et ole sairas, et koskaan tiedä, kuinka henkilö istuu vieressäsi tulee reagoida turbulenssia.

Jos olet majoittuessa hotellissa, kun matkustat, muista selvittää, missä hätäuloskäynnit sijaitsevat. Et koskaan tiedä, milloin saattaa olla tulipalo poraa tai jopa tulipalon. Kartan lukemisen taidot eivät ole parhaimmillaan, kun olet herännyt hälytyksen klo 4 aamulla, niin se on parempi tietää etukäteen.

Jos haluat saada parhaan hinnan risteily loma, joko varata risteily aikaisin tai aivan viime hetkellä. Varaus alussa, saat laaja valikoima majoitusta, plus säästät 25 50 prosenttia pois julkaistu hinta jokaiselle matkailijalle. Varauksen viime hetkellä, sinulla ei ole paras valinta mökkiä, mutta voit toisinaan säästää enemmän kuin 50 prosenttia pois julkaistu hinta teidän mökki.

Jos olet kaukana kotoa ja huomaat, että olet jättänyt puhelimen laturin kotiin, soittaa front desk hotellin ja selittää tilanne. Useimmat hotellit pelastaa hylätty tai unohdettu latureita, jotka ovat jäljellä hotellihuoneita; jos puhelin on melko yleinen malli, se voi säästää alkaen maksaa viisikymmentä dollaria laturi, että voit käyttää vain yksi tai kaksi päivää.

Punnitus teidän laukut tarkastetaan ennen kuin saavut lentokentälle, voit säästää rahaa ja turhautumista. Monet lentoyhtiöt veloittavat ylimääräistä $50 tai enemmän tarkastetaan pussit, jotka painavat yli 50lbs. Tämä voi johtaa enemmän rahaa, tai joilla lähteä kohteita takana. Laittaa matkatavarat mittakaavassa kotona ennen kuin pää lentokentälle pelastaa itsesi päänsärky!

Varmista lukea paljon arvosteluja eri lähteistä noin matkakohde. Älä varaa mitään lomat ennen tarkkailun eri verkkosivustoja ja matkailu kirjoja ja varmista, että muut matkustajat oli myönteisiä kokemuksia lentoyhtiö, hotelli, risteily, tai jokin muu palvelu, että voit käyttää, kun matkustaa.

Nyt sinun pitäisi olla valmis matkustamaan minne tahansa. Suuri matka kokemus vaatii suunnittelua; se vaatii oveluutta. Valmistele viisaasti, ja olet varma, että on hämmästyttävä matka.