Iso Verenkierto

Oppia, Miten Helpottaa Ahdistusta Ja Tuntuu Rauhallisempi

Ahdistusta on aiheuttanut suurta onnettomuutta ja henkilökohtaiset epätoivo miljoonille kärsiville ympäri maailmaa. On tärkeää ymmärtää, kuitenkin, on, että hankkimalla perusteellista tietoa aiheesta ja mahdollisia hoitoja, se on mahdollista saada esiin pimeydestä ja valloittaa ahdistusta pysyvästi. Käyttää neuvoja tässä pala, ja alkaa muuttaa asioita parempaan suuntaan.

Hyödyllinen tekniikka, hallita ahdistusta tapahtuma tai ehto on tarkoituksella liioitella, tulos ylittää kaikki syy. Liittyvät huolenne ääneen ystävälleni, mutta kuvaavat tulokset pelkäät niin paljon tunteita ja dramaattisia yksityiskohtia kuin voit. Kun olet valmis, tehdä se uudestaan. Vaikka se tuntuu oudolta, tutkimus on osoittanut, että tarkoituksella liioittelee seurauksia, jotka sinua pelkäävät, usein turruttaa voit liipaisinta, auttaa sinua kokemus järjettömyys kaikki. Tämä voi voit sijoittaa teidän huolenaiheita realistisempi valo.

Käytä maalia auttaa hallitsemaan ahdistusta. Jos olet asettanut tavoitteeksi joka päivä viikon, sinulla on jotain työtä kohti. Tekemällä tämän pidä mielesi pois ahdistusta ja hätää, mikä vähentää ahdistusta, joka tuntuu joka päivä. Elämä voi olla yhtä hyvä kuin haluat sen olevan.

Voit käyttää harjoitus päästä eroon ahdistusta. Liikunta voi auttaa pitämään kiireinen ja saada terveellistä samaan aikaan. Se myös pitää sinua ajattelemasta negatiivisesti. Liikunta on myös tunnettu vapauttaa endorfiineja aivoissa. Nämä antaa sinulle luonnollinen korkea ja lievittää jännitteitä, jotka voivat aiheuttaa ahdistusta.

Yritä luoda oma ahdistunut huolestuttavaa aikana. Valita yhden tai kaksi 10 minuutin paikkoja joka päivä, jossa voit huoli ja vain tuntea ahdistunut. Tänä huoli aikana, yritä keskittyä vain ahdistunut, negatiivisia ajatuksia ilman yrittää korjata niitä. Loppupäivän pitäisi pysyä ahdistus-ilmainen.

Tietää, milloin hakea ammattiapua. Jos ahdistusta aiheuttaa voit lääkitä itseään, vähenee laatu tai pituus teidän nukkua, tai aiheuttaa voit harkita itsesi vahingoittamisesta, lääkäriin on tarpeen. Terapeutti neuvonantaja tai psykiatri voi auttaa sinua luoda hoidon suunnitelma lievittää ahdistusta ja ettet satuta itseäsi.

Jos sinusta tuntuu ahdistunut milloin tahansa päivän aikana, käännä suosikki kappaleita tai musiikkia genre. Tämä voi auttaa sinua rentoutumaan ja parantaa sinun mielentila. Laittaa klassista tai iloista musiikkia voi auttaa sinua luoda tasapaino ja tasapainon, poistaa päivittäin korostaa, että sinusta tuntuu.

Kukaan ei halua myöntää, että heillä on ongelma ahdistusta. Se voi olla kiusallista olla hikinen, hermostunut, hikinen ja hermostunut edessä muita ihmisiä. Voit välttää tämän verran tietää, mitä asiat tekevät sinut niin innokas ja joko työskentelevät edessään pelkosi tai välttää tilanteita, jotka tuovat heille siitä.

Sinun täytyy ymmärtää, että ahdistus on mielesi kertoo sinulle, että tarvitset jotain. Onko se jotain yksinkertaista, kuten tauko, tai vain pitää puhua ystävälle tai perheenjäsenelle, sinun pitäisi osoite. Jos ahdistus on noususuunnassa, koska sinun täytyy käsitellä jotain; käsitellä sitä. Voit kiittää itseäsi myöhemmin.

Yksi parhaista tavoista hallita ahdistusta on oppiminen, mitä on aiheuttaa sen. Esimerkiksi, onko työ aiheuttaa ylimääräistä stressiä ja ahdistusta? Ehkä voit yrittää siirtyä uuden alueen tai project. Mietitään, mitä tekee sinut ahdistunut, voit aloittaa työskentelyn kohti ahdistusta vapaa päivä.

Kun liiallinen huoli ja ahdistus valtaa mielen, lopeta, ja kirjoita muistiin asioita, jotka vaivaavat sinua. Laittamalla huolia kirjallisesti, voit nähdä ja arvioida lähde ahdistusta. Ryhtyä toimiin asioita, jotka voit ratkaista. Vapauta kohteita, jotka eivät kuulu sinun hallinnassasi.

Oppia hyväksymään puutteita. Olet ole supersankari. Et voi pelastaa maailman, eikä maailma odottaa sinua. Saatat tuntea, että henkilökohtaiset kysymykset ovat maailmaa muuttavaa; kuitenkin, totuus on, ne ovat vain esteitä voittaa. Ymmärtää, että sinun ei odoteta olevan täydellinen ja on kaikki vastaukset, olet vain ihminen.

Syvä hengitys harjoituksia voi auttaa enemmän kuin lähes mitään auttaa hajanainen ahdistusta. Oppiminen muutamia harjoituksia antaa sinulle jotain hyödyllistä tehdä, kun aloitat tunne ylityöllistettyjä. Se voi olla hyödyllistä vain hengittää muutaman minuutin ja sitten, voit tuntea rauhallinen tarpeeksi mennä.

Hyvä vihje auttaa vähentää ahdistusta sinusta tuntuu, on leikata sinun kofeiinin saanti. Kofeiini on piriste, joka vain lisää ahdistusta tai hermostuneisuus olet jo tunne. Vähentää kofeiinin määrästä otat auttaa vähentää ahdistusta sinusta tuntuu.

Ei ole epäilystäkään siitä, että ahdistusta on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä ja stressiä elämässä lukemattomia yksilöitä. Sairastuneille pitäisi ottaa huomioon, kuitenkin, että kaikki ei ole menetetty. Hankkimalla paremmin kuntoa ja mahdollisia tapoja käsitellä sitä, on olemassa suuri todennäköisyys, että kuka tahansa voi kääntää vuoroveden kärsimystä. Levitä vinkkejä edellisessä artiklassa päivittäistä elämää, ja sinulla on valta saavuttaa todellisia tuloksia.