Isoja Kulleja

Nopea Vinkkejä Tehdä Koulutusta Oman Koiran Helpompaa Sekä Sinulle Karvaisen Ystävän!

Yksi erittäin ärsyttävää, mutta hyvin luonnollinen, koiran piirre on alituinen haukkuminen. Tämä ei vain voi olla häiriöitä, mutta myös tulee olemaan haittaa naapureita. Tämä artikkeli menee perusteellisesti siitä, miksi koira haukkuu, ja mitkä ovat parhaita keinoja estää ei-toivotun haukkumisen.

Sinä, kuten johtaja pakkaus, pitäisi aina syödä ensin. Vuonna eläinten maailmaan Alfa syö aina ennen loput pakkaus. Tämä vahvistaa määräävää asemaa ja vahvistetaan luottamusta johtaja. Kun näytteille tämän ongelman voit opettaa koirasi kunnioittaa sinua johtajana ja myös luottaa siihen, että olet johtava oikealla tavalla.

Kotona on oma verkkotunnus. Koiran täytyy nähdä ympäristössä he asuvat sillä alueella. Tehostamalla noin makaa koira tai ei liiku eläimen paikasta aiot käyttää antaa hänelle tietä. Tämän ei pitäisi olla sallittua. Valta-asema pack tarkoittaa käyttäessään valtaa ei-vastakkainasetteluja tavalla, mutta päättäväisesti, että tämä on teidän alue.

Kun opetus pentu perus-komentoja, aloita ‘istua’. Tämä on helpoin yksi koira mestari. Pidä hänen suosikki välipala juuri ennen hänen nenä, ja tiukasti sanoa, “istu”. Useimmat koirat vaistomaisesti istua alas tässä vaiheessa. Tarjota hänelle hoitoon ja älä unohda kehua häntä vuolaasti. Jos hän ei istua, työnnä hänen takapää kohti lattiaa. Sen jälkeen, kun hän on istunut muutaman sekunnin, antaa hänelle hoitoon, ja, kuten ennen, muista kehua häntä.

On tärkeää ymmärtää, että koulutus koirasi vaatii paljon kärsivällisyyttä ja toistoa. Se kestää usein koiran välillä 25 ja 50 toistoa, ennen kuin he pystyvät oppimaan uutta komentoa. Turhautuminen ei vain viivästyttää tuloksia ja voi vahingoittaa suhde lemmikkisi.

Ei kaikki koirat eivät mukava noin muita koiria tai ihmisiä. Paras tapa kouluttaa koira on mukavampi olla noin muita eläimiä tai ihmisiä on paljastaa niitä niin paljon ihmisiä ja muita koiria niin usein kuin mahdollista, mieluiten aikaisemmin elämässään. Tämä tekee niistä tottunut muiden seurasta.

Jos käytät herkkuja positiivinen vahvistaminen, kun koulutus koirasi, olla varma, että olet käyttää niitä säästeliäästi. Jos koira saa hoitoon aina, kun se seuraa yksi komentoja, se oppii, että kohtelee ja kuuliaisuus mennä yhdessä, ei sinua, ja kuuliaisuus. Jos lopetat antaa herkkuja siinä vaiheessa, koira pysähtyy tottele.

Käytä ruokaa kuin palkita, kun koulutus koirasi. Monet koirat reagoivat perustasolla, jotta syötävää. Palkkio ruoka on yleensä kannustaa heitä jatkamaan ruoka voittaa tiellä. Vaihdella, millaisia herkkuja saat koirallesi. Vaihtoehtoinen tuoreen lihan kanssa pakattuja herkkuja.

Varmista, että sinulla on hauskaa, kun olet koulutusta koirasi jokainen päivä. Pelaa koirasi kanssa auttaa rakentamaan vahvempi side koiran ja ihmisen, joka rohkaisee koiran reagoimaan myönteisesti koulutuksen aikana. Koulutus voi olla hyvää ja hauskaa aikaa koiran kanssa, mutta sinun pitäisi myös varata aikaa, että on vain pelata.

Aloittaa koulutus koirasi alussa. Monet ihmiset uskovat, että hyvin nuoret pennut ovat liian nuoria oppimaan. Tosiasia on, että vaikka pennut kuin nuorille kuin kuusi viikkoa vanha voi alkaa perusasiat koulutus, ja alkaa aikaisin varmistaa, että pentu on vahva perusta kehittyneempiä koulutusta myöhemmin.

Vain yksi komento kerrallaan. Keskittymällä yhden komennon avulla koirasi todella hioa taitoja ja saada se oikea. Yrittää oppia liian paljon kerralla, olet vaarassa sekava koira, ja heillä saattaa olla enemmän vaikeuksia muistaa, mikä käyttäytyminen kuuluu joka komentoa.

Voit tehdä koira ymmärtää, mitä olet odottanut sitä, sinun pitäisi palkita, kun se käyttäytyy hyvin. Lemmikki kun se tottelee sinua, ja käyttää rauhoittava ääni. Voit jopa ruokkia koirasi hoitoon, jos se teki jotain erittäin hyvin. Varmista, että koira ymmärtää, miksi olet tyytyväinen.

Hyvä koiran koulutus vinkki on ei pilata koiran antamalla heille ruokaa koko ajan. Enemmän voit pilata koira, sitä enemmän otat huono käytös, kuten kerjääminen. Sen sijaan, tehdä herkkuja osa palkitsemisjärjestelmä. Kun koira on ollut hyvä, antaa heille hoitoon kuin palkita.

Koiran omistaja, joka yrittää kouluttaa hänen tai hänen lemmikki, kun vihainen ei koskaan onnistunut. Koirat ovat erittäin herkkiä olentoja, ja he voivat aistia niiden omistajien harmiksi. Viha ja tyytymättömyys koiran suorituskyky voi myrkyttää koko koulutusohjelman. Koiran kouluttaja, joka tulee vihainen heidän lemmikki suorituskykyä pitäisi pitää tauko ja rauhoittua, ennen kuin jatkat niiden koulutusohjelma.

Lopuksi, kukaan ei halua kuulla teidän koira haukkuu. On monia eri syitä, miksi koira haukkuu, ja se on tärkeää ymmärtää perussyy. Niin kauan kuin et noudata vinkkejä tässä artikkelissa, sinun pitäisi olla mahdollisuus vähentää tai poistaa ei-toivotut haukkuvan koiran.