Isot Kullit

Kalastus Vinkkejä, Joka Voi Työtä Kaikille!

Kalastus on jotain, yksilöitä kaikenikäisille voivat nauttia tekee. Paras kalastus on asia, kärsivällisyyttä ja harjaamalla ylös taitoja ja tekniikoita. Tämä artikkeli auttaa sinua oppia lisää taidetta kalastuksen ja se antaa sinulle arvokasta tietoa, joka auttaa sinua pääsemään alkuun nopeammin.

Varovaisuutta on noudatettava, kun juominen taas kalaan! Vaikka monet ihmiset kokevat, että kalastus on täydellinen sport olutta tai muita alkoholijuomia, on huolehdittava, varsinkin kun kalastusta veneestä. Lisäksi alkoholi on nopea reitti tyhmä, mutta vakavia virheitä, kuten koukku jonkun silmään tai menetys päivän saalis.

Jos olet kalastus joen, sinun täytyy ymmärtää, että on menossa olla nykyinen, että sinun täytyy seurata. Joet ovat jaoteltu useita taskuja kalaa, jossa sinun pitäisi kantaa itse kiinni suurin määrä. Paikannus veneen alueella, joka on rauhallinen auttaa maksimoida tulokset.

Grubs ovat hyviä auttaa sinua saalis basso. Vaikka ne ovat pieniä vieheitä, he voivat houkutella joitakin suuri basso. Ne voivat jopa käyttää kiinni sekä pieniä ja largemouth basso. Ne toimivat hyvin silloin, kun kalastuksen korkea altaiden, kun siellä ei ole niin paljon kattavuus.

Ennen kuin lähdet kalaan, sinun täytyy pakata joitakin olennaisia kohteita. Essentials tarvitaan riippuu kalastus sijainti. Useimmissa paikoissa, nämä perustarpeet sisältävät aurinkovoidetta, hatut ja aurinkolasit, suojakerroin. Jos tarkoitus on siirtymässä erämaa, kalastus, myös pack langaton puhelin, taskulamppu ja kompassi.

Kukaan kalastus olisi viisasta ymmärtää, on olemassa raja, ja koko vaatimukset mitä kalaa olet kalastus. Kalastus on tullut todella säänneltyjen yli vuoden ja, jotta kalakannat hupenevat, sinun pitäisi kunnioittaa koko ja saalisrajoitukset.

Varmista, että olet selvittää, mitä kalastuslupa sinun pitäisi on ennen kuin pää ulos kalaan. Tämä on tärkeää saada, koska eri valtiot ja maakunnat ovat eri asetuksia, kun se tulee kalastukseen. YHDYSVALLOISSA jokainen valtio vaatii oman kalastuslupa, ja valtiot tarjoavat päivittäin ja vuotuinen lisenssit.

Sinun täytyy olla hyvin kärsivällinen, olla onnistunut kalastus. Jos kalastus on vaikeaa sinulle, koska sinulla ei ole kärsivällisyyttä, se voi olla oikea laji sinulle. Toisaalta, kalastus, joiden avulla voit kouluttaa itsesi tulla enemmän potilaan. Vain aloittaa lyhyen kalastusretkiä.

Kärsivällisyys on avainsana, kun se tulee kalastukseen. Suuri osa kokemuksista liittyy kärsivällisyyttä. Ennen kuin valu ota aikaa päättää, jos paikka olet valinnut on potentiaalia. On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat kalastukseen, kuten liike ja aika päivä.

Ötökät ovat yksi yleisimpiä ärsytysoireita voit törmätä kalaan, joten muista pakata mukaan hyttyskarkotetta! Eri karkotteet voi olla enemmän tai vähemmän tehokas riippuen paikallisten hyönteisten väestöstä. Jos olet vierailevat uuteen paikkaan ensimmäistä kertaa, yritä tuoda mukanaan useita erilaisia hylkivä. Huomioi, mitkä ovat tehokkaimpia, niin, että voit olla valmis ensi kerralla!

Jos aiot syödä mitä kiinni, sinun pitäisi pitää kalat tuoreena kuin mahdollista. Tuo jäähdytin, tai elää hyvin ja täytä se vedellä järvestä. Jos voit, älä tappaa saaliinsa vasta myöhemmin. Jos kala kuolee, laita se erilliseen jäähdytin täytetään kylmällä vedellä.

Puhdistus kala on todella yksinkertainen. Tarvitset leikkaus pöytä ja pieni veitsi. Tehdä leikkaus vatsa kalaa, mistä hännän päähän. Vedä pää ja elimet vastakkaisiin suuntiin sen jälkeen, kun olet leikannut pään irti. Tuloksena pitäisi olla avoin, puhdas kalaa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jos haluat tulla fisher, on oppia kalastamaan. Käyttämällä vinkkejä olet oppinut tämän oppaan, voit olla kalastus asiantuntija nopeasti, ja voit saalis paljon kalaa seuraavaan retki.