Isot Kyrvät

Tärkeitä Asioita Sinun Tarvitsee Tietää Mobiili Markkinointi

Mobile markkinointi on täydellinen pitää nykyiset asiakkaat, kuitenkin, se voi olla roskapostia, kun käytetään yrittää houkutella uusia. Tietenkin, tiedät, että se on paljon kustannustehokkaampaa säilyttää asiakkaita, kuin yrittää saada uusia. Lue seuraava artikkeli ja löydät lisää neuvoja niin tärkeä kuin tämä.

Kun rakennus mobiili markkinointi kampanjan, sinun täytyy varmista, että tiedät teidän markkinoilla ennen kaikkea. Jos et voi tunnistaa ja oikein palvelevat tarkoitettu markkina-kampanja on menossa lopulta lässähtää ja mikään ei voi säästää. Tunnistaa markkinoiden ja tietää sen hyvin.

Rakennus vahva nimi itse, mobiili markkinointi vaatii työtä, jos haluat olla menestys. Mobile markkinoija on pidettävä liikemies, tämä tarkoittaa, sinun täytyy työskennellä teidän yleinen maine saada hyvä puoli asiakkaita.

Varmista, että yritys ja brändi ovat heti tunnistettavissa alusta mobiili markkinointi viesti. Jos kuluttajilla on lukea vaikka koko tekstin selvittää, mitä yritys on, he ovat harmissaan ja mahdollisesti nähdä se ovela markkinointi temppu.

Sosiaalisen median läsnäolo on erittäin tärkeää, mobiili markkinointi, mutta asioita ei saa olla satunnainen ja huolimaton. Ota aikaa kehittää laillinen sosiaalinen läsnäolo markkinoilla eri sivustoja, täydellinen profiilit ja tarkkaa tietoa oman elämän ja liiketoiminnan. Älä ole satunnainen läsnäolo sosiaalisen sivuston.

Kuuntele asiakkaitasi matkapuhelimeesi markkinointikampanja niin, että voit aina paremmin palvelemaan heitä. Jos oletetaan tiedät, mitä asiakkaat haluavat, aiot tehdä vakavia tiedät-kyllä-mitä pois itsestäsi. Sen sijaan, olettaen, kuunnella heidän tarpeitaan ja sitten työskennellä tietoisen näkökulmasta.

Mobiili mainoksia on oltava lyhyt ja makea tai asiakas poistaa! Asiakkaat eivät halua tai ole aikaa selata pitkiä viestejä. Pidä mainoksia niin lyhyt ja ytimekäs kuin mahdollista lisätä mahdollisuuksia se luetaan ja asiakkaat ostavat tuotteen!

Kun olet suunnittelussa mobiili markkinointi kampanja, se on tärkeää muistaa, että monet ihmiset on hitaampi datayhteyden, kun käytät puhelinta. He myös etsivät sivuston hyvin pieni näyttö. Haluat suunnitella oman sivuston niin, että nämä asiakkaat eivät missaa mitään.

Sisältää audio ja video, mobiili-markkinointi strategia. Mobile markkinointi on enemmän kuin tekstiviestit ja sähköpostit. Tänään, nopeammin mobiili ladata nopeuksilla, audio ja video ovat keskeisiä osia tahansa onnistunut strategia. Harkitse tarjoaa ääni-tai video podcasteja, lyhyt audio haastatteluja tai live, on-the-kohtaus video media mix.

Hyödynnä kaikki mobiili-laite on tarjota. Innovaatio tapahtuu hyvin nopeasti, mobiili markkinointi areenalla, ja paljon se on ajaa nopea innovointi tapahtuu mobiili laitteisto. Katso, mitä uusia laitteita on tarjota ja lisätä niiden uusia kykyjä osaksi mobiili markkinointi taktiikkaa. Vain kahden viime vuoden aikana, uusia laitteita innovaatioita, jotka ovat vaikuttaneet mobile markkinointi on mukana eteen päin kamerat, sijainnin tietoisuutta ja high definition video tallennus.

Sinun pitäisi tehdä parhaasi lähettää henkilökohtaista ja kohdistettua viestiä. Eri ihmisryhmät eivät tule olemaan kiinnostunut samoja tuotteita, ja sinun täytyy käsitellä ihmisiä eri tavoin. Lähettää eri viestin kullekin ikäluokalle tai niche haluat tavoittaa.

Käytä mobiili QR-koodit kaikkialla voit. Ne ovat linkkejä, mobiililaitteisiin, mutta voidaan käyttää lehtimainonta liian. Minkäänlaista mainontaa, että yrityksesi tuottaa pitäisi olla matkapuhelimeen QR-koodin, jopa käyntikortteja. Laita se tallentaa merkkejä, esitteitä, tv-mainoksia ja luetteloita.

Lähettää mobiili viestejä eri vuorokaudenaikoina. Selvitä, mikä aika päivä saa parhaan vastauksen. Koska olet lähettää viestejä ihmisiä, joilla on erilaiset elämäntavat, jotkut ihmiset voi olla menossa töihin tai menossa nukkumaan, kun lähetät viestejä. Ajoitus viestejä oikein, voit lisätä mahdollisuuksiasi menestyä.

Tehokas mobiili markkinoinnin strategiaa pitäisi center viljellä suhteita mahdollisille asiakkaille säilyttäen siteitä nykyinen tilaajakanta. Olemassa olevat asiakkaat ovat paljon vastaanottavaisempia vastaanottaa tekstiviestejä ja päivitykset kuin uusia. Huomaat, että useammin kuin ei, ihmiset huomioon mobiili markkinoinnin keinot olla roskapostia.

Älä lähetä viestejä milloin tahansa. Ihmiset eivät arvostavat saada viestin sinulle keskellä yötä. Ehkä voit jopa jakaa teidän asiakaskunta ajan alueilla niin, että et lähetä viesti pariton tunti. Vältä lähettämästä viestejä lomien aikana, paitsi jos sillä on merkitystä kampanjan.

Sisältää karttoja sivuston paikallisia asiakkaita, jotka ovat helposti nähtävissä eri mobiililaitteisiin. Kun henkilö etsii business hänen tai hänen puhelinnumeronsa, kartan avulla ne löytää se nopeasti.

Kääri se ylös, siellä oli paljon koskevat keskeiset tiedot mobiili markkinointi, kuten luvattiin alussa tämän artikkelin. Varmasti antaa joitakin ehdotuksia mainittu huomioon ja tulet huomaamaan, että sinulla on työkalut joko, suuresti laajentaa nykyisen markkinointi toiminta tai jähmettyä nykyisen yksi.