Isot Penikset

Rentoudu Näitä Vinkkejä Ja Välttää Stressiä

Jotkut lääketieteen maailmassa kieltäytyä ottamasta stressiä vakavasti. He uskovat, että se ei ole mitään enemmän kuin huonolla tuulella. No, vaikka se oli, niin kuin meistä tuntuu voi varmasti olla negatiivinen vaikutus siihen, miten elämme. Ja tämä on miksi on tärkeää oppia korostaa. Noudata tämän artikkelin ja kiinnittää huomiota stressiin liittyviä vinkkejä sisällä.

Hyvä vinkki, joka voi auttaa sinua pitämään stressiä alas, on yksinkertaisesti antaa joku halata. Fyysinen laki antaa tai vastaanottaa halaus on yksi parhaista tavoista pitämään stressiä alas. Et tunne mitään, mutta lämpöä ja huomaat, että et ole niin innokas.

Taistella stressiä. Useimmat ihmiset valittavat asia tai asioita, jotka ovat korostaa niitä, mutta kaikki tämä tekee tilanteesta entistä stressaavaa. Tee keskittyä vahvistamisesta tilanteessa sen sijaan asunnon. Jos et ole tyytyväinen, muuttaa sitä, älä anna sen muuttaa sinua.

Hyvä vinkki, joka voi auttaa sinua pitämään stressiä alas on lukea kirjaa lapsille. Ei vain aiotte pitää stressiä kurissa, voit olla liimaus lastesi kanssa yli tarina. Kokeile tätä seuraavan kerran, kun olet tunne hieman stressaantunut.

Älä jatkuvasti puhua “stressiä.” Jos pitää ajatella jotain, voit vain tehdä tuntemukset vielä pahempaa. Käyttää muita sanoja kuvaamaan, miltä sinusta tuntuu, saat huomion pois sana, ja saatat pystyä selvemmin nähdä, mikä sinua vaivaa, jos et käytä sana.

Yritä saada niin paljon unta kuin voit aikana päivä, riippumatta siitä, kuinka paljon sinun täytyy työskennellä. Unen puute johtaa lisääntyneeseen stressiä, joka voi rajoittaa tuottavuutta ja satuttaa siten, että sinusta tuntuu. Tavoitteena 8 tunnin yöunet tuntea paras.

Commit itsesi harrastus rakastat. Harrastukset on kyky ottaa mielesi pois päivän stressitekijöitä. Plus, monet harrastukset ovat myös aktiivinen luonne, mikä tekee niistä kaksin verroin tehokas vähentämään stressiä. Varsin harvat ihmiset vannovat näkökulmasta, että tehostamalla takaisin ja nauttimalla harrastus antaa heille heidän stressaavaa tehtäviä käsillä. He tulevat usein takaisin tehtävän virkeänä energiaa ja jopa luovia ratkaisuja, jotka näennäisesti ilmestyi tyhjästä!

Hyvä vinkki, jotka voivat auttaa sinua taistelemaan stressiä on yksinkertaisesti sanoa “ei” ihmisille, kun tiedät, että voi laittaa enemmän lautasella. Jos sinun on vaikea sanoa “ei” ihmisille, saatat löytää itsesi vaikeassa tilanteessa tarvitse tehdä liian monta asiaa kerralla.

Seurata stressiä. Korostaa, että tulee liikaa siihen pisteeseen, jossa se vie veronsa päivittäistä elämää voi usein johtaa masennukseen. Välttää saada tässä vaiheessa, yritä poistaa niin paljon stressiä elämästäsi kuin mahdollista. Opi sanomaan ” ei ” muille, ja olla varma, surround itseäsi positiivisia ihmisiä ja asioita. Yritä käyttää huumoria selviytyäkseen taito, sillä tutkimus osoittaa, että tämä auttaa vähentämään stressiä.

Paljon stressiä, että olet kuin päivä kuluu johtuu ulkonäköä. Varmista, että voit näyttää yhtä hyvältä kuin voit päivän aikana, jopa, jos tämä tarkoittaa sitä, herääminen aikaisin viettää enemmän aikaa saada valmiiksi. Maksimoida ulkonäköä minimoida ahdistusta.

Stressi ei ole vain jotain, joka on kuvitellut ihmisiä. Se on todellinen sairaus, joka voi aiheuttaa paljon draamaa henkilön elämän, jos he eivät tiedä, miten oikein selviytymään se. Jos kärsit stressistä, varmista, että käytät vinkkejä olet lukenut tämän artikkelin, jotta voidaan lievittää oireita, jotka liittyvät stressiin.