Jaan Troost

Helppoa Vaihetta Poistaa selkäkipuja

Vaikka se on yksi yleisimmistä vaivoja Amerikassa, selkäkipu ei ole usein onnistuneesti hoidettu ei väliä kuka näet siitä. Peruskoulusta lääkärit kiropraktikot, ihmiset eivät useinkaan saada helpotusta heidän selkäkipu tavanomaisista lähteistä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit käsitellä selkäkipu itseäsi ja toivottavasti löytää korjaamiseksi.

Jotta voidaan estää selkäkipuja ja vammoja, sinun pitäisi kohdata kohde olet nosto, taivuta polvet, työntää vatsan lihaksia ja välttää nykiminen tai kiertämällä. Jos olet ääliö, väännä tai taivuta vyötäröllä, olet hyvin todennäköisesti saada loukkaantunut tai tee mitään olemassa olevia selkäkipuja.

Varmista, keskustele lääkärisi kanssa vaihtoehtoisia menetelmiä hoitoon sekä, mukaan lukien akupunktio ja mahdollisesti jopa hieronta. Muita menetelmiä ovat käytettävissä, ja nämä ratkaisut voivat olla tukea, lievittää krooninen selkäkipu. Akupunktio on melko vanha ja todistettu hoito, joten ole avoin eri ehdotti hoidot, jotka lääkäri saattaa suositella.

Yksi elämäsi alueella, joka voi vaikuttaa krooninen selkäkipu on seksielämä. Jos jätetään peitetty, eivät salli teidän kumppani ymmärtää teidän selkäkipu. Kumppani voi ajatella, toinen syy on asettaa paineita teidän sukupuolielämää. Siksi, se on tärkeää olla avoin ja rehellinen ja etsiä keinoja oman selkäkipu ei häiritä sukupuolielämää.

Inversio taulukko on erinomainen työkalu auttaa ihmisiä, joilla on selkäkipuja. Se pohjimmiltaan kääntyy ylösalaisin ja kääntää painovoiman, jolloin ihanteellinen siirtymässä kehon painoa, ja oikeasuhteisia takaisin. Siksi, se voi mennä pitkälle lievittää selkäkipu oireita ja pakottaa korjaus.

Jos kärsit selkäkipu, muista ottaa varovaisesti oman toiminnan koko päivän. Tiedä teidän rajoitukset ja tietää, milloin lopettaa itsesi aiheuttaen lisää kipua selässä. Jos olet harjoittaa toimintaa, joka aiheuttaa voit alkaa tuntea selkäkipu, lopeta heti, tai voit riski tehdä lisää vahinkoa.

Jos olet kärsivät krooninen selkäkipu, saada yksinkertainen hieronta voi auttaa poistamaan kipua ja lihasten kouristelua. Onko olet vierailulla hieroja tai vain rentoutua yhdessä ne hierovat tuolit, vastaanottaa hieronta voi auttaa löysää lihaksia ja myöhemmin lievittää kipua takaisin ache.

Joissakin tapauksissa, selkäkipu sairastuneille huomaavat, että akupunktio on hyvä hoito heidän sairaus. Tuomaristo on vielä ulos, akupunktio, ja se saattaa olla hieman liian pricy riippuen siitä, kuinka saatavilla, se on omalla alueella, mutta tuhansia selkäkivuista vannovat tuloksia neuloja.

Toivottavasti olet löytänyt muutamia uusia vinkkejä ja niksejä siitä, miten lievittää ongelmaa teidän selkäkipu. Se voi olla yksinkertainen asia löytää juuri oikea ratkaisu, joka tekee maailman ero joko hoitoon kipua tai poistaa lähde se ja tehdä elämästäsi paljon hauskempaa, kun vapaa selkäkipu!