Jalka Metreinä

Oikea Tapa vahvistaa Oman Maiseman Kotona

Jokainen rakastaa tunne ruoho välillä varpaat, tai ääni vesiputous taustalla, kun he siemailla viileää juomaa kesäisin. Suuri maisemointi työtä voi luo keidas, jopa kaikkein kaupunkien paikoissa, ja tämä artikkeli auttaa näyttää, miten se tehdään.

Muista suunnitella, mitä maisema ennen kuin ostat. Yritä piirtää oman maiseman suunnittelu paperille ennen oikeastaan istutus ja rakentaminen. Kun tiedät tarkalleen, mitä materiaaleja tarvitset ja minne olet menossa laittaa ne, se voi auttaa sinua välttämään tuhlaa rahaa.

Ennen ostamista materiaaleja tarvitset maisemointi seikkailu, on malleja suunniteltu. Tämä voisi tarkoittaa, että laitat mitä haluat rakentaa tai kasvi paperille. Tekemällä tämän, sinun tulee tietää tarkalleen, mitä tarvitset, kun menet kauppaan ostaa kaikki nämä materiaalit.

Mieti, onko vai ei sinun täytyy olla suunnittelu projektin. Se saattaa maksaa vähemmän rahaa luoda kannella, joka on suorakulmainen muoto, mutta jos et pidä lopputulosta, luultavasti ei käytä tilaa. Viettää vähän rahaa palkata suunnittelija voi auttaa sinua saamaan mitä haluat.

Sinun täytyy päättää, kuinka paljon suunnittelu todella halua oman maiseman. Kun se on halvempaa rakentaa neliö kannella tai patio, ja se ei ole sen arvoinen, jos et pidä tuloksesta, ja jos et käytä sitä seurauksena. Voit halutessasi palkata suunnittelija luoda jotain voit käyttää.

Sisältää useita eri kasvilajikkeita, kun maisemointi. Tämä on hyödyllistä, jos omalla pihalla saa hyökkäsi tauti hyönteinen. Kaikki saman tyypin kasvit voivat olla alttiina hyökkäykselle, jos se on kaikki mitä sinulla on. Terveyttä kasveista on riippuvaisia monimuotoisuutta.

Jos olet kyllästynyt näkemään rakkaimman kasveja jalkoihin kävijöitä, harkitse kävelytie. Käytä tiili, kivi tai puu luoda polku, joka ulottuu rajojen yli alue, jonka haluat suojata. Hyvin määritelty, leveä polku tekee selväksi, mitkä alueet ovat turvallisia sekä, jota ei pitäisi jalkoihin heti.

Paras tapa mokata maisemointi projekti on olla suunnitelma. Ilman suunnitelmaa, ennen kuin käsi, teidän maisemointi projekti näyttää hodgepodge ristiriitaiset kasveja ja esineitä. Käytä yksinkertainen pala kuvaajapaperille ja vetää pois teidän uusi suunnitelma ennen ostaa mitään, joka on pihalla.

Kun valitset puita lisätä maiseman suunnittelu, olla varma, harkita, kuinka suuria ne tulee ennen pitkää. Kuuden jalka cedar puu voi helposti kasvaa 20 jalkaa muutaman lyhyen vuotta. Tehdä joitakin online-tutkimus, tai kysy lastentarha ideoita siitä, puut, joka kasvaa noin kokoa haluat olla.

Oppia, miten oikein kerros sängyt. Et olisi ensimmäinen rivi teidän korkein kasveja ja pitää mahdollisimman kasveja teidän viimeinen rivi. Korkein kasvit tulisi Pohjoiseen päin suojella pienempiä kylmiltä tuulilta. Varmista, että kaikki vuoteet ovat järjestetty samalla tavalla.

Harkita vaikutus, että hanke on kotona. Jos olet huolimaton, saatat huomata, että juuret kasvit voivat häiritä tahansa maanalainen putkisto on. Ota aina huomioon tällaisia käytännön ongelmia ennen viimeistelyä teidän maisemointi suunnittelu.

Kukkia tai puutarha-vuoteet, että voit lisätä oman maiseman, mene kapea lähestymistapa. Sinun täytyy ruohoa, ja säilyttää nämä sängyt ympäri vuoden. Ohuempi sänky on helpompi päästä yli, ja vaatii vähemmän liikkuvat. Muista, pitää ne riittävän leveä estää kasveja umpeen rajat sängystä liian nopeasti.

Maiseman suunnittelu säästää sekä aikaa että rahaa. Kehittämällä maisemointi suunnitelma, voit tehdä kattava ja tarkka luettelo kaikki tarvittavat materiaalit. Tämä auttaa sinua välttää impulsiivinen, hukkaan, ja kalliita ostoksia.

Hyvä tapa parantaa visuaalista kiinnostavuutta, ja virtaus teidän maiseman suunnittelu, on harkittava, joissa väyliä, ja oleskelualue koostuu asfalttilevittimiä kiviä ja muuta mediaa. Tällä tavalla on mahdollista sinulle ja vieraillesi lukaista perustelut ja hyödyntää erilaisia istutuksia, ja suunnittelun elementtejä sinun on tarkoitus rakentaa oma ulkotila.

Ota aikaa kehittää kirjallinen suunnitelma teidän maisemointi, ennen kuin ostat mitään. Voit jopa mennä niin pitkälle kuin voit piirtää oman suunnittelun ennen kuin aloitat ostamista, istutus, ja rakennus. Tämä auttaa sinua säästää rahaa asioita, joita et välttämättä tarvitse.

Saatat täytyy oppia, miten ajaa lvi omalla pihalla, rakentaa silta tai laitoksen atsalea, mutta enemmän opit, sitä paremmin oman maisemointi työtä kääntyy. Tämä artikkeli on hyvä alku, joten käytä mitä olet lukenut täältä ja jatkaa tutkimusta niin, että voit luoda pihalla voit olla ylpeä.