Jelqing Harjoitus

Mitä Sinun Tarvitsee Tehdä Terveellisempää Hampaat

Monet ihmiset älä välitä heidän suun terveyteen, kunnes meillä on ongelma. Tämä on huono tapa. Ensivaikutelma muodostuu, kun ihmiset näkevät hymysi. Tässä muutamia vinkkejä pitää hampaat houkutteleva ja vahva.

Oppia pitää hammasharja oikein. Oikea tapa harjata hampaat ei pidä hammasharja loivassa kulmassa vastaan hampaat. Aloita siirtämällä sitä pyörivin liikkein. Vältä harjaus liian kovaa ja aiheuttaa ikenet ärsytystä.

Jos olet. Henkilö, joka jauhaa hampaita yöllä, harkitse Botox. Yksi hammaslääkärit käyttää pieni määrä Botox ruiskutetaan leuan rentoutua lihaksia ja tuoda estää stressin hionta. Wile tämä menetelmä on yleensä tehokas, se on toistettava noin kolmen kuukauden välein.

Välttää saada onteloita sinun täytyy huolellisesti seurata sokerin määrää, että syöt. Jos kuluttaa paljon sokeria, luultavasti on paljon onteloita. Vesi on paras vaihtoehto virvoitusjuomien ja tumma hedelmämehut, jotka voivat tahria hampaita. Auttaa suojaamaan hampaita, raja kuinka usein voit syödä makeat elintarvikkeet.

Jos lapsi on nielemisvaikeuksia paljon hammastahnaa, harkita siirtymistä hammastahna ilman fluoria. Fluorideis varsin hyödyllistä pitää hampaat terve, mutta se voi olla vaarallista, jos et injest suuri määrä. Nuori lapsi ei tarvitse harjata päivittäin, mutta joskus käyttää ei-fluorihammastahnaa alkuvaiheista brusing voi olla hyötyä.

Jos sinulla on vaikeuksia valita hammaslääkäri, soita ja kysy, tule keskustelemaan. Tee lista kysymyksiä kysyä ennen kuin menet, mukaan lukien, onko hammaslääkäri on osa järjestäytynyttä hammaslääketieteen. Myös, älä unohda kysyä, mitä palveluja ne tarjoavat ja mitä heidän peruutusehdot on.

Tiesitkö, että järjestyksessä, että voit syödä elintarvikkeita voi olla tärkeä rooli, onko tai ei olet kehittää onteloita? Syöminen makeat elintarvikkeet, kuten kakku yksin on paljon pahempi hampaita, kuin jos syöt kakun aterian jälkeen. Älä syö sokeripitoiset ruoat yksin, aina syödä niitä muita elintarvikkeita.

Harjaa kielesi. Kielesi tarvitsee huomiota aivan kuten hampaita ja ikeniä. Käytä hammasharja ja harjaa kielesi aivan kuten harjata hampaat. Tämä ei ole vain hyvä teidän hampaiden terveyteen, mutta se voi auttaa tahansa pahanhajuinen hengitys saattaa ilmetä myös.

Ensimmäinen virhe, että ihmiset tekevät hammashoito on ostaa väärää hammasharja. Sinun pitäisi valita hammasharja, joka sopii hyvin suuhun ja saavuttaa kaikilla aloilla. Hammasharja tulisi myös sopia hyvin käteen. Jos menetät otteen hammasharja, voit todella vahingoittaa itseäsi.

Tietäen kuinka oikein harjata hampaat, on tärkeää. Käyttämällä pitkä vaakasuora aivohalvauksia voi aiheuttaa hankaumia tai vahinkoa kumit. Se on parempi käyttää 45 asteen kulmassa ja harja pieni aivohalvauksia, ylös ja alas. On auttaa sinua päästä kaikki halkeamia ja rakoja hampaiden välissä.

Hammashoito on otettava erittäin vakavasti. Vähintäänkin, sinun täytyy harjata hampaat kahdesti päivässä. Tämä eroon suusi haitallisten elintarvikkeiden hiukkasia ja bakteerit jättää hampaisiin syödessään. Se myös pääsee eroon hampaat-haitallisia bakteereja.

Se on erittäin tärkeää harjata hampaat oikein ja tarpeeksi kauan aikaa. Yksi tapa varmistaa, että olet harjata perusteellisesti on käyttää sähköhammasharja. Tämä tyyppi harja pitkälle ylittää manuaalinen hammasharja määrä harjausliikettä minuutissa, joten puhdistaa paljon paremmin ja nopeammin.

Kun tulee aika löytää uusi hammaslääkäri pystyy pitämään sinut tiellä asianmukaista hammashoitoa, muista kysyä ystävien ja perheen jäseniä lähetteet. Tekemällä tämän, voit olla varma saada sellaista ammatillista hoitoa ja osaamista odotat ja ansaitsevat.

Käytä suuvettä joka kerta, että olet harjata hampaat. Suuvesi auttaa poistamaan bakteereita suussa ja voi myös auttaa estää iensairauksien kuten ientulehdus. Jos sinulla ei ole suuvesi käsillä, voit käyttää vetyperoksidia sijaan. Mitä tahansa teetkin, muista desinfioida suu terveellä tavalla.

Tee sitoutuminen hammashoito perheen kokemus. Se ei ole vain sinä, joka voi hyötyä asianmukaista hammashoitoa. Koko perhe voi ottaa oman terveyden uudelle tasolle. Puhua siitä, hammashoito ja haastaa toisiaan seurata läpi. Jopa harjata hampaat yhteen, niin kuin tapa saada tavaksi!

Humalahakuinen juominen, krooninen juominen tai jopa bulimia voi aiheuttaa hampaiden reikiintymistä nopeammin, koska hapot suussa, jotka johtuvat usein oksentelua bulimia tai juominen. Hapot voi nauhat pois teidän emali ja hampaat on suojaamaton ja rappeutuminen helpommin kuin yleensä olisi.

Tietyt ruoat auttavat puhdistaa hampaita, kun he ovat syöneet. Nämä ovat tunnetaan “pesuainetta” ruokia. Jotkut näistä elintarvikkeet sisältävät omenat, porkkanat, popcornia ja selleri. Jos et voi harjata heti syömisen jälkeen, kuten silloin, kun olet toimistossa, tehdä pesuainetta ruokia viimeinen asia, voit syödä aterian aikana.

Käytä näitä vinkkejä käytännössä hyvä suuhygienia. Välttää unohtamatta niitä helmiäis valkoiset, ja olla varma on kaunis hymy, jonka hoitaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla voit. Käyttää, mitä olet oppinut täällä apuna.