Jumbo V

Ongelmia Nukkumassa? Lopettaa Kuorsauksen Näitä Hyödyllisiä Vinkkejä.

Kuorsaus aiheuttaa paljon vaivaa ja paheneminen. Jos kuorsaat tai elää jonkun kanssa, joka ei, tiedät kuinka vaikeaa se voi tehdä elämäsi. Kuorsaus äänet ärsyttäviä ja voivat vaikuttaa määrä unta saat. Lucky sinulle, on olemassa joitakin asioita, jotka voivat estää tai lopettaa se. Tämä artikkeli tarjoaa useita tehokkaita vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua käsitellä kuorsaus.

Jos sinulla on usein löytää itsesi kuorsaus yöllä, älä juo alkoholia. Alkoholi voi tukahduttaa keskushermostoon, mikä aiheuttaa kaikki lihakset kurkussa pudota osaksi rento tila. Leuan lihakset rentoutuvat liikaa, lisäämällä tahansa kuorsaus ongelmia. Vain juoda maltillisesti, jos ollenkaan, ja voit välttää tämän ongelman.

Vähentää kuorsaus, älä juo maitoa tai syö maitotuotteita ennen nukkumaanmenoa. Lämmin maito oli aikoinaan ajateltiin olevan hyödyllinen korjaamiseksi juoda ennen nukkumaanmenoa; kuitenkin, jos olet kuorsaus, maito lisää liman tuotantoa. Yli tuotanto limakalvojen usein tekee kuorsaus paljon pahempi. Välttämällä maitotuotteita ennen kuin menet nukkumaan, voit auttaa pitämään hengitystiet selvää.

Haluat ehkä välttää liiallinen kofeiinin kulutus, jos olet kärsivät kuorsaa. Kofeiini sisältää piristeitä, jotka eivät salli riittävän ilmavirran. Ilman riittävän määrän ilmaa, henkilö on taipumus kuorsata. On paljon kofeiiniton versioita suosikki juomia, jotka lopettaa ja estää kuorsaus tapahtuu.

Auttaa vähentämään kuorsausta, laihdutus voi olla hyötyä. Ihmiset eivät tajua, että painonnousu on vaikutusta hengitys. Laihdutus, voit itse lisätä ilman kulkua. Liiallinen paino vaikutuksia mukavasti nukkua. Laihdutus on perus tapa auttaa eroon kuorsaus, ja on monia muita terveyteen liittyviä etuja.

Vältä alkoholin kulutusta ennen kuin menet nukkumaan jotta pidättäytymään kuorsaus. Koska alkoholi voi rentouttaa kurkun lihaksia, ne voi värisemään, kun ilma kulkee ja aiheuttaa kuorsausta esiintyy. Salli useita tunteja siirtää sen jälkeen, kun viimeinen alkoholiton juoma, ennen kuin menet nukkumaan minimoida tai poistaa kuorsausta.

Varmista, että olet löytää mukava asento, kun makuulla nukkua. Yksi syy siihen, että te kuorsata yöllä, koska puute mukavuutta, kun sitä vahvistaa. Vähentää rasitusta kehon raja kuorsaus vaivaa optimoida mukavuutta teidän yö.

Se on vanha, mutta hyvä. Jos kuorsaus enemmän syvästi, kun olet makaa selällään, laita pallo, tai muu iso esine takaisin t-paita nukkuessaan. Näin, jos yrität roll takaisin teidän nukkua, tämä pieni epämiellyttävä muistutus tulee nopeasti ottaa sinut takaisin teidän puolellanne.

Käytännössä hyvä nukkua hygienia torjua kuorsaus. Unihygienia tarkoittaa kehittämään hyviä nukkua tottumukset, kuten nukkuminen samaan aikaan joka päivä ja saada tarpeeksi unta joka yö. Yrittää säilyttää sama nukkua aikataulu 7 päivää viikossa, onko olet töissä tai ei. Myös, varmista, että saat vähintään 7 tai 8 tuntia unta joka yö.

Yritä kuluttaa liian sokerinen elintarvikkeita tai liian rikas elintarvikkeita. Aavikot, erityisesti, eivät ole hyvä valinta, kun sinulla on taipumus kuorsata. Suklaata, keksejä, kakkuja, ja jopa jäätelöä liittyy kuorsausta. Niin ovat ruokia, kuten pizzaa, lasagnea ja muita korkea-kalori, runsaasti rasvaa, runsaasti elintarvikkeita.

Alkoholi ja unilääkkeet täytyy olla välttää, jos olet yrittää pitää kuorsaus yöllä. Ne rentoutua lihaksia, ja jos kurkun lihakset ovat liian rento, kuorsaus on paljon enemmän todennäköistä. Älä juo alkoholia tai ottaa unilääkkeitä ennen nukkumaanmenoa, koska tämä voi myös aiheuttaa uniapnea, joka on hyvin vaarallinen tila.

Kuorsaus on vaikea selviytyä. Kuorsaus voi pitää ihmiset hereillä niin, että kukaan ei nuku tarpeeksi, kun käsitellään tätä ongelmaa. Onneksi, on olemassa asioita, voit tehdä vähentää kuorsausta. Tämä artikkeli on toimittanut useita tehokkaita tekniikoita, joita voit käyttää. Käytä näitä tekniikoita ja soveltaa niitä auttaa vähentämään kuorsausta.