Kaalimato

Kannettava Neuvoja Niille Uusia Niitä

Löytää täydellinen kannettavan tarpeisiisi ei ole helppo tehtävä. Jos et tiedä paljon tekniikkaa tai et vain tiedä mitä etsiä, voit päätyä kannettava tietokone, joka on huono suorituskyky. Seuraava artikkeli on parhaat vinkit online, joiden avulla voit tehdä viisaita päätöksiä siitä, ostaa uusi kannettava tietokone.

Harkitse kosketusnäyttö laptop. Enemmän ja enemmän ohjelmisto, Pc-tietokoneille on luotu kosketusnäyttö tekniikkaa, joten tämä vaihtoehto tulee yhä tärkeää kuin aika menee. Ostamalla teknologia, nyt voit hyödyntää kosketusnäytön ominaisuuksia, ja ei tunne tarvetta ostaa uudelleen toiseen tietokoneeseen useita vuosia.

Tietää, mitä käyttöjärjestelmää haluat uuden kannettavan tietokoneen. Jotta leikata kustannuksia, jotkut bargain merkit eivät laittaa Windows heidän uudet kannettavat tietokoneet. Tiedä, mitä käyttöjärjestelmä on asennettu kannettavan tietokoneen, ja tietää, onko se on hyväksyttävää, mitä aiot käyttää kannettavan tietokoneen.

Ennen kuin ostat kannettavan päättää, mitä voit olla käyttää sitä varten. Jos se on enemmän liike-suuntautunut, voit todennäköisesti mennä halvempi malli, joka voi tehdä word -, excel -, ja perus internet-toimintoja. Jos se on kannettava pelilaite, sinun kannattaa investoida enemmän, jotta niiden suorituskyky.

Varmista, että uusi kannettava tietokone, voit ostaa tulee tapa palauttaa se, jos se ei toimi oikein. Joskus jos ostat uuden kannettavan tietokoneen, he antavat sinulle tietyn määrän aikaa palauttaa se, jos sinulla on kuitti. Ole hyvin varovainen tämän niin, että et päätyä kallis rikki tietokone.

Älä ylitämme oman kannettavan ostaa. Oli aika, jolloin sinun piti viettää 1000 dollaria tai enemmän saada hyvä kannettava tietokone, mutta ne päivät ovat pitkään poissa. Tänään, voit löytää hyviä vaihtoehtoja 700 dollaria tai vähemmän, ja se kannattaa ostoksia noin saada nämä tyyppi hinnat.

Jos aiot ostaa kannettava tietokone, verkossa, tietää, miten kysyä sitä. Selvittää, mitä brändin nimi on, ja kertoa, että henkilö antaa sinulle tiedot. Jos he eivät voi kertoa, niin se on luultavasti hyvä idea välttää ostamasta niitä. Ellei, voit etsiä yli sen henkilökohtaisesti, se ei ole riskin arvoista, koska et tiedä, mitä voit saada.

Ihmiset joskus unohtaa katso näppäimistöä, kun he ostavat uuden tietokoneen. Ota aikaa tarkastella lähemmin, miten avaimet on määritetty. Ne on eri paikoissa riippuen tuotemerkin laptop. Varmista, että näppäimistö on kaikki avaimet, jotka tarvitset ja ne ovat helposti saatavilla paikoissa.

Jos haluat kannettava tietokone, vain viihde tarkoituksiin, saat tabletin sijaan. Parasta tablettien on, että ne ajaa yksinkertainen (ja halpa) sovellukset, joten todella mitä tarvitset on muutaman painiketta työntää pois. Useimmat tabletit voidaan liittää langattomasti näppäimistö, joten voit käyttää niitä säveltää sähköposteja, kirjoittaa reseptit tai jopa muistiinpanoja.

Kuten näette, on olemassa niin monia asioita varoa, kun haluat ostaa uuden kannettavan tietokoneen. Saada hyvä juttu, ei ole ainoa asia, että sinun täytyy varoa. Käytä hyviä vinkkejä olet juuri oppinut tänään auttaa sinua ostaa kannettava tietokone, voit käyttää tulevina vuosina!