Kalun Koko

Mehuksi On Tapa Piristää Teidän Ruokavalio, Maukas, Terveellinen Tapa!

Etsitkö mehuksi vinkkejä? Oletko yrittänyt löytää tapa tehdä mehuksi näyttävät vähemmän pelottava? Jos näin on, tunne on yhteinen. Täältä löydät terveellisiä vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa mehuksi matka, tai tehdä mehuksi matka olet, enemmän hyötyä.

Mehuksi on loistava tapa pysyä terveenä ja pitää hauskaa luoda omia concoctions. Käyttämällä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia luoda oman mehu voi varmistaa, että olet saada vitamiineja ja ravinteita haluat tai tarvitset-ilman sokeria tai säilöntäaineita. Tämä on myös tapa säästää paljon rahaa mehu!

Jos olet mehuksi vihreät, kokeile liikkuvan ne pallon ensin. Käyttäen pallo menetelmä on paljon tehokkaampi teidän juicer käsitellä kuin vain yrittää lähettää vihreät on niiden normaali vehreässä valtion. Pitää mehuksi nopeasti ja tehokkaasti optimaalisen tuloksen.

Kun teet kotitekoista mehua, se on ylivoimaisesti paras juoda sen tuoreena. Jos sinun on tallentaa sen, käytä läpinäkymätön, ilmatiiviiseen säiliöön, jossa ei ole ilmaa sisällä. Poistaa ilmaa, voit joko lisätä suodatettua vettä tai käyttää elintarvikkeiden saver imeä pois ylimääräinen ilma. Älä säilytä tuore mehu on enemmän kuin 24 tuntia, jopa näissä olosuhteissa.

Paras aika juicer ostaa on yksi, joka jauhaa mehu. Tämän avulla voit saada enemmän luonnollisia vitamiineja, sekä voit tallentaa mehu pidemmän aikaa pois pilaa mitään. Nämä tyypit juicers pohjimmiltaan “pureskella” ruokaa, kunnes se on mehua muodossa.

He ovat tulleet ulos ihana tuote, joka auttaa sinua pitämään mehua tehdä enää. Se on nimeltään PumpNseal, ja se pohjimmiltaan tyhjiö tiivisteet tahansa purkki. Nopeammin voit poistaa ilmasta mehua, enemmän vitamiineja saat pitää sen sisällä.

Sekoita lehtivihannekset vihreät vihannekset kanssa jotain makeaa. Lehtivihannekset on vahva maku ja voi olla liian paljon, voit aloittaa oman. Onneksi, mehuksi on loistava mahdollisuus sekoita elintarvikkeet; niin kiivas, että vahva kasvis, jonka maku on jotain makeampaa kuin omenat tai porkkanat. Pelkkää vettä ei ehkä toimi niin hyvin.

Saada paras ulos teidän juicer ja taata maukkaita mehu, muista ostaa tuoreimpia tuotteita saatavilla. Käytä aina vihanneksia tai hedelmiä sisällä kolme-neljä päivää saada paras maku. Myös, varmista, että puhtaat tuotteet huolellisesti.

Pidä juicer puhdas; pitää itse terve. Luomutuotteita voi jättää joitakin vaikein puhdistaa jäännös takana. Myös, kuten massa hajoaa, se voi olla kasvualusta bakteereille. Juo mehu; puhdista mehulinko. Tämä on tapa sinun pitäisi hyväksyä. Tavoite juicer, joka on erittäin helppo puhdistaa ja ei ole paljon nurkkia tai altaiden, että saattaa olla vaikea päästä.

Se on parasta välttää mehun hedelmät ja vihannekset, jotka on alhainen vesipitoisuus. Avokadot ja banaanit, esimerkiksi, ovat melko tiheä ja ei tarvitse paljon vettä. He tukkia teidän juicer ja et saa paljon mehua ulos niistä. Jos todella haluat sisällyttää ne, sekoita ne ensin ja sitten sekoita ne mehut muut tuottaa.

Merkittävä etu mehuksi on suuri määrä terveellisiä ravinteita, jotka ovat helposti saatavilla. Jotta voidaan maksimoida näiden ravintoaineiden, pohjan mehu on valmistettu vihannekset, kuten pinaatti, lehtikaali, chard tai parsakaali. Käyttämällä näitä kasviksia voit saavuttaa maksimaalisen terveyshyötyjä, mukaan lukien pieni määrä sokeria, joka on yleensä hallitseva ainesosa kaupasta ostettu mehut.

Mehuksi ei tarvitse olla pelottava tehtävä. jotkut tekevät sitä olla. Voit onnistuneesti, mehua ja saada kaikki edut mehuksi, noudattamalla näitä vinkkejä, joka tekee mehuksi vähemmän uhkaava prosessi. Mitä odotat? Aloittaa tai parantaa mehun matka nyt.