Kasvata Peniksen Kokoa

Hyödyllisiä Faktoja Siitä, paniikkikohtauksia

Olet todennäköisesti kuullut, muut ihmiset antaa heidän input käsitellä paniikkikohtaukset, mutta se on aika, että olet lukenut ja tullut resurssi oman. Vaikka tämä voi vaatia enemmän työtä teidän, saat mitä olet tehnyt sen. Tämä opas antaa monia hyödyllisiä vinkkejä juuri sinua varten.

Jos haluat rajoittaa määrä paniikkikohtauksia lapsesi kokemuksia, sinun pitäisi valita elintarvikkeita ruokkia niitä huolellisesti. Pitkälle jalostettuja elintarvikkeita, jotka voivat tehdä lapsesi verensokeri piikki ja johtaa niiden paniikkikohtauksia. Ruokinta lapsesi terveellisiä elintarvikkeita voi auttaa heitä olla niin terveellisiä kuin ne voivat olla ja vähentävät heidän paniikkikohtauksia.

Jos sinulla esiintyy paniikkikohtauksia, saatat löytää se hyödyllistä tehdä “vakuutus” muodossa jonkinlainen anti-ahdistus lääkitys. Lääkkeitä, kuten clonazepam hyvin pieniä, satunnaisia annoksia voi olla erittäin tehokas nopeasti rauhoittava paniikkikohtaus. Ne eivät ole tarkoitus ottaa päivittäin, ja olisi luonnollisesti otettava mukaan lääkärin ohjeita.

Yksi tapa auttaa rentouttaa mielen ja kehon on kuunnella suosikki musiikkia hyvin kovaa ja laulaa mukana. Tämä auttaa sinua rentoutua ja miehittää mieltäsi. Lisäksi, laulaa melodia, joka olet erityisen ihastunut äänekkäästi tekee sinusta hieman onnellisempia aikaa.

Tunne paniikkia hyökkäys kuvioita, jotta voit paremmin valmistautua lähestyvä hyökkäys. Esimerkiksi jotkut ihmiset ovat hyökkäyksiä niin lyhyt kuin 15 sekuntia, kun taas toiset voivat olla yhden hyökkäyksiä, jotka kestää puoli tuntia tai enemmän. Silti muut ihmiset voi olla useita peräkkäisiä hyökkäyksiä pienessä ajassa. Tietäen mitä laukaisee hyökkäyksiä ja kuinka kauan ne kestävät avulla voit sää ne niin rauhallisesti kuin mahdollista.

Sanoa EI paniikkikohtaus! Kun se antaa sinulle negatiivinen ajatus, sanoa EI! Kun se tekee sydämesi säröt, sanoa EI! Pidä sanoa EI kunnes tunteita siirtää ja fyysiset oireet vähenevät. Jos et koskaan sano “kyllä” tai “ok”, huomaat, että hyökkäykset pass todella nopeasti.

Hyvä tapa auttaa saada yliotteen ahdistus on kokeilla ja käydä psykologi tai psykiatri. Nämä terveydenhuollon ammattilaiset voivat auttaa sinua ymmärtämään, mitä juureen ongelma, joka voi auttaa sinua rentoutumaan pitkällä aikavälillä. Kokeile tätä tänään.

Yritä pitää rutiinia elämäsi niin, että voit pitää paniikkikohtaukset pois. Jos elämä on yksinkertainen, ennustettavissa ja hallittavissa, huomaat, että vähemmän asioita saada sinut ärtynyt tai huolissaan. Jos et tiedä, mitä on tulossa, voit käsitellä sitä, kun se saa siellä, joten suunnittele se ulos!

Tee yksityiskohtainen aikataulu, jossa kaikki mitä teet päivittäin lueteltu sisällä, vaikka myös yksinkertaisempia tehtäviä. Voit harkita ajoitus jokaisen toimintaa niin, että voit luoda tarkempi aikataulu. Tämän avulla voit tietää, mitä päivä sisältää ja olla valmis, ennen kuin se tapahtuu.

Kuvaa tunteita voit kokea hyökkäyksen jälkeen, puute, ahdistus, ja palata normaaliin tunteita. Kuvittele itsesi toisella puolella, ja miten nämä tunteet vaikuttavat hyvinvointiin. Keskittyen ajatuksia tällä tavalla voidaan lievittää ahdistunut tunteita ja estää hyökkäys tai sallia, että nykyinen hyökkäys laantua nopeammin.

Välttää alkoholia. Alkoholi on luonnollinen masennuslääke, ja häiritsee sokeripitoisuus veressä, joten se voi laukaista paniikkikohtauksia sekä tehdä paniikkikohtauksia huonompi. Jos haluat todella nauttia drinkin tai kaksi, tunnista, miten se vaikuttaa sinuun, ennen kuin teet niin.

Lopuksi, sinulla on nyt annettu paljon asiantuntijan neuvoja käsitellä paniikkikohtaukset. Vaikka saatat on jo tajusi, että joitakin tämä neuvo, se on meidän toivoo, että sinulla on joko varmuuskopioidaan olemassa olevaa tietoa tai löytänyt jotain uutta. Käytä näitä vinkkejä ja voit olla paljon parempi pois.