Kasvuhormoni Pituuskasvu

Matkustaminen on Helppoa: Vinkkejä Auttaa Nauttia Matkasta

Matka voi olla stressaavaa kaikille. Jos et ole valmis kohtaamaan haasteet, joita voi syntyä, kun matkustaa, niin se on erittäin epätodennäköistä, että voit löytää matkustaminen hyvä kokemus. Kuitenkin, on olemassa joitakin strategioita, joita voit käyttää tehdä matka kokemus, paljon enemmän tyydyttävä.

Pakkaa kevyesti, kun matkustat. Ihmiset aina taipumus pakata paljon enemmän kuin on tarpeen, ja lopulta käyttää vain noin puolet siitä, mitä he ottavat. Valitse muutamia kohteita, jotka voit käyttää useita kertoja, ja yrittää koordinoida kaikkea. Jos unohdat pakata tietyn kohteen, sinun on todennäköisesti löytää jotain sopivaa määränpäähän.

Jos aiot matkustaa, muista ajoittaa luotettava lemmikkieläinten hoito etukäteen. Jos sinulla on pieni koira, voit löytää pet-friendly lennot ja hotellit ja tuoda hänet pitkin. Suuret koirat, kissat ja eläimet, joilla on lääketieteellisiä ongelmia, pitäisi olla luotettava pet-sitter, että voit luottaa. Teidän tuuhea ystävät kiitollinen!

Olla varovainen ostoksia matkoilla auttaa sinua tullin läpi. Muista, jotain ostaa matkaa täytyy kulkea tulli, kun palaat kotiin, joten ole varovainen, kun näet kadulla myyjät ulkomailla tai muiden myyjien joka voi olla tarjoaa väärennettyjen tai vaarallisia matkamuistoja sinun täytyy antautua myöhemmin.

Kiinnittää huomiota piilotettuja maksuja, kun varaus lentoyhtiö. Se on tulossa arkipäivää veloittaa matkatavaran, varsinkin ylipainoisia matkatavaroita. Lisäksi lentoyhtiöt nyt veloittaa maksuja tarkistetaan terminaalissa sen sijaan verkossa, ja voi jopa veloittaa ylimääräistä valitse enemmän himoitun istuin lentokoneessa, kuten exit rivin istuimet.

Tuo laukku-of-hauskaa lapsesi. Varmista, että on tarpeeksi tarvikkeita pitää lapsesi viihdyttivät koko lennon keston ajan. Mikään ei ole pahempaa kuin, “joko ollaan perillä,” kymmenen minuuttia kolmen tunnin lento. Kortti pelejä, erityinen väritys kirjoja ja palapelejä toimi hyvin, ja jos sinulla on varaa yksi, poimia kannettava videosoitin. Tuntia viihdettä ovat hyvin arvoinen hinta.

Päästä lentokentälle aikaisin saada hyvä paikka valinta. Useimmat lentoyhtiöt sivuuttaa istuimen valintoja tehdään, kun ostaa lippu. Kun pääset tiskille check-in lentosi, voit pyytää istuimen haluat, ilman liikaa vaivaa. Tämä auttaa sinua myös olla istuu vieressä ihmisiä matkustaa kanssa.

Kun matkustaa varmista, että otat matka-koko pullo Febreeze tai vastaavan tuotteen käsilaukussa. Henkilö, joka istuimella istui lentokoneessa, bussissa tai junassa ennen et ehkä ole ollut aikaa käydä suihkussa ennen kuin istuu alas pitkä lento. Välttää menojen matkasi haisi edellisen matkustajan hienhaju ruiskuttamalla teidän istuin kanssa Febreeze.

Loistava tapa saada joitakin nukkua lentokoneessa on tuo silmä maski. Jopa kun suljet silmäsi, voit silti nähdä eri värejä ja muotoja edessä. Silmä maski, jonka avulla se voi olla täysin pimeni, joka mahdollistaa paljon parempi mahdollisuus nukkua.

Matkan aikana jos olet oleskelevat monissa eri hotelleissa, voit olla varma, siellä on helppo ja kustannustehokas lahja, voit antaa ystävillesi muistoksi. Kerää kaikki pienet näytteet, kuten shampoot, kehon pesee, vartalovoiteet ja kahvin-paketit hotellit antaa, pane ne koriin ja antaa ne pois lahjaksi ystävillesi. Se tekee mukava lahja, koska se antaa makua kulttuurin eri hotelleissa ja on kustannustehokasta sinua, jos teet ystävällinen ele.

Jos olet matkustaminen road-trip tyyli ja sinulla on älypuhelin, kokeile ladata sovelluksia, kuten GasBuddy, joten voit etsiä, mitä huoltoasemilla on halvempaa hinnat ennen kuin saat osaksi kaupunkia. Menojen 10-11 senttiä enemmän per gallona voi lisätä jopa melko paljon ylimääräistä rahaa, että voisit viettää muualla.

Kun teet matkustaa vierailijoille hotelli tarjoaa mukavuuksia, varmista, että voit soittaa eteenpäin ja oikeastaan puhua jonkun hotellissa. Kysyä heidän lemmikki politiikkaa selvittää, jos he salli lemmikkieläimiä, ja jos ne veloittaa ylimääräisiä maksuja lemmikit. Tämän avulla voit valita hotelli, joka sopii hyvin sinulle, onko olet matkustaminen lemmikkien kanssa tai allerginen lemmikki.

Matkustaminen pitkän matkan autossa lasten kanssa voi olla haastavaa. Ota mukaan erilaisia aktiviteetteja lapsille pelata, kuten värityskirjoja, värikynät, leluja, jne. Se on myös hauska pelata pelejä lasten kanssa, kuten yrittää löytää rekisterikilvet alkaen kaikki valtiot, tai pelaa minä Vakooja.

Valitse kevyt matkatavaroiden, joka on vetää kahva ja rulla pyörät. Tehdä tiesi läpi lentokentällä voi olla pitkä kävellä ja ottaa kevyt matkatavarat, että voit helposti vetää takana varmasti säästää joitakin suru. Varmista, että se seisoo omilla jaloillaan, niin kuin olet tarkkailun, se pysyy vakaana.

Käyttää online check-in lentosi, kun mahdollista. Lentoyhtiöt edelleen leikata henkilöstöä, ja tämän vuoksi, jonot lentokentällä pitenevät ja pidempään. Online check-in-prosessi kestää vain muutaman minuutin ja usein voit tehdä istuimen valintoja ja tarkistaa matkatavarat.

Katso, mitä kuljetus vaihtoehtoja ovat saatavilla kaupunkien ja kuntien aiot pysyä aikana matkoja. Ei voi olla ole välttämätöntä, että sinulla valita autonvuokraus. Monta kertaa julkinen liikenne on paljon halvempaa ja todella helpompi tapa matkustaa, koska jatkuva ruuhkia ja stressiä tämä tuo.

Käyttämällä strategioita edellä auttaa sinua tulemaan enemmän tietoinen matkustaminen prosessi ja paremmin valmistautunut käsittelemään haasteita, jotka odottavat sinua. Näiden tekniikoiden, se on hyvin mahdollista, että voit löytää matkat olla melko nautittavaa. Ota hallita matkustaa kokemus.