Kasvupyrähdys

Herkullisia Vinkkejä, joiden Avulla Voit Hautua Suuri Kahvi

Kahvi on monen miljoonan dollarin teollisuuden, ja hyvästä syystä. Se herättää sinut, ja se maistuu hyvältä. Mutta kaikki erilaista siellä, saatat ihmetellä, jos olet ottaa paras kahvi voisi olla. Tämä artikkeli sisältää vinkkejä, joiden avulla voit varmista, että olet. Jatka lukemista!

Kahvi voi olla hyväksi terveydelle. Kahvi itsessään ei ole huono sinulle. Pikemminkin, add-ons, kuten makeutusaineita ja voiteet, tee siitä epäterveellistä. Luonnollisia makeutusaineita kuten hunajaa tai stevia voidaan lisätä paikka epäterveellistä kohteita.

Varmista, että olet tee kahvi vesi että sinulla olisi ei ole ongelma juoda yksin. Tämä on tärkeää, koska veden maku vaikuttaa siten, että se tekee kahvin maku. Jos asut alueella, jossa veden laatu ei ole hyvä, käytä lähdevettä, jotta hautua kahvia.

Jos sinun täytyy lisätä jotain, kermainen teidän kahvia, harkitse todellinen maidon sijasta whitener. Whitener on pelottava sekoitus ainesosia et voi lausua, kun maitoa mihinkään – olla se kerma, homo, 2% tai rasvaton – tarjoaa proteiinia, B12-vitamiinia ja muita hyviä ravintoaineita elimistö tarvitsee.

Monet ihmiset tallentaa kahvia heidän pakastimet, koska se pitää sitä tuoreempaa pidemmän aikaa. Kuitenkin monet ihmiset eivät tajua, että se on kääritty hyvin. Jos et aseta se pakastimeen, voimakastuoksuiset elintarvikkeet, ja se ei ole kääritty tiukasti, on olemassa mahdollisuus, kahvia poimia ne hajut.

Pidä automaattinen kahvinkeitin puhdistaa etikalla. Ajaa panimo-sykli, jossa on yksi osa vettä ja yksi osa etikalla. Sen jälkeen, kun huomasi, että kannu liota etikkaa jonkin aikaa, ajaa sykli pelkällä vedellä huuhtelu. Puhdista kahvinkeitin kerran viikossa tai kahdessa poistaa pilaantunutta kahvia öljyjä, hometta ja muita epäpuhtauksia.

Aina tallentaa kahvipapuja tai jauhaa pimeässä, viileässä, ilmatiiviissä astiassa. Vielä parempi, käytä tyhjiö astiaan. Tallentaa kahvia tällainen säiliö auttaa pitämään kahvia hajuisia ja makuista tuoreena pitkään. Säilytä astiassa jääkaapissa tai pakastimessa maksimoida raikkautta.

Ajattele käyttäen paistamiseen pannulla paahtaa omat kahvinsa. Vaikka jotkut ihmiset voivat käyttää kallis kone, se ei todellakaan ole tarpeen. Käyttää paistinpannu on melko yksinkertainen prosessi, ja yleensä ei vie enemmän kuin puoli tuntia. Mennä online löytää ohjeet kotiin paahtamalla. On olemassa paljon tutorials siellä, jotka voivat auttaa.

Käytä käyttää kahvinporot teidän komposti! Kahvinporot tarjoavat monia hyödyllisiä ainesosia on komposti, mukaan lukien tuholaistorjunta. Kahvinporot sisältävät kofeiinia, joka auttaa kieltää kasvua sientä, joka voi nopeasti tuhota kasvimaa. Seuraavan kerran voit hautua tuoretta potin joe älä heitä pois ne perusteet; lisätä ne komposti!

Jos teet kupin jääkahvi, se on hyvä idea käyttää kuumaa kahvia sulaa sokeria ennen kuin aloitat. Tämä estää jyvät sokeria viipyvä alareunassa cup. Jokainen siemaus maistuu aivan yhtä makea kuin viimeksi.

Nyt, sinun pitäisi tietää paljon enemmän siitä, mitä voit tehdä on superior kuppi kahvia. Sinun tulisi myös olla tietoisia muutoksia voit tehdä, jotta varmista, että sinulla on täydellinen kuppi parasta kahvia on. Käytä tämän artikkelin, varmista, että kahvi on parasta.