Kauneuskirurgia

Vinkkejä Tehdä Teidän Häät Elämäsi Paras Päivä

Häät on helposti yksi ikimuistoinen otteeseen ihmisen kokemus. Rakastava suhde ytimessä häät on paljon tekemistä sen kanssa, muistettavuus, tietenkin, mutta huolellista suunnittelua ja kovaa työtä tehdä valtava ero, liian. Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa tehdä häät vielä enemmän muistettavaa:

Kun ostat teidän häät kakku, miettiä vaihtoehtoja, että voisi säästää rahaa. Jos haluat fancy häät kakku, ostaa pieni vain hääjuhlissa ja ostaa suuri arkki kakku loput vieraat. Vieraat silti nauttia siitä yhtä paljon kuin pienemmät häät kakku.

Varmista, että koko arsenaali häät pukea on niin mukava kuin mahdollista, koska olet menossa on viettää monta tuntia yllään tämän materiaalin. Lisäksi, sinun pitäisi käyttää kenkiä, jotka sopivat täydellisesti, koska olet todennäköisesti menossa tanssilattialle usein. Maksimoida mukavuutta on ikimuistoinen yö.

Saada istuvaa alusvaatteet häät. Mukava ja tukeva rintaliivit ei vain helpottaa paineita selkää ja olkapäät, mutta myös säätää muoto antaa mairitteleva näyttää. Löytää hyviä alusvaatteita myymälän omalla alueella, joka sopii sinulle, ja jotta olet oikea alusvaatteet.

Jos olet menossa naimisiin pian, se olisi viisasta päättää, onko se on yksinkertainen häät tai grand häät. Ottaa tämä potenssiin pois ensimmäisestä hetkestä auttaa center ja ohjata kaikki päätökset, jotka liittyvät häät. Tämä estää sotkua ideoita.

Kun ajattelen, mitä antaa vieraille häät favor lahja, miettiä, kuka sinä olet kutsuva. Jos puolet perheen ovat toipumassa alkoholisteja, sitten pullo viiniä ei luultavasti ole hyvä ajatus. Jos he diabeetikoille, sitten karkkia ei toimi, joko. Valita jotain, he todennäköisesti pitää muistona ja ei heittää pois, kun he saavat kotiin.

Yrittää välttää sairaita varten teidän häät! Up your saanti C-Vitamiinia ja syödä vain terveellistä kohteita viikkoa johtaa jopa suuri päivä. Pysy kaukana elintarvikkeita, jotka voivat aiheuttaa vatsavaivoja tai kaasua, koska viimeinen asia, jonka haluat tehdä, kun seisot edessä seremonia on olla ilmavaivoja!

Jaa alennukset lentoliput perheen ja ystävien kanssa, jotka osallistuvat perille häät. Jos sinulla on Airmiles, katso jos voit auttaa ostamalla liput perheesi kanssa väheneminen kustannukset kiitos niille mailia. Kysyä noin, jossa kaikki osallistujat voivat nähdä, jos he voivat yhdistää voimavaransa ja saada lisää alennuksia!

Jos olet heittää gala tapahtuma, pitää vieraslista realistinen ja pitää se pieni. Kutsua tärkeimmät ihmiset elämässäsi ensin; perhe ja läheiset ystävät. Eivät haaroittua paljon pidemmälle kuin tämä, ja se tulee pitää teidän häät intiimi ja varmista, että sinulla on aikaa seurustella kaikkien kanssa kutsut. Liian monet asiakkaat pitää käynnissä yrittää tunnustavat kaikki.

Kun valitset limusiini yritys käyttää oman häät, etsi yritys että kulut päivä päivältä, eikä tunti. Tuntihinnat ovat yleensä paljon kalliimpia kuin yritykset, jotka veloittaa koko päivän. Myös, älä varata enemmän kuin limusiinit, mitä tarvitset.

Ottaa pienemmän morsiamen osapuoli voi säästää rahaa lahjoja ja harjoitus illallinen, jonka avulla voit käyttää ylimääräisiä varoja maksaa häät itse, päivittää kohteita, kuten kakkua tai kukkia, tai soveltaa sitä kohti teidän häämatka. Niin kauan kuin ihmiset voivat osallistua teidän häät, he sisältöä.

Yksi tavoista, että voit säästää rahaa kakku, että voit valita on tehdä cupcake puu. Tämä voi säästää tuhansia, ja se on aivan yhtä houkutteleva kuin suuri kakku, joka tarjoillaan yksittäisten viipaleiksi joka tapauksessa. Tarjoile cupcakes teidän häät säästää rahaa ja olla osa muodikas trendi.

Antaa lasten pukeutua mukavasti seremoniassa. Suosi pehmeitä kankaita, ja välttää pukeutuminen lasten vaatteita, jotka ovat liian tiukka sopii mukavasti. Murtaa uudet kengät ensin, ja varmista, että ne ovat mukavat. Tämä voi tuntua pieni yksityiskohta, mutta huomiota on antaa lasten keskittyä tehtävänsä seremonia sen sijaan, että epämiellyttävä ja kiinnittää enemmän huomiota niiden asuja.

Pyydä vanhempia kukka tyttö ja/tai rengas siirtotie saada lapset nukkumaan aikaisin illalla ennen vihkimistä tai yrittää antaa heille torkut päivän aikana illalla häät. Hyvin levänneenä lapset ovat paljon tarkkaavainen ja kuljettaa enää keskittymiskyky asioita kuin lapset, jotka voivat olla ärtyisä alkaen unen puutteesta.

Kun tanssitunneilla oman ensimmäinen tanssi, älä päästä päähuomio oppimisen rutiinia. Se voi olla houkuttelevaa ensin, mutta kun te todella saada pois tanssilattialla sinun tulee olla laskenta-askelia, jotka puolestaan tehdä sinusta näyttää hieman robotti. Joten yrittää oppia, miten johtaa ja seurata sen sijaan.

Tee kaunis häät kukkakimppu käyttäen kukkia, jotka kasvavat puolella tietä! Kimppu, joka sinulla tai rakastettusi on tehty käsin merkitsee paljon enemmän kuin yksi, voit ostaa kaupallisesti. Häät pitäisi olla noin tunteita, ei siitä, mitä kaupasta on ostettu kukkakimppu.

Jokainen häät on erityinen ja ainutlaatuinen – vielä enemmän kuin kaksi ihmistä, joiden unioni kehottaa tilaisuudessa. Monet ihmiset osallistuvat todella mieleenpainuva häät tavoilla, suuri ja pieni. Tämä artikkeli tarjoaa vain muutama nöyrä ehdotuksia auttaa koko rakastava yhteisö auttajia, jotka tekevät oman osansa koota suuri häät.