Käytetyt Golfmailat

Hemmottele Kotiin Parannus Ideoita Ja Vinkkejä

Vaikeus kotiin hankkeita voi olla kohonnut, jos sinulla on kouluttamattomia prosessi. Jos löydät itsesi puuttuu luottamusta, jota tarvitaan aloittaa, jatkaa lukemista. Tämä artikkeli tarjoaa useita hyödyllisiä ja helppo ymmärtää vinkkejä tehdä muutoksia kotona.

Jos sinulla on korkea sähkölaskua joka kuukausi, asentamalla aurinkopaneeleja katolla. Vaikka ne voivat olla kalliita ja työvoimavaltaista lyhyellä aikavälillä, pitkällä aikavälillä voit leikata alas teidän sähkölaskun ja osaltaan auttaa Maan kautta hyödyntämällä ympäristöystävällisempiä energialähteitä. On olemassa myös verohelpotuksia niille, jotka asentaa aurinkopaneelit.

Jos haluat tehdä suuri ero teidän kotiin ilman paljon vaivaa, mennä ja ostaa pari litraa maalia. Se tekee hämmästyttävä visuaalinen muutos. Jos olet tavoitteena myydä kotisi nopeasti, uusi maalikerros voi tehdä työtä.

On varmuuskopio suunnitelma saada vettä tai vessassa, jos rautakauppa hankkeessa lvi. Se on mahdotonta ennustaa, kuinka kauan se kestää asenna uusi pesuallas tai suorittaa useita muita lvi hankkeita. Vaikka arvelet, että sinulla tulee olla valmis vuoden loppuun päivä, on varmuuskopio suunnitelma kaiken varalta. Et halua lähteä perheen ilman näitä välttämättömyyksiä.

Se on varsin yksinkertainen rakentaa oman korvaavan ikkuna näytön. Runko sarjat ovat muokattavissa eri kokoja ja ne ovat edullisia käyttää. Vaikka tietyt windows kostaa tietyn näytön, voit helposti laittaa ulkoisen näytön, joka sopii kaikkien windows.

Jos sinusta tuntuu, sinun täytyy siistiä olohuone, lisätä rohkea tulostaa antaa sille tyyliä ja persoonallisuutta. Kokeile seepra, leopardi tai jokin muu painettu tyyny tai matto, joka kiinnostaa sinua lisätä joitakin jännitystä ja väriä huoneeseen.

Sisustus ulkovärit tulla useita kuvioita. Tavallisille asunnon, ei ole mitään syytä valita tekstuuri karkeampi kuin “munankuori” tai “appelsiinin kuorta.” Menneinä vuosina paljon karkeampi kuvioita (kuten “popcorn”) käytetään seinät ja katot voidakseen tarjota visuaalista kiinnostavuutta ja vaimentaa ääntä. Näitä kuvioita osoittautui helppo vahingoittaa ja vaikea puhdistaa, ja niin putosi yhteiseen käyttöön.

Antaa tavallinen huone tyylikäs ja viimeistelty ulkonäkö, lisätä joitakin koriste laudaksi. Laudaksi on erittäin halutuimmista monet ostajat, ja voi tehdä huone näyttää enemmän koota. Valu on yllättävän helppo asentaa, ja on melko edullinen. Todella tehdä laudaksi pop, maalata se väri, joka täydentää teidän seinät.

Voit tehdä oman matto tuntuu uusi uudelleen, vuokrata matto puhtaampi. Matto siivoojat pystyvät syvä puhdistaa matot niin, että tavallinen imuri pysty. Saatat olla järkyttynyt, kun näet, miten paljon likaa se vetää ylös. Matto puhdistusaineita voi vuokrata erittäin edulliseen hintaan. Monet maksavat vähemmän kuin $25 päivän käyttää.

Kun taas uuden kodin rakentajat ovat nyt tarpeen asentaa vain alhaisen virtaaman wc, ikääntyneiden kodeissa harvoin on tehokas lvi; vanhempi wc voi käyttää enemmän kuin kolme litraa vettä per huuhtelu; uusi low-flow-lipasto tulee käyttää vähintään puolet tästä määrästä, joten se on järkevä investointi, joka voi säästää rahaa veden kustannukset.

Monet ihmiset ajattelevat, keittiön remontointi, voi olla aikaa vievää ja kallista. Kuitenkin, on olemassa monia asioita, asunnonomistaja rajallinen budjetti voi muuttaa ulkonäköä heidän keittiö. Vaihtamalla työtasot, päivittää laitteita tai korjausmaalaus kaapit, asunnonomistaja voi antaa heidän keittiön kasvojenkohotuksen ilman rikkomatta pankki.

Korkea-vaikutus-päivitys, joka voidaan suorittaa alle päivässä, harkitse valmistautuu teidän edessä ovi, jossa on yksi tai kaksi kerrosta värikkäitä, ultra-kiiltävä maali. Kodeissa, joissa on vaalea tiili tai sivuraide näyttävät parhaiten kirkkaan punainen tai sininen ovi; synkästi värillinen kodeissa osaavat parhaiten syvä, viileä väri, kuten munakoiso tai liuskekivi sininen.

Yksi helpoimmista tavoista parantaa asuintilaa on yksinkertaisesti pitää kotona mahdollisimman puhtaana. Jos pitää kodin puhtaana, kodin automaattisesti näyttää paljon mukavampi. Joskus parantaa kotona on yhtä helppoa kuin pitämällä elintilaa vapaa sotkua ja likaa.

Ennen remontin kotiisi, sinun tulisi varmista, että tiedät teidän budjetti. Muuten, saatat päätyä kanssa kodin remontti, että sinulla ei ole varaa suorittaa. Making budjetti on erittäin tärkeää ja varmista, voit turvallisesti varaa menossa läpi remontin hanke.

Lisätä energiatehokkuutta ja säästää huomattavasti sähkölaskua, harkitse korvaa yhden ruudun ikkunat uudempi energiatehokkaita niistä. Investointi voit tehdä uusia ikkunoita nyt helposti maksaa itsensä ajan myötä, kun sähkölaskusi on pienempi ja, tietenkin, kotona on mukavampaa.

Käyttämällä näitä vinkkejä, sinun tulee olla onnistunut, mitä projekti voit valita. Myös tämä tieto voi olla hyödyllistä auttaa sinua selvittämään, onko tietty hanke on onglemista soveltamisala kyky, tai jos sinun täytyy palkata apua.