Keskimääräinen Peniksen Koko

Häkellyttävä Tiedot Suhteessa Kannettavat Juuri Sinua Varten

Kannettavan tietokoneen avulla ihmiset voivat helposti liikkua kuten he tekevät työnsä. Onko he haluavat katsella elokuvaa takapenkillä auton tai näyttää asiakkaalle uuden projektin, kannettava tietokone antaa heille joustavuutta, jota ne tarvitsevat. Tämä artikkeli kertoo, miten parhaiten ostaa uuden kannettavan tietokoneen.

Katso suosittelut ja arviot ennen kuin ostat kannettavan. Uusi kannettava tietokone on aina kaunis ja vaikutat hyvä ostaa, mutta vain myöhemmin selville asioita, joita haluat olisit tiedossa. Tämä on miksi sinun pitäisi odottaa ja katsoa, mitä ihmiset, jotka omistavat tietokoneen täytyy sanoa se.

Yksi parhaista tavoista saada hyvä hinta kannettavan tietokoneen, jonka haluat tehdä hintavertailu. Kuten voit tehdä monia muita asioita, jotka voit ostaa, voit helposti mennä hintavertailu sivusto vertailla hintoja kannettavan haluat useita sivustoja. Voit nähdä ne vierekkäin päättää, mikä on parhaiten tarpeisiisi ja budjetti.

Tarkista aina akun odotukset laptop. Jos olet usein liikkeellä, ottaa pisin akun mahdollista on välttämätöntä. Tiedot, jotka voit nähdä akun käyttö voi usein viitata kannettava tietokone, käynnissä minimaalinen asetukset. Katso tiedot ja tuomari tämä perustuu omaan odotettavissa tarvitsee.

Korjata vain yksi viallinen avain kannettavaan tietokoneeseen, vedä ylös reunaan, kunnes se irtoaa, ja katso saranan alla. Jos sarana on haljennut tai rikki, sinun täytyy tilata uuden avaimen kit sijaan kokonaan uusi näppäimistö. Asennus ohjeet tulevat sarjat, ja voit päätyä säästää rahaa.

Vaikka et voi näyttää suuremman näytön, se ei ehkä ole niin kätevä monipuolisuus. 17 tuuman näyttö tai suurempi on yleensä liitetty kannettava tietokone, joka painaa noin seitsemän kiloa tai niin, joten se urakka raahata ympäri. Lisäksi suurempia näyttöjä käyttää enemmän voimaa.

Jos laatu on huolta kannettava tietokone, koskaan ostaa halvin ratkaisuja markkinoilla. Nämä budjetti tietokoneet voivat olla houkuttelevia, mutta ne ovat tyypillisesti valmistettu halvempia materiaaleja ja lähtötasona elektroniikka. He vanhentua melko nopeasti, ja he ovat alttiimpia rikkomatta alas aikana ensimmäisen vuoden tai kaksi.

Takaisin kouluun aikaa, syyskuussa, on hyvä aika ostaa uusi kannettava tietokone. Lähes kaikki valmistajat tarjoavat erityisiä tarjouksia ja alennuksia tällä hetkellä. Ne voivat myös tarjota alennuksia nippuja, jotka voivat sisältää ohjelmisto ja add-ons, kuten tulostimia. Vaikka et ole menossa takaisin kouluun, voit säästää rahaa.

Näytön koko on tärkeää. Pienemmät kannettavat tietokoneet, joissa on pienempiä näyttöjä. Tämä voi aiheuttaa sinua kieroon, kun olet yrittää surffata web, tai suorittaa jonkin verran työtä poissa toimistolta. Saada näytön koko, että sinulla on erittäin mukava katsoa usein. Kaikki koot saatavilla, ei ole syytä kantaa.

Kun sinun täytyy ostaa uusi kannettava tietokone, sinun täytyy tehdä se oikein, jotta voit päätyä apuohjelma tarvitset hintaan sinulla on varaa. Jokainen näistä vinkkejä on tuonut sinua oikeaan suuntaan, nyt sinun täytyy vain mennä ulos ja ostoksia. Toivotamme teille onnea, koska et poimia teidän kannettava tietokone!