Keskiverto Peniksen Paksuus

Vinkkejä, joiden Avulla Voit Parantaa elämääsi

Henkilökohtainen kehitys on tapa kasvaa ihmisenä ja tulla paremmaksi ihmiseksi. Käyttämällä henkilökohtaista kehitystä koulutus on mahdollista tulla tyyppinen henkilö, joka olet aina haaveillut, että voisit olla. Avain henkilökohtaiseen kehittää koulutusta ja ymmärrystä, mitä se tekee päästä henkilökohtaiset kehitystavoitteet. Seuraava artikkeli sisältää useita vinkkejä auttaa sinua kanssa henkilökohtaiset kehitys.

Parantaa elämääsi siivoamalla “maailman.” Välttää sotkuinen ja asuu ja työskentelee sekainen ympäristö. Pitämällä tilat puhtaina ja järjestyksessä, voit löytää kaiken mitä tarvitset. Et enää stressiä siitä, että asiat ovat hukassa. Tämä voi tuoda tunteen rauhallinen ja rauhaa sinun mieleesi.

Yritä kuluttaa vähemmän alkoholia ruokavalioosi. Alkoholi voi pitää sinua nukkuminen syvästi ja voi todella heikentää ajattelua. Se voi myös tehdä sinulle enemmän väsynyt päivän aikana, jos olet juonut edellisenä iltana. Yritä välttää alkoholin käyttö ennen nukkumaan menoa, ja jos sinulla on juoda, tee se päivän aikana, mutta kohtuullisella tasolla.

Poimia kynä ja paperia ja kirjoita itsellesi positiivinen kirje. Kirjoita luettelo kunkin oman hyviä pisteitä ja määritteet indeksin kortti. Voit ottaa tämän mukaasi minne ikinä menetkin, ja tarkistaa sen, kun haluat motivaatiota. Voit jopa tallentaa itseäsi lukemalla se ääneen ja kuunnella sitä usein. Mikä on syy?

Yritä olla impulsiivinen tunteita ja toimia. Se on hyvin vaikea arvioida, mitä on tekeillä ja mitä on tehtävä, jos et tee hätäisiä ja huolimattomia päätöksiä. Myönnetty joitakin päätöksiä voidaan tehdä melko nopeasti, mutta tämä on saada sinut ajattelemaan enemmän päätöksiä, jotka vaativat enemmän energiaa ja aikaa.

Asetus päivittäin aikaa treenata tai käydä lenkillä voi olla erittäin tehokas tapa ylläpitää hyvinvointia. Liikunta vapauttaa endorfiineja, ja näitä endorfiineja tehdä sinut onnelliseksi ja valmistaa sinua on hyvä päivä. Jokainen tarvitsee liikuntaa, ja tällä voi myös olla aika voit ajatella ja arvioida tiettyjä asioita ja rukoilla.

Viestintä on avain, kun se tulee säilyttää terveen elämän ja suhteita. Yksi parhaista viestinnän muodot maksaa kohteliaisuuksia muille. Aivan liian usein löydämme itsemme seuraava väite tai juoruja ympyrä. Kokeilla jotain uutta vaihteeksi. Suunnitelma jaella kohteliaisuuksia, seurata päivittäin, ja katso, mihin se johtaa sinut.

Henkilökohtaiseen kehitykseen pikku asiat ovat tärkeitä. Esimerkiksi, jos teidän vaatekaappi on ollut sama viime vuosina, se on aika saada joitakin uusia, enemmän hip vaatteita. Tämä, yhdessä uusi kampaus, voi parantaa kenenkään minäkuvaa, ja tuloksena on täydellinen merkki muutos.

Sen sijaan kätkeminen kaunaa ja turhautumista, tee tietoista pyrkimystä muistaa, että muun maailman ei tarvitse olla sopusoinnussa oman henkilökohtaisen aikataulun. Tämä on erityisen totta, kotityöt ja pieni, ei-kiireellisiä tehtäviä toimistossa. Jos sinulla on syytä korostaa aika-herkkyys, seurata pyytää, selitys siitä, mitä on saanut tai menettänyt täyttämällä hanke tietyn aikaa.

Se on välttämätöntä, että voit sitoutua pitämään pääsi kylmänä muiden läsnäollessa. Salli itsesi räjäyttää ja menettää voi olla tuhoisia vaikutuksia, laatu, suhteet ja maine kotona, koulussa, tai töissä. Säännöllinen purkauksia voi nopeasti aiheuttaa oman ikäisensä laittaa suojat ympärillesi pelossa valaistus sulake.

Kun olet yrittää parantaa itseäsi millään tavalla, yksi varhaisimmista toimintaa sinun pitäisi tehdä, on saada esiin paperin ja kynän ja alkaa tehdä listaa ensin kaikki asiat, joita pidät itsestäsi. Toiseksi, kirjoittaa asioita alas, että haluaisit parantaa.

Käyttämällä työmatkan aikaa kuunnella kirjoja CD voi auttaa kuluttaa aikaa ja laajentaa mielen. Mistä romaaneja self-help aiheita, siellä on laaja valikoima audio-kirjoja on saatavilla ostaa tai tutustu ilmaiseksi paikallisessa kirjastossa. Kuten bonus, lukea tai edes kuunnella joku lukea on osoittautunut lisätä sanastoa ja tehdä sinut älykkäämpiä!

Henkilökohtainen kehitys alkaa aina sisältäpäin. Jos olet yrittää parantaa itsesi, ystäväsi tai rakastettusi, olet lähes varmasti tuomittu epäonnistumaan. Kaiken, mitä olet tekemässä pitäisi olla ennen kaikkea itsellesi. Jos voit muistuttaa itseäsi tämän se on paljon helpompi pysyä motivoituneena vaikeina aikoina.

Kuten todettiin alussa tämän artikkelin, työstää henkilökohtaiset kehitys on tapa parantaa kuka olet ihmisenä ja lisätä arvoa oman elämän. Henkilökohtainen kehitys ei ole helppoa, joten on tärkeää tietää ja ymmärtää periaatteet parhaan henkilökohtaisen kehityksen strategioita. Noudata neuvoja tässä artikkelissa, ja voit olla hyvin teidän tapa tulossa henkilö olet aina unelmoinut.