Keskiverto Peniksen Pituus

Yksinkertaisia Vinkkejä Siitä, matkapuhelimet, Jotka On Helppo Seurata

Kun olet matkapuhelimia, olet todennäköisesti huomannut, että paljon ihmisiä käyttää niitä. Tämä on jotain, joka on ottanut melko paljon kaikkialla, missä on matkapuhelin palvelu. Verestää tämä, nämä vinkit ovat laittaa yhdessä auttaa sinua saamaan missä sinun täytyy olla, kun se tulee matkapuhelimiin.

Kun ostaa matkapuhelin, varmista harkita nippuja. Monet yritykset tarjoavat niitä, ja ne voivat sisältyä asioita, kuten tapauksessa tai auton laturi. Se on usein halvempaa ostaa kaikki nämä kohteet nippu kuin ostaa niitä erikseen, ja siellä on hyvä mahdollisuus, sinun kannattaa joitakin lisävarusteita.

Älä lataa mitään sovelluksia, ellet tiedä, että ne ovat peräisin luotettavasta lähteestä. Kuka tahansa voi tehdä sovelluksen ja myydä se. Joskus on seurantoja tai muita ei-toivottuja asioita niiden sisällä. Tietäen, että henkilö tai yritys on hyvämaineinen vähentää mahdollisuuksia saatko virus tai tracker puhelimeen.

Jos käytät Internet matkapuhelimeesi, sinun pitäisi ajatella asentamista ohjelmisto suojaa sinua viruksilta. Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta voit hakkerit käyttää puhelinta samalla tavalla kuin he olisi tehdä tietokoneeseen. Löydät runsaasti ilmaiseksi ladattavia ohjelmistoja verkossa, joka auttaa sinua torjumaan tämän ongelman.

Anna puhelimen uudelleenkäynnistyksen välein yksi tai kaksi päivää. Kun olet jatkuvasti käyttää ominaisuuksia puhelimeen, kuten sovellukset, sähköposti ja selaimet, puhelin tallentaa välimuistiin tietoja. Paljon tämä tieto on tarpeeton ja voidaan poistaa kautta uudelleen. Tämä vapauttaa järjestelmän resursseja ja selkeitä mahdollisia virheitä.

Jos sinulla on älypuhelin, olla tietoinen siitä, että se todennäköisesti on vaihdettava muutaman vuoden sisällä. Kuten tietokone, matkapuhelimet ovat johdonmukaisesti käyttämällä muistia ja vaativat uudempia käyttöjärjestelmiä. Lopulta, älypuhelimesi on vanhentunut ja ei ole muistia, eli puhelin ei oikein toimi.

Katso akun virrankulutusta. Katsella elokuvia ja videoita tyhjentää akun hyvin nopeasti. Joten ei kuunnella musiikkia. Jos haluat tehdä näitä asioita puhelimen kanssa, varmista, että sinulla on rajoittamaton data suunnitelma, ja aina pitää laturin lähellä. Tämä auttaa varmistamaan, että et menetä palvelun.

Jos sinulla on uudempi malli puhelimen, et todennäköisesti tarvitse tuhlata rahaa on hieno asia se. Tänään matkapuhelimet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka voivat kahva olla törmäsi ja putosi. Olet todella tarvitsee vain tapauksessa houkutteleva ulkonäkö, ei pidä puhelimesi turvassa.

Jos sinulla on älypuhelin, se voi olla houkuttelevaa jättää sen kaiken aikaa, joten et koskaan menetä mitään sosiaalisen median päivitykset. Tämä ei ole hyvä idea, koska puhelin on käynnistettävä uudelleen, joka päivä tai kaksi. Tämä pitää käyttämättömät ohjelmat jatkuvien puhdistaa muistia.

Varmista, että voit lukita puhelimen, kun laitat sen taskuusi. Tämä on tärkeää, koska et halua kehosi paina mitään näppäintä tai soittaa joku, kun et ole aikovat. Yleensä, löydät lukitse näyttö ominaisuus yleinen-osiossa puhelimen asetukset.

Pääsy piilotettu akun teho matkapuhelimeesi. Sinun pitäisi aloittaa puhelimen, joka on heikko akku. Kokeile numerot *3370#. Tämä voi aiheuttaa puhelimen uudelleen. Sinun pitäisi nähdä 50%: n nousu akun. Se on käyttövalmis, ja seuraavan kerran, kun lataat puhelimesi, se pitäisi saada täyteen, liian.

Älä anna puhelimen akku kuolee ennen lataamista se. Matkapuhelimet kuljettaa akut yleensä. Älä vastaa, jos et anna akun tyhjentyä kokonaan ennen lataamista sitä. Lataa sitä vähintään kerran päivässä.

Se on hyvä idea ostaa puhelin joka pari vuotta pysyä ajan tasalla. Monet ylläpitäjät määrittää niiden sivustoja toimivat parhaiten, kun käyttää uusimpia laitteita. Ilman uusimmat puhelimet, se voi olla vaikea nauttia web maailma siellä.

Jos sinulla on tapana käyttää paljon tietoja puhelimesta, katso matkapuhelin selaimet, joka pakkaa tiedot käyttö. Yksi, joka tekee tämän on Googlen mobiili Chrome-selain. Surfing käyttäen Chrome voi alentaa yhteensä, tietojen käyttö 10% 20% helposti. Tämä voi säästää sinulle rahaa kuukausi toisensa jälkeen.

Luultavasti ei tarvitse ostaa laajennettu takuu tai vakuutus. Tutkimukset osoittavat, että vain pieni osa ihmisistä ostaa uusi matkapuhelin teki niin, koska he rikkoivat vanhan. Plus, takuut ja vakuutukset voivat olla kalliita. Sen sijaan, yksinkertaisesti tallentaa vanhan puhelimen varmuuskopio.

Älä käytä puhelinta ajaessasi. Monissa valtioissa, se on nyt laitonta. Vielä tärkeämpää on, se ei ole turvallista. Jos vietät paljon aikaa autossa, määritä kädet vapaana-järjestelmään, jotta voit hyväksyä tai lähettää puheluita tarvitsematta ottaa silmäsi pois tieltä.

Matkapuhelimet ovat ole menossa minnekään pian. Tämä on miksi sinun pitäisi oppia kaikki voit läpi vinkkejä, kuten niitä tässä artikkelissa. Et voi olla onnistunut, kun se tulee työskennellä matkapuhelimet, koska neuvoja olet antanut täällä.