Kestopigmentointi

Valmistaudu Ulkouima-Camping Matka Tämän Neuvoja

Haluatko mennä camping, mutta ei ole varoja tehdä niin? Jos vastasit kyllä, niin älä huoli. Voit tölkit ennen kuin mennä camping ilman viettää paljon rahaa. Kaikki sinun täytyy mennä camping on edullinen laitteita, ja tämä artikkeli voi auttaa sinua löytämään laitteet.

Ostaa makuupussi, joka sopii sää sinun tulee olla. Olet menossa paahtaa koko yön makuupussissa suunniteltu kylmä sää, että olet leiri kesällä. Päinvastainen on totta, niin sinun on hyvä, raskas makuupussi, kun aiot olla kestävä erittäin kylmissä olosuhteissa. Hypotermia voi olla kokenut, samoin.

Tutkimuksen mahdolliset leirintäalue hyvin. Ne kaikki on eri tilat. Jotkut voivat olla suihkut ja kylpyhuoneet, kun taas toiset eivät. On olemassa jopa muutamia leirintäalueilla, jotka ovat melko fancy, kylpylässä, minigolf pelit tai vesipuistot. Et välttämättä tarvitse tai halua, joten selvittää etukäteen niin, että et ole pettynyt, kun pääset sinne.

Jos matkustat lasten kanssa, harkitse majoittuessa leirintäalue, joka on tarkoitettu erityisesti perheille. Leiriläiset näillä alueilla tietää mitä odottaa ja ei ole ongelma, jos sinulla on vammainen lapsi tai lapset haluavat juosta, huutaa ja pelata. Luultavasti enemmän rento seurauksena ja on paremmin aikaa.

Jos olet camping ja sää alkaa nousta merkittävästi, tarina jäähdyttimet, että sinulla on kanssasi ja laittaa ne jonnekin varjossa. Se auttaa myös pitämään heidät peitetty jonkinlainen pressu. Tämä pitää lämpötila kylmälaukun sisällä nousemasta liian paljon.

Kysy park ranger tai opas antaa sinun tietää kaikki paikat tarkistaa, kun olet camping. Tämä on hyvä idea niin, että tiedät, että olet saada irti camping kokemus, et halua ottaa telttaretkellä ja missaa hauska kokemus.

Säästää tilaa laukussa jättämällä sekoitus lusikat ja astiat takana, ja sen sijaan juuri tuo muovi zip-lock pussit. Aseta elintarvikkeita tai nesteitä, jotka haluat sekoittaa pussiin, ja varmistaa, että vetoketju on hyvin suljettu ennen sekoittamista. Ei vain tehdä pussit vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin kulhot ja lusikat, mutta ne ovat paljon enemmän kevyt kuin hyvin!

Ennen kuin aiot leiri on uusi alue, se on tärkeää olla tietoinen mahdollisista vaaroista, joita esiintyy yleisesti siellä. Esimerkiksi, siellä saattaa olla myrkyllisiä tai vaarallisia polkuja. Kullakin alueella voi aiheuttaa erilaisia vaaroja, joten tutustu aina kun venture jonnekin uuteen.

Vain koska teltta on merkitty vedenpitävä, älä luota, että se pitää sinut kuivana kun sataa. Pakkaus pari extra-suuri pressua ottaa mukaasi. Käytä yksi asettaa maahan alle teltan ja pitää yksi mukava käyttää kattamaan oman teltan, jos se näyttää siltä kuin se tulee sataa kovasti.

Jos olet matkalla paikkaan, jossa runsaasti eläimiä, varmista, että olet valmis ruoan suhteen. Tämä tarkoittaa kääriä asioita niin tiukka kuin mahdollista, pitää asiat pois teidän suojaa ja välttää tiettyjä elintarvikkeita kokonaan. Sinulla on vähemmän todennäköisesti hyökätä näitä menettelyjä.

Kuten näette, se on melko helppo mennä camping työskennellessään rajallinen budjetti. Siellä on edullinen retkeilyvarusteet siellä joku käyttää, kaikki sinun täytyy tehdä, on löytää se ja ostaa se. Voit tuntea paremmin tietäen, että teidän camping matka ei maksa sinulle käsi ja jalka.