Koiran Penis

Joitakin Hyödyllisiä Vinkkejä Käsitellä Eläke

Kun eläkkeelle on jotain olet yrittää oppia, tarvitset vankka neuvoja. Tämä on vaikea saada ajattelemaan, kun et tiedä, mistä aloittaa. Ota ensimmäinen askel ja oppia, mitä voit tämän artikkelin. Lue pitkin ja vinkit on helppo ymmärtää.

Pidättäydyttävä alussa nostot teidän eläkkeelle tilin. Nämä nostot on merkittäviä seuraamuksia, ja ottaa pois rahaa, että olet varattu. Tyypillisesti, sinua veloitetaan maksu, joka on 10% päälle liittovaltion ja valtion veroja että maksat, vähentää määrää lähes puoleen.

Ihmiset, jotka ovat työskennelleet pitkään ja kovasti innokkaasti ennakoida onnellinen eläkkeelle. He ajattelevat, että eläkkeelle on ihmeellinen aika, jossa he voivat tehdä kaiken, mitä heillä ei ollut aikaa, kun he työskentelivät. Tämä voi olla totta;kuitenkin, jos et koskaan halua tehdä asioita, joita olet aina halunnut, sinun täytyy suunnitella huolellisesti.

Ajattele ottaen osittainen eläkkeelle. Harkitse osittainen eläkkeelle jos sinulla ei ole varaa säännöllisesti. Saatat jopa pystyä tekemään tämän nykyisen työpaikan. Sinun tulee olla mahdollisuus rentoutua vähän ja voi silti tehdä rahaa, kunnes olet valmis siirtyä kokonaan eläkkeelle myöhemmin.

Kiinni tiukka budjetti kuin siirryt eläkkeelle, jotta pitämään taloudelliset asiansa kuntoon. Jopa variaatioita voi tuhota kaikki suunnitelmat olet säädetyn golden vuotta, koska mitään ei saada halvempaa. Ota yhteys taloudellinen neuvonantaja, jos tarpeen, mutta varmista, että olet kiinni viisas suunnitelma money.

Monipuolistaa investointeja yli aika perustaa eläkkeelle salkun. Tämä on tärkeä tekniikka, koska se vähentää riskiä, että sinulla on kun olet pelissä markkinat. Jos sinulla ei ole menestystä, kestää jonkin aikaa pois tutkia, mitä sinun tarvitsee tehdä maksimoida tulos.

Onko yritykselläsi eläkettä? Tutkia sitä nähdä, jos olet oikeutettu ja ymmärtää enemmän siitä, mitä se on ja mitä se tekee. Jos harkitset siirtymistä uuden yhtiön, varmista, että ymmärrät, mitä tuo liike on teidän eläke. Se voi olla sen arvoista tehdä kytkin.

Aluksi säästää niin paljon kuin voit. Totta, ajan mittaan voit säästää hieman kerrallaan ja se auttaa, mutta sinun pitäisi aloittaa asioita pois niin terveys kuin mahdollista. Mitä enemmän investoida aluksi, sitä enemmän rahaa ansaitset ajan.

Ota eläkkeelle portfolio ja tasapainottaa sen neljännesvuosittain. Näin useammin jättää sinut emotionaalisesti haavoittuvia aikana heiluntaa. Jos et tee sitä paljon voit menetä mahdollisuuksia voittaa varastot, joka voisi auttaa sinua. Yhteistyötä ammatillinen neuvonantaja avulla saat parhaat tulokset.

Kun yrittää määrittää, kuinka paljon haluat säästää eläkkeelle, ensin selvittää, mitä ihanteellinen vuositulot eläkkeelle täytyy olla. Että pitäisi edustaa 2 prosenttia oman yhteensä eläkkeelle salkun. Joka tekee oman salkun riittävän suuri, jotta viimeinen pitkä käyttöikä.

Jos olet 50 vuotta vanha, voit tehdä ylimääräisiä maksuja oman yksilöllistä varhaiseläkettä tili. IRAs tyypillisesti vuosittainen rahoitusosuus rajat noin 5500 dollaria. Kun olet yli 50, että raja nousee $17,500. Tämä on ihanteellinen niille alkaa myöhemmin kuin he halusivat, mutta silti täytyy laittaa pois paljon rahaa.

Jos olet tottunut ylelliseen makuun, saatat täytyy sävy se alas aikana eläkkeelle. Stream tulojen tulee olla paljon pienempi, koska sinun ei toimi. Koska vähemmän rahaa on tulossa, vähemmän pitäisi olla käytetty. Jos et hallita menoja, et voi ajaa ulos rahaa oman eläkkeelle.

Älä luota pelkästään Sosiaalinen Turvallisuus teidän eläkkeelle. Vaikka ne ovat taloudellisesti hyödyllisiä, useimmat ihmiset eivät voi elää tämän rajoitetun tuotot nämä päivää. Sosiaaliturva yleensä antaa alle puolet siitä, mitä olet tällä hetkellä tehdä, että yleensä ei ole tarpeeksi.

Ajattele opetus tai konsultointi-aikana eläkkeelle. Koska sinulla on pesämuna perustettu, sinun ei todellakaan tarvitse koko ajan tuloja ympäri vuoden. Sen sijaan, voit opettaa luokkia tai tehdä freelance-neuvoo asiakkaita silloin, kun se sopii sinulle. Sinulla on vapaus aikataulu ja vielä tuo rahaa.

Se ei ole vaikea saada suuri eläke neuvoja tarvitset, jos et tee se kohta pitää kiinni mitä voit lukea täältä. Se on helppo saada sekaisin, ellet laita vinkkejä olet lukenut yllä hyvä käyttää. Nauti eläkkeelle ja saada asiat alkoi niin pian kuin voit.