Kokemuksia Penispumpusta

Miten Tulla Parempi Pelaaja

Hyvänen aika, rakastat jalkapalloa! Olet ottanut aikaa pois työskennellä teidän taitoja oppimalla asiantuntija-apua. Tämä osoittaa, miten vahva, uskomaton pelaaja, et on jo olemassa, niin kuvitella, kuinka suuri sinusta tulee kun olet yhdistää kaikki vinkit alla nykyisen jalkapallo strategia!

Yksi parhaista asioista voit tehdä kuten jalkapalloilija on kuunnella teidän valmentaja. Vaikka et ehkä ole samaa mieltä, mitä valmentaja sanoo, että he ovat vastuussa ohjata joukkue, ei vain yksilönä. Ilman valmentaja, ei olisi 11 miehet käynnissä ympyrää kentällä.

Pidä positiivinen asenne koko ajan kun pelaa jalkapalloa. Vaikka jos sinusta tuntuu alas suorituskykyä, pitää asioita voittaa ja keskittyä peliin käsillä. Negatiivinen asenne ei vain vedä pelata alas, mutta se tulee myös tarttuva ja tartuttaa asenne koko joukkue.

Jos pelaat vastaanotin asema jalkapallo, työn perusteet-asentoon. Saalis pallo, jossa molemmat kädet, mutta kiinnitä se pitämällä sitä lähellä kehoa ja joka kattaa sen kanssa kädet. Ajaa kohti maalialuetta, mutta myös pitää tacklers selkään. Tämä auttaa sinua pitämään palloa ja estää sählätä.

Suuri jalkapallo vinkki on katsoa nauhoja joukkue olet aikeissa pelata, ennen kuin voit toistaa niitä. Opiskelu vastustajasi auttaa sinua valtavasti, koska sen avulla voit nähdä erilaisia näytelmiä ja formations he käyttävät. Ottaa tämä tieto auttaa sinua muodostaa parempi hyökkäys suunnitelma.

Työn kestävyyttä kuin jalkapalloilija, sekä kaikki muut koulutusta. Lopulta, sillä ei ole väliä, kuinka hyvä olet sijaintisi, jos et voi olla paras alku, kunnes viime toinen punkit pois kellon. Kouluttaa ja harjoitella kovaa, ja pitää kestävyyttä ammattilaistasolla.

Tallenna pelattavuus. Jalkapallo on kyse pelaa ja kuvioita, joten sinun täytyy katsoa, miten erityisesti teki ulos kentällä. Oli kuvio pois? Oli pelinrakentaja odottaa sinua eri kieliversio kaikki yhdessä? Tulit liian lyhyet päälle? Kun näet sen, voit muuttaa sen paljon helpommin.

Käytännössä kaikki, että voit. Jalkapallo voi näyttää helposti, kun katsella sitä televisiosta, mutta se on kaukana totuudesta. Se on fyysisesti erittäin vaativa laji, joka myös vie paljon aivoja. Sinun täytyy muistaa, kuvioita ja ajatella jalat pienellä varoitusajalla onnistuu. Kaikki tämä vaatii harjoitusta.

Oppiminen ajaa läpi defender on pisteytys pistettä. Sprintti harjoituksia auttaa kehittämään tarvittavaa voimaa, kun taas alempi laitoksen rakentaminen auttaa kehittämään voimaa tarpeen vallan vastustajat. Kun tulet kohti puolustaja, alempi lantion ja käyttää polvet ja kyynärpäät imeä vaikutus puuttua.

Katsella vanhoja nauhoja parhaimmisto, joten voit saada viitteitä. Watch ammatillinen pelaajia jotka pelaavat sijaintisi, joten voit katsella, miten ne liikkuvat ja pelata peli. Tämä on lähes yhtä hyödyllistä kuin ottaa ne siellä, koska voit tutkimus jokainen siirrä he tekevät pelin aikana.

Yksi tärkeimmistä asioista vastaanotin on oppia riviin oikein. Jos et vastaa kunnolla, se voi johtaa laittomaan muodostelmaan soittaa. Seitsemän pelaajaa on rivissä kanssa jalkapalloa ennen snap oikeudellinen hallussapito tapahtuu.

Hyvä vinkki jalkapallo on osoittaa arvostusta oman hyökkäävä ja puolustava linemen. Nämä ovat unohdettuja sankareita peli ja antaa “tähtiä” mahdollisuus tehdä soittaa ne. Ilman suurta keskusta, pelinrakentaja olisi vaikeampaa, ja huono loukkaavaa linjaa saat potkut melko usein.

Jalkapallo koulutus vie veronsa kehon, jos sinulla ei ole johdonmukainen elvytyssuunnitelman. Tämä ei tarkoita, ottaen aikaa pois koulutuksen aikana off-season aikoja. Se tarkoittaa, mahdollistaa kehon toipua joka yö ja päivä pois. Hanki ainakin kahdeksan tuntia unta joka yö ja juoda runsaasti vettä (ei virvoitusjuomia) ja liota epsom suolat kolme kertaa viikossa.

Jos olet juuri aloittanut jalkapallo koulutus, tai ovat palaamassa ajan jälkeen raittiuden, kiinni harjoituksia, jotka vahvistavat erilaisia lihaksia samaan aikaan. Tämä antaa sinulle koko kehon voimaa sinun täytyy myöhemmin edetä eristäminen harjoituksia erityisiä vahvuuksia.

Nyt kaikki nämä vinkit valmiina, alkaa käyttää niitä kun pelaat. Muuttaa elämäntapaa kuin on tarpeen, ja alkaa työskennellä kohti tavoitteita. Olet jo sijoittanut aikaa lukea tämän artikkelin, nyt tehdä, että investointi viisas käyttämällä mitä olet oppinut niin usein kuin mahdollista.