Kondomi

Paras Aurinkoenergian Neuvoja Löydät

Nykyään, enemmän ja enemmän ihmiset ovat olleet aurinkoenergian avulla sekä niiden koteihin ja yrityksille. Se voi jopa olla jotain olet kiinnostunut. Kuitenkin, ennen kuin teet päätöksen siitä, onko vai ei käyttää aurinkoenergiaa, on olemassa joitakin asioita, sinun tarvitsee tietää. Tämä artikkeli antaa sinulle tämän tiedon.

Sinun aurinkoenergia järjestelmä on alttiina auringolle koko ajan. Useimmat asunnon on niiden aurinkopaneelit asennettu, niiden katto, mutta voit myös olla joitakin paneelit asennettu teidän edessä nurmikolla. Älä epäröi leikata muutamia puita välttää varjoja, ja on ammatillinen auttaa sinua määrittämään paras paikka paneelit.

Käynnistä pieni. jos olet juuri aloittamassa kanssa aurinkoenergiaa. Esimerkiksi, aurinko polku valot ovat hyvä alku. Aurinko powered puutarha valot löytyy lähes joka tallentaa joka myy tavalliset puutarha valot. Sijoittaa nämä valot pois varjossa omalla pihalla mahdollisimman tehokkaasti.

Tehokkuuden aurinkoenergia järjestelmä vaihtelee paljon riippuen sen altistuminen auringon. Jos asut aurinkoisella alueella, järjestelmän pitäisi tuottaa tarpeeksi energiaa kattamaan kaikki tarpeet, mutta aurinkoenergiaa ei ehkä ole niin hyvä sijoitus, jos asut alueella, jossa taivas on yleensä täynnä pilviä.

Katso kannettava aurinkoenergia-akku pakkauksissa. Nämä voi olla erittäin hyödyllinen, kun olet jossain, jossa ei ole pääsyä valtaan. Esimerkiksi se voidaan ladata matkapuhelin, kun olet camping syrjäisellä paikalla. Se on viime aikoina tullut erittäin suosittu, ja koska tämän, se on suhteellisen edullinen.

Katso takuut aurinkopaneelit olet harkitsee. Laadukas aurinkopaneeli pitäisi olla takuun kaksikymmentä vuotta tai enemmän. Jos et saa, että paneelien kanssa olet harkitsee, sitten liikkua eri suuntaan. Se voi maksaa hieman enemmän, mutta se tulee olemaan sen arvoista mielenrauhan.

Luotamme vahvasti yhdysvalloissa ulkomaisten energialähteiden, erityisesti öljyä. Tämä on rahaa, että on menossa toiseen maahan. Tekemällä siirtyminen aurinkoenergian autat vähentää YHDYSVALTAIN riippuvuutta ulkomaisesta energiasta, ja auttaa pitämään maapallon luonnonvaroja tulee lopulta lopussa.

Aurinkopaneelit asennetaan yleensä alue ja kulma, joka antaa heille enintään auringonvaloa, mutta ajan myötä on olemassa asioita, kuin voi vaikuttaa aurinko saavuttaa ne. Et halua puita estää auringonvalon pääsemästä paneelit.

Älä koskaan asenna aurinkopaneelit paikka, joka voi helposti vaikuttaa myrsky roskia. Aurinkopaneelit ovat erittäin herkkä, ja tämän vuoksi, ei pitäisi koskaan olla sijoitettu lähellä puita tai muita korkeita rakenteita, jotka voivat vahingoittaa paneeleja, jos voimakas myrsky oli osuma-alueen.

Huomioi sääolosuhteet ennen kuin voit investoida aurinko-energiajärjestelmä. Saat eniten niitä, jos saat viisi tuntia auringonvaloa päivässä, missä asut. Kuitenkin, jos alueella kokemuksia paljon pilvisinä päivinä tai suuria määriä lumisade, sinun täytyy ehkä tutkia muita vihreän energian lähteitä.

Kun aurinkoenergiaa järjestelmä on asennettu, muista pitää se yllä. Kaiken kaikkiaan aurinkoenergia ei vaadi paljon huoltoa, mutta on olemassa muutamia varotoimia sinun pitäisi ottaa. Tarkista aurinkopaneelit usein mitään joka voisi estää niiden altistuminen auringon. Tämä sisältää pudonneet lehdet syksyllä tai lumen kertyminen talvella.

Kun paneelit ovat paikallaan, pidä heitä silmällä ja seurata niitä säännöllisesti. Saada tietää, mitä päivittäinen tuotanto energia on, mitä kaikki näyttää, kun toimivat optimaalisesti ja jopa pitää kirjaa tällaisista asioista. Tämä voi auttaa sinua nopeasti huomata, kun jokin ei toimi oikein ja auttaa sinua selvittää, missä ongelma on.

Ota huomioon käyttötarkoitus ja sijainti aurinkopaneeli, erityisesti siellä, missä valtaa käytetään ja jännitteet, joita se edellyttää. Useimmat paneelit työskennellä 12VDC lähdöt, mutta on olemassa muita vaihtoehtoja tiettyihin tarpeisiin. Tarkista jännite luokitukset paneelit ja löytää koko, joka sopii.

Sun tracker-lisätä kyky vangita aurinkoenergiaa. Kautta tracker, paneelit jatkuvasti säätää säilyttää enintään altistuminen auringon. Vaikka hinta on korkeampi, jossa on tracker, energian kasvu ovat suuremmat kuin kustannukset.

Kun olet aurinkoenergian, olet luultavasti ajattelevat, valtava paneelit katolle talosi. Kun sinulla on käytettävissä tilaa omaisuutta tai maata, voit avata enemmän vaihtoehtoja. On kiinnikkeet, jotka ovat säädettävissä, ja on olemassa myös järjestelmiä, jotka mahdollistavat paneelien seuraamaan aurinkoa, niin saat enemmän irti kuin jos he olivat vain katolla. Tietenkin, tämä vie joitakin tila teidän maa tai omalla pihalla.

Asennus järjestelmän paneelit pitäisi olla sovitettu omalla alueella. Jos kotona on usein alttiina voimakkaat tuulet, maanjäristykset tai jopa tornadot, sinun täytyy löytää asennus-järjestelmä, joka voi kestää näissä äärimmäisissä olosuhteissa. Ota yhteyttä paikalliseen hallituksen jos haluat tietää enemmän koskevat säännökset aurinkopaneeli kiinnikkeet.

Vaikka jotkut solar power yritykset eivät ole eläneet jopa niiden potentiaalia on paljon luotettavaa ja hyvämaineinen yritykset, jotka voit työskennellä. Aurinkoenergia voi säästää paljon rahaa. Tutustu paikallisia yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua saada se perustettu.

Älä koskaan käytä hankaavia materiaalia puhdistaa aurinkopaneelit. Näin voisi aiheuttaa heille tulla naarmuja ja vähemmän hyödyllisiä kuin ne olivat, kun ne asennettiin. Paras vaihtoehto on lempeä puhdistusaineet ja kangas käsi puhdistaa paneelit niin, että tiedät, että sinulla on mitä tarvitset, kun se aika tulee.

Lopuksi, monet ihmiset näinä päivinä antaa heidän kotiin tai työpaikalle, jossa aurinkoenergiaa, jotain saatat olla kiinnostunut. On olemassa joitakin asioita, sinun tarvitsee tietää ennen kuin päätät käyttää aurinkoenergiaa, vaikka. Edellä artikkeli on antanut sinulle tietoa sinun täytyy tehdä tämä vaikea päätös. Nyt, kaikki sinun täytyy tehdä, on laittaa tätä tietoa hyvää käyttöä.