Kristian Bäck

Avain Vinkkejä Suunnittelu Häät

Häät on usein ainutkertainen tapahtuma, mutta se ei ole mitään järkeä mennä velkaa vuosia vain törsätä yksi päivä. Velkaa ei ole tapa aloittaa avioelämä. Yksinkertainen häät on paras tapa aloittaa uuden elämän yhdessä vankka taloudellinen perusta. Tämä artikkeli voi auttaa sinua on häät, joka täyttää teidän häät unet ilman tyhjennys pankkitilisi.

Jos olet menossa on avoin baari häissä, varmista, että siellä on joku seurata ihmisiä, jotka juovat niin, että kukaan ei mene yli laidan. Myös, jokainen, joka ostaa alkoholia olisi pitänyt näyttää tunnistaminen palveltavaksi. Tämä voi rajoittaa onnettomuuksista häissä.

Häät ovat stressaavaa. Että on varma. Onko se iso tai pieni, siellä on asioita, jotka menevät pieleen. Ottaa ystävä ja uskottu muiden kuin teidän pian-to-be puoliso, auttaa sinua tekemään sen läpi prosessin. Ottaa ystävä, joka on teidän puolellanne ja joka ei heittää mielipiteensä siitä, mikä väri leningit pitäisi olla, on morsiamet välttämätöntä.

Jos aiot ottaa suunnittelija leningit tai kylpytakit varten bridesmaids, kannattaa ostaa niitä, koska heidän morsiamen osapuoli lahja. Monet bridesmaids löytää se kallis ja verottaa tuloistaan maksamaan tällaisesta tuhlaavainen pukuja, että ne on vain käytettävä kerran. Jos päätät olla niin tyyris tuote, varmista, että et ole painostaa heitä maksamaan siitä.

Nukkumaan hyvin aikaisin illalla ennen häitä. Tämän avulla voit olla niin levännyt kuin mahdollista ja auttaa vähentämään stressiä, että tunnet puhtaasta uupumuksesta. Saada hyvää yötä nukkua edeltävänä päivänä teidän häät on maksimoida kokemus.

Aamulla häät, sinun täytyy antaa itsellesi ylimääräistä aikaa pukeutua, koska haluat kaikki näyttää täydellinen. Suunnitelma alkaa saada valmis vähintään tunti ennen kuin te yleensä olisi välttää hoppu saada teidän häät. Tämän avulla voit etsiä paras.

Morsiamet voivat hoitaa jäsenten häät osapuolen käsintehty muoti hätä-sarjat kuin tapa sanoa “kiitos” heidän bridesmaids ja morsiusneito. Ovat nopeita korjauksia, kuten kantapää tyynyt, muoti nauha, bobby nastat, ja hihna nauhat strappy korkokengät, sandaalit ja pumput. Bridesmaids voi astella alttarille mukavuutta ja tyyliä.

Ottaa perheenjäsen valokuva häät voi säästää paljon rahaa, mutta sinun täytyy muistaa, että saat mitä maksat. He luultavasti ei ole kallista valaistus lautat tai uusimpia laitteita, joten laukaukset päätyvät etsivät vähemmän kuin ammattilainen. Se sanoi, ne voivat silti olla kaunis, joten älä huoli! Ei ole suuria odotuksia, joita voisi tehdä perheen jäsen tuntea syyllisyyttä.

Muista palvella alkoholittomia juomia teidän häät vastaanotto. Kun ihmiset suunnittelevat häitä, he vain olettaa, että kaikki niiden asiakkaat haluavat juoda alkoholia, joka ei ole aina tapaus. Myös, siellä voi olla lapsia tai teini-ikäisiä teidän häät, joka tietenkin, ei voi juoda alkoholijuomia.

Älä yritä miellyttää kaikkia teidän häät. Jotkut asiakkaat eivät pidä kanaa, ja jotkut perheenjäsenet eivät pidä tyyppi kukkia haluat. Nämä asiat ovat merkityksettömiä pitkällä aikavälillä. Se on teidän päivä, ja se tarkoittaa, tehdä itse ja tuleva puoliso niin onnellinen kuin mahdollista. Varma, voit erityisiä aterioita erityisruokavaliot; kuitenkin, se on teidän päivä auringossa. Anna itsesi loistaa.

Jos et tiedä kieltä paikassa, valitsemasi kohde häät, harkita palkata paikallinen opas auttaa sinua. Tämä auttaa sinua kaikissa teidän häät valmisteet sekä muita retkiä tai tapahtumia päätät osallistua ulkopuolella teidän häät itse. Perheesi voi myös arvostaa sitä mitään ongelmia he saattavat kohdata.

Älä ujostele kysyä henkilö videointi häät katsomaan heidän aikaisemmista töistä. Haluat varmista, että olet valinnut oikean videokuvaaja teidän suuri päivä ja katsomalla heidän ennen työ voi antaa sinulle käsityksen siitä, mitä odottaa teidän häät.

Jos olet menossa on lapsia teidän häät, harkita niitä, kun voit valita valikosta. Jos kohteita todella haluat eivät ole maukas, lapset ovat joitakin lapsi-ystävällinen eristä määrä, joka vastaa määrää käyvien lasten tilauksesi oma pitopalvelu, joten niitä pidetään liian. Älä unohda juomia!

Jos et halua viettää paljon häät, muista luoda budjetin ennen kuin aloitat. Se on helppo eksyä ostamalla kohteita häät, koska se on jännittävä tapahtuma. Jos et määritä budjetti ensimmäinen, voit kärsivät lopulta, kun huomaat, että olet hieman enemmän kevytmielistä kuin haluat olla.

Kuten kävi ilmi edellä, ylenpalttinen häät voi johtaa vuosien velka vasta aviopari. On vasta naimisiin on stressaavaa tarpeeksi ilman rasitamme itsellenne velkaa. On paljon järkevämpää lähestymistapa on yksinkertainen häät. Hyväksymällä strategioita tässä artikkelissa, voit olla molempien maailmojen parhaat puolet kanssa kaunis häät ja taloudellisesti vakaa alusta.