Kuinka Kasvattaa Peniksen Kokoa Luonnollisesti

Temppuja Siitä, Miten Oikein Käsitellä Ahdistusta

Ahdistus on jotain, joka, jos ei puututa, voi aiheuttaa sairastuneille kokea heikentäviä vaikutuksia. Avain valloittaa tämä edellytys on tieto. Soveltamalla neuvoja ja vinkkejä tässä artikkelissa, sinulla on mitä se tekee hallita ahdistusta ja johtaa tuottavaa, onnellinen elämä menee eteenpäin.

Meditoida aamulla. Joka aamu, ottaa viisitoista minuuttia itse. Etsi mukava tuoli ja sulje silmäsi. Yritä keskittyä rentouttava kuva, kuten rauhallinen kohtaus, tai kasvot rakkaansa. Jos tunkeileva ajatuksia alkaa tulla pää, toista mantraa uudestaan ja uudestaan, kuten “olen rento”.

Yksi tavoista, että voit tuntea paremmin päivän aikana ja auttaa vähentämään ahdistusta on venyttää hetkellä, että heräät. Tämä voi auttaa vähentää rasitusta kehon, kun menet töihin tai kouluun ja voi auttaa tuottaa rentoutumista kaikki lihakset.

Tietää rajat jos kärsit ahdistusta. Jos sinulla on ollut stressaava päivä, peruuttaa mitään, että voi on ollut aikataulussa varten loppuillan. Pop jäädytetty pizza uunissa illallinen ja anna itsesi toipua stressiä, muuten saatat olla kutsuva ahdistusta ottamaan.

Asettaa tavoitteita voit saavuttaa joka päivä. Jos olet jatkuvasti saavuttaa myönteisiä tavoitteita listaasi, olet tyytyväinen elämääsi, ja voi käsitellä yksi ongelma kerrallaan. Voit sitten laittaa se vaivaa, että aiheutti ahdistusta takana sinua ikuisesti. Kuka haluaa viettää aikaa huolestuttavaa?

Aikaa harjoitteluun joitakin rentoutumista tekniikoita. On olemassa erilaisia tekniikoita, että voit työskennellä oman aikataulun liian. Rentoutumista tekniikoita, kuten progressiivinen lihasten rentoutumista, mindfulness meditaatio, ja joitakin syvä hengitys voi vähentää ahdistusta oireita, ja auttaa sinua tuntemaan rennompaa, joten voit olla parempi henkinen hyvinvointi.

Liikunta on hyvä tapa poistaa ahdistusta elämässäsi. Tämä ei ole vain hyviä kehosta, mutta se on hyvä mieli, samoin. Varmista, että et rasita itseäsi liikaa, vaan ota aikaa joka päivä päästä ulos ja saada aktiivinen, jotta voidaan vähentää ahdistusta.

Lievittää perusteettomia huolia, tekemällä joitakin tutkimus. Tilastot, tosiasiat, ja muita tietoja, voi auttaa sinua tuntemaan enemmän turvallinen. Oppia lisää siitä, mikä sinua vaivaa voi myös näyttää sinulle, että et, itse asiassa, ole mitään hätää. Jos teet tutkimusta itse saattaa pahentaa ahdistusta, pyytää ystävä tai perheenjäsen auttaa.

Oppia, miten vapauttaa ahdistunut tunteita kanssa auttaa emotionaalinen vapauttaa tekniikoita. Oppia Sedona Menetelmä tai Emotional Freedom Technique. Nämä menetelmät auttaa sinua saada juuri oman ahdistusta, ja pitää sen vapauttamista, kunnes olet täysin rento. Tietoa näistä menetelmistä on joko ilmaisia tai edullisia, ja voi olla löysi kautta web-haku.

Se on aina hyvä idea puhua teidän ongelmia, kun tarvetta ilmenee. Ainoa poikkeus on, kun olet paniikkikohtauksen. Tämä voi olla erittäin tuhoisaa teidän mahdollisuudet tulee ulos ahdistusta hyökkäys terveellä tavalla. Varmista, että olet edelleen positiivisia aikana ahdistuskohtauksia.

Jos ahdistuskohtauksia lakko keskellä yötä, yritä vastata välittömästi. Nousta sängystä ja ottaa lyhyt kävellä tai napata itsellesi kuppi kuumaa teetä. Pidä liikkuvat, ja se jättää paljon nopeammin, auttaa sinua nukkumaan paremmin.

Aina olet tunne korkea ahdistuneisuus, yritä ottaa syvään henkeä. Ota nämä hengitä vatsaan ja pidä sitä muutaman sekunnin ajan ja vapauttamalla se. On suositeltavaa, että teet tämän 5-8 kertaa. Tämä voi todella auttaa rentoutua, ja tee ahdistus katoaa.

Ei käy kieltäminen, vakava ahdistus monien ihmisten elämää. Ilman perusteellista ymmärrystä sen syitä ja mahdollisia hoitoja, se voi olla lamauttava edellytys legioonaa sairastuneille. Ottamalla ohjeita tämän pala sydämeni, se on mahdollista löytää ratkaisuja ja takaisin hallita oman tulevaisuuden.