Kuinka Kasvattaa Peniksen Kokoa

Mitä Tietää Ennen konkurssihakemuksen

Olet tavoin yli pään velkaa? Tehdä sinusta tuntuu jumissa välillä rock ja kova paikka, jotka koskevat oman talouden? Seuraava artikkeli on kirjoitettu sinua ajatellen, koska se on täynnä hyviä neuvoja konkurssiin. Ota aikaa lukea se ja nähdä, jos konkurssi voisi olla tie ulos.

Jos sinulla on konkurssiin, saa lakimies etsiä yli teidän paperityöt ennen tiedoston. Konkurssilainsäädäntö voi olla hyvin monimutkainen, ja jos sinulla ei ole asianajaja, voit saada itsesi vaikeuksiin. Ei vain ovat olemassa oikeudellisia kysymyksiä, joita voit kohdata, mutta voit myös päätyä menettää omaisuutta ja rahaa, jotka ovat mielestäsi suojattu.

Jos aiot konkurssiin lähitulevaisuudessa, älä ladata jopa sinun luottokortteja ajatella, että sinun ei tarvitse maksaa takaisin velka. Monissa valtioissa, on olemassa sääntöjä siitä, kuinka paljon luottokortti velka ja millainen, voidaan päästää konkurssiin. Esimerkiksi, jos teet ostoksia ylellisyyttä kohteita, kuten kallis uusi TV, sisällä 6 kuukautta ennen hakemuksen jättämistä, saatat olla velvollinen maksamaan kyseisen summan takaisin. Toisaalta, jos käytit luottokorttia ostaa elintarvikkeita tai muita välttämättömyystarvikkeita, säännöt voivat olla erilaisia. Muista kysyä teidän asianajaja neuvontaa.

Kestää jonkin aikaa joka päivä ajattelematta konkurssiin. Se voi tuntua kuin luulin, et voi päästä pois pään, mutta se on tärkeä askel pois tilanteesta, ennen kuin tulee liian järkyttynyt. Ei vain, että, mutta poistaa se koneeltasi ajatuksia, voit tuoda tuoreempaa, enemmän optimistinen näkökulma pöytään, kun otat puheeksi uudelleen.

Prescreen tahansa konkurssi asianajaja ennen palkkaamista yksi. Koska konkurssi on aina kasvava alue laki, joka houkuttelee uusia asianajajia koko ajan, olet todennäköisesti kohtaavat monia uusia lakimiehiä, jotka eivät ole paljon kokemusta. Voit tarkistaa minkä tahansa konkurssi asianajaja valtakirjaa verkossa ja nähdä, jos heillä on kurinpidollisia toimia niiden ennätys väärä viilaus tai käytäntöjä. Olet myös todennäköisesti löytää asiakkaan arvioinnista. Asia valitset asianajaja, jolla on kokemusta ja positiivinen ennätys on aina paras.

Älä arastele tai syyllisyyttä täyttämällä konkurssin. Monet ihmiset pelkäävät, että heitä kohdellaan kuin toisen luokan kansalaisia kun ne julistaa itsensä konkurssiin. Kuitenkin, tämä ei pidä paikkaansa. Vaihtoehto ‘julistaa itse konkurssiin oli kehittämä hallituksen, jotta apua voidaan antaa ihmisille, jotka joutuvat hukkua kanssa velka ja tarvitsevat uuden alun. Viime vuonna yli 1,4 miljoonaa ihmistä hakeutui konkurssiin, ja suurin osa niistä on nyt elää onnellista, velka-ilmainen elämä. Joten, ei ole tarvetta voit pelätä konkurssia leimautumista.

Arkistointi konkurssi ei vain lopeta luottokortilla yritykset häiritsevää sinulle velkaa. Se tuhoaa monia velat, joka voi sisältää apuohjelma yritys laskut, palkan ulosmittaus ja sulkemiseen. Se vähentää kaikki nämä velat nollaan, ja sinun täytyy rakentaa oman luotto ympäri.

Arkistointi konkurssi ei pyyhi pois kaikki velat. Se ei estä sinua saamasta maksamaan elatusapua, opiskelija lainat, vero velan ja useimpien suojattu luotto. Et saa tiedosto, jos nämä ovat vain erilaisia velka, että sinulla on ennätys.

Älä laiminlyödä terveyttä. Aikana konkurssimenettelyä, se voi usein tuntuu, olet menettämässä kaiken, ja monet ihmiset eivät näe mitään syytä edelleen huolehtia heidän kehon ja mielen. Vaikka se on totta, että prosessin aikana, saatat menettää kotiisi, auto ja perhe jalokiviä, sinun täytyy muistaa, että ei teidän velkojien eikä konkurssi tuomari voi ottaa pois oman terveyden.

Käy teidän ensihoidon lääkäri täydellinen fyysisen ennen konkurssia. Jos et odota, kunnes sen jälkeen, kun aloitat prosessin, et voi väittävät teidän lääketieteen laskut teidän konkurssi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla ei ole minkäänlaista sairausvakuutusta.

Sen sijaan, arkistointi konkurssi, saatat haluta ajatella saada henkilökohtainen konkurssi laina. Nämä lainat on suunniteltu auttaa maksaa pois pienempi lainat. Lopulta, teidän kuukausimaksut tulee olemaan paljon pienempi kuin ennen ja säästöjä voisi lisätä jopa olla hämmästyttävä määrä.

Älä koskaan odota, kunnes aivan lopussa toimimaan henkilökohtainen konkurssi. Jos olet kuten monet ihmiset, se on erittäin vaikea kohdata taloudellisia ongelmia. Se on paljon helpompi sivuuttaa niitä täysin. Mutta tekemällä niin, voit luoda jopa enemmän ongelmia itse. Vaihtoehtoja, jotka olisivat olleet avoinna sinulle voi nyt olla suljettu. Tavoittaa ammattitaitoinen, niin pian kuin, tiedät, että tarvitset apua.

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle joitakin vastauksia kysymyksiisi. Mikä tärkeintä, tämä artikkeli on osoittanut, että sinulla on joitakin vaihtoehtoja. Nyt se on aika voit päästä ylös ja saada valvontaa oman talouden. Pitää nämä tiedot mielessä, kun suunnittelet seuraavan askeleen.