Kuinka Kasvattaa Penistä

Myydä Koruja Näitä Helppoja Vinkkejä

Onko se vanha perintökalu kaulakoru teidän isoäiti tai 6-karaatin timantti kihlasormus, jokainen on pala koruja, joka on lähellä ja rakas heidän sydämensä. Tämä artikkeli tarjoaa monia hyödyllisiä vinkkejä siitä pidä koruja etsivät upea ja kaunis vuosia.

Kun yrittää ostaa timantteja, varmista vie aikaa. Timantteja, toisin kuin asioita, kuten tietokoneet ja autot, ei mene huono. Niiden pitäisi kestää koko loppuelämän. Myös hinta vaihtelee, että nämä kivet run, sinun ei pitäisi ostaa niitä hetken mielijohteesta. Ota aikaa ja luoda erityinen pala sinulle tai joku välität.

Kun etsit investoida kauniita koruja, ymmärtää eri hintaluokissa eri metallit ja jalokivet putoavat. Esimerkiksi, ymmärtää, että opal on erittäin kallista, voit jo selvittää, jos näet, että joku myy sitä alle kaksikymmentä dollaria, se on väärennös. Tietäen, että sterling hopea on paljon halvempaa kuin valkoinen kultaa, mutta melko samanlainen ulkonäkö, voi auttaa kaventamaan hinta, kun haluavat investoida mukava korvakorut.

Varmista, että kaulakoru sopii asu, etsiä kappaletta, jotka jäljittelevät pääntie. Jos olet yllään v-kaula top, yhdistä se dramaattinen kaulakoru, joka on kulmikas elementtejä. Kohteliaisuus scoop aukkoinen paita, etsiä kaulakoru, joka on pyöristetty. A boatneck top näyttää parhaiten pitkät, roikkuvat kaulakoru.

Jos omistat hamppu koruja, koskaan käytä sitä suihkussa tai uidessa. Altistuminen vedelle voi merkittävästi vähentää elinikää hamppu kappaletta. Poista aina korut ennen veteen liittyviä aktiviteetteja, ja välttää yllään se on erittäin kostea päivä kuin hyvin. Tämä pitää teidän erityistä kappaletta näyttää hyvältä pitkään.

Varmista, että koruja vastaa vähintään muutamia asuja. Et halua ostaa kappaletta, että voit vain käyttää hyvin erityisiä tapahtumia, koska se voi olla epäkäytännöllinen. Löytää yksinkertainen ja tyylikäs kappaletta, jotka vastaavat useita asuja ei ole niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa, ja luultavasti nauti haku!

Mieti asetus ostaessaan kihlasormus. Älä kiirehdi ensimmäisen tai halvin asetus näytetään. Asetus on yhtä tärkeää kuin kivi olet saada asettaa osaksi sitä. Harkita, jos haluat klassinen tai moderni tyyli rengas on näyttää ja tuntuu.

Jos oma kulta tai hopea koruja, muista ottaa se pois, kun olet suihkussa, nukkua tai submerse, että alueen oman kehon vettä. Tekemällä näitä asioita, sinun tulee estää koruja lakkaus nopeammin. Kauneus hieno koruja, se on kimallus ja kiiltää.

Kuten näette, on olemassa monia erilaisia menetelmiä säilyttää koruja riippuen tyyppi ja laatu. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua löytää joitakin vinkkejä ja temppuja. Jokainen koru on ainutlaatuinen omana joten ei ole väliä millaisia koruja sinulla on, se ansaitsee tulla hyvin hoidettu!