Kuinka Mitata Peniksen Pituus

Suunnitelman Markkinointi Facebook? Lue Tämä

Nykyään sosiaalinen media on tullut tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Siksi yritykset voivat nyt käyttää sitä osana niiden markkinointi strategioita. Facebook on ylivoimaisesti suosituin väline tämän, joten miksi ei opi, miten voit käyttää Facebook-markkinointi kasvattaa liiketoimintaa. Lue ja opi.

Post jotain joka päivä oman Facebook-sivun. Luultavasti tehokkain yksittäinen tapa lisätä oman Facebook-markkinointi on olla aktiivinen osallistuja Facebook. Se tarkoittaa, että kirjoittaa uusia viestejä, jakaa uusia ideoita, ja jakaa mielenkiintoisia asioita ympäri web. Aktiivisempi olet, sitä enemmän mahdollisuuksia on, kun ihmiset näkevät sivusi.

Käyttämällä Power Editorissa, voit saada oman markkinoinnin viesti mobiili käyttäjä on news feed, paras tapa tavoittaa ne, jotka eivät voi käyttää perinteistä tietokonetta käyttää Facebook. Itse asiassa, on olemassa myös “Desktop uutispalvelut”, jotka menevät niille, tietokoneissa, joten voit kohdistaa molempiin.

Jos saat “kuin” joku, antaa heille erikoistarjous. Sivusi voi saada paljon huomiota, kun sivu on pidetty. Lähetä jotain ilmaiseksi asiakkaalle, jos he mene sivulle ja tykkää siitä. Tämä on napata ihmisten huomion pikemminkin kuin pyytää heille, kuten sivun. Jos sinulla tarjota mahdollisuus saada jotain arvokasta, he eivät epäröi napsauta-painiketta.

Kun työskentelee Facebook fan engagement kautta rakennuksen keskustelu, laiha kohti lähettämistä helppo vastata kysymyksiin. Jos lähetät monimutkaisia kysymyksiä, et saa monia vastauksia ja voit jopa ajaa jotkut fanit pois. Pidä kysymykset yksinkertaisina, ja tavoitteena on kysymyksiä, jotka vain ottaa muutaman sanan vastaus. Tämä lisää vuorovaikutteisuutta ympäröivän sivun.

Muista kunnioittaa seuraajia yksityisyyttä, kun käytät Facebook yrityksen markkinoinnissa. Jos joku lähettää sinulle hehkuva tarkastelun kautta yksityinen viesti, muista kysyä lupaa ennen kuin se julkinen. He ovat päättäneet lähettää sinulle viestin, että tapa, koska he eivät halua olla julkisesti myöntänyt.

Haluatko lisätä myyntiä kautta Facebook-markkinoinnin keinot. Tämä on, miksi se on hyvä idea asettaa tavoitteen, kuinka paljon haluat myydä kun kuukausi on ohi. Tämä auttaa sinua lisätä määrä rahaa, että voit tuoda. Jos et saavuttamaan tavoitteesi, ja arvioida uudelleen mitä olet tekemässä.

Viestisi tulee sisältää arvokasta sisältöä. Toisin sanoen, teidän seuraajia, pitäisi saada jotain ulos jokainen viestejäsi, onko se on paljon, hyödyllistä makupala tietoa tai sisäpiirin uusin tuote. Älä tee vaikea myydä vaikka.

Keskustele yleisö oman Facebook-liiketoiminta sivu. Jos joku on ottanut aikaa kirjoittaa jotain Seinään, sinun pitäisi vastata niihin. Se on samanlainen jonkun kutsuvan yrityksesi. Puhelimeen, voit puhua heitä ja vastata heidän kysymyksiinsä tehdä hyvän vaikutuksen. Tämä käsite on sama sähköposti ja web-lomakkeen lähettämistä. Se on sama kanssa oman Facebook-sivun.

Muista lähettää oman Facebook-sivun. Kun yritys perustaa Facebook-tilin, he usein vapauttaa tuulenpuuska virkaa, ja sitten ei mitään kuukausia. Tämän tyyppinen markkinointi on onnistunut, sinun täytyy post strategisella tavalla. Sinun ei tarvitse lähettää 15 kertaa päivässä, mutta pari kertaa viikossa on hyvä idea.

Hyödyntää ominaisuus Facebook, jonka avulla voit ajoittaa virkaa. On tärkeää, että voit päivittää säännöllisesti, jotta kiinnostus oman yrityksen. Kuitenkin, sinulla ei ehkä ole aikaa istua alas joka päivä, ja kirjoita viesti. Että on, jos aikataulutus on kätevä. Voit ottaa tunnin tai kaksi yhden päivän tyrmätä kasan viestejä, ja sitten ajoittaa ne koko tulevan viikon.

Käytä gallupit harjoittaa yleisösi ja saada suuri markkinointi vinkkejä. Jos näet, että monet ihmiset eivät ole mieleen yksi markkinoinnin menetelmiä, se voi olla aika muuttaa. Tämä on loistava tapa selvittää, mitä käyttäjät rakastavat ja yrittää parhaansa antaa sen heille.

Kuten on mainittu aiemmin tässä artikkelissa, Facebook on suosittu markkinoinnin väline kasvavaa liiketoimintaa. Varmista, että olet toteuttaa neuvoja edellä, kun saat valmis ottamaan yrityksesi seuraavalle tasolle. Aikaa ja vaivaa laitat aluksi maksaa pois myöhemmin tiellä. Onnea!