Kuinka Nopeuttaa Hiusten Kasvua

Helppoa Vaihetta Poistaa selkäkipuja

Monet ihmiset kärsivät selkäkipu ja yksinkertaisesti tiedä, miten lievittää sitä. On olemassa paljon menetelmiä voit käyttää kohti päästä eroon selkäkipu, vinkkejä, kuten ne, tämä artikkeli voi auttaa sinua oppimaan, miten lievittää teidän selkäkipu ongelmia.

Jos olet alttiita takaisin vammoja – joko geneettisesti tai kautta oman elämäntavan valintoja – niin suojata itsesi päästä tapana säännöllisesti kiropraktikon käyntiä ennen kuin tunnet kipua. Nähdä kiropraktikko säännöllisesti voi auttaa sinua korjata pieniä ongelmia ennen kuin ne lumipallo osaksi enemmän vakavia vammoja.

Jotta voidaan minimoida selkäkipu aiheuttaa loukkaantunut tai kireät lihakset, sovelletaan jään loukkaantunut alue. Vaikka lämpö voi tuntea paremmin iholla, se ei vähennä tulehdusta, joka on mikä aiheuttaa selkäkipuja. Jäätä, kuitenkin, auttaa vähentämään turvotusta ja tulehdusta. Vähentää tulehdusta, lievittää selkäkipuja.

Jos kärsit selkäkipu, yrittää tehdä mitä voit vähentämiseksi jännitystä. Tunne stressaantunut tai ahdistunut vain aiheuttaa lihaksia jännittynyt ylös enemmän, pahenemista tahansa lihaskouristuksia olet jo ottaa. Saatat tuntea paljon vähemmän jännittynyt, jos et varmista, että saat tarpeeksi lepoa, välttää kofeiinia, kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja rukoilla tai meditoida.

Varmista, että kodin ja työn ympäristö on määritetty turvallisesti. Et halua olla nippu tavaraa lattialla, joka voisi helposti kompastua ja vakavasti satuttaa takaisin. Kestää muutaman minuutin päivässä ja varmista, että talo on poimittuja up.

On olemassa monia erilaisia vaihtoehtoja lievittää selkäkipu ja auttaa saamaan takaisin terveydelle. Kuitenkin, koska eri tilanteissa ja takaisin ongelmia ja kuinka tärkeää terveyden teidän takaisin on oman hyvinvoinnin, lääkäri olisi aina kuultava ennen kuin muunlaiset erityisesti toimiin.

Välttää selkäkipu, kun luet asiakirjoja, järjestää asiakirjoja muoti, jossa voit lukea silmät rinnalla asiakirja. Näköinen ja lukeminen asiakirjoja sivuttain tai ylös-ja alaspäin, asettaa paljon paineita yläselän lihaksia aiheuttaa selkäkipuja.

Tutkimuksissa on todettu, että noin kaksi kolmasosaa väestöstä on kehittää joitakin tyyppi selkäkipu. Monet ajattelevat, että kipu on laukaisi jotain, joka tapahtuu juuri ennen kipua, tai yksi yksittäinen tapahtuma. Se voi todella kertymistä pienempiä vammoja, jotka lopulta johtaa kivulias takaisin.

Tilanteesta riippuen, takaisin kipu voi olla niin krooninen ongelma, että rahaa voi myös olla ongelma. Vaikka paras vakuutus, takaisin ongelmia voi todella ottaa veronsa. Siksi, se on parasta, kun se yrittää kalliita keinoja varmista myös, että olet tehnyt kaiken mitä voi, että on halvempaa ja myös edelleen tehokas.

Kokeile nukkuminen teidän puolellanne ja aseta tyyny välillä polvet auttaa lievittää ja ehkäistä selkäkipuja. Tyyny välillä polvet auttaa pitämään selkärangan suorassa, kun nukut, joten voit herätä virkeänä eikä kipeä. Pitää ostaa body-kokoinen tyyny tätä tarkoitusta varten.

Säilyttää oikea asento koko päivän. Ottaa huono ryhti aiheuttaa tarpeetonta rasitusta päälle selkärangan ja takaisin. Jos täytyy istua pitkiä aikoja työssä tai muista syistä, varmista, että sinulla on mukava, tukeva tuoli. Istuu harjoituksen pallo voi paremmin ryhtiä ja vahvistaa selkää.

Pitää selkä, kipu vapaa, on yleensä pari melko yksinkertainen tekniikoita. Jos olet vahingoittaa tietyllä paikalla kokeile hierovat lihas ryhmä noin kyseisellä alueella. Tehdä muutamia venyy ja soveltaa lämpötyyny. Jotkut ihmiset myös löytää se hyödyllistä käyttää tärisevä tuoli kuin ne ostarilla.

Älä pakota itseäsi työn kautta takaisin kipua. Kehosi tarvitsee aikaa ja levätä, parantua, ja kipu ei mene pois, kunnes se saa vähän levätä. Jatkuva taistelu niin, että voit suorittaa päivittäisiä tehtäviä voi tehdä jo ennestään huonoa tilannetta. Sinulla on myös riski kumoaminen mitään edistystä, että olet jo tehnyt.

Jos olet kärsivät krooninen selkäkipu, sinun pitäisi yrittää rentoutua. Yksinkertainen tapa tehdä tämä on käyttää oikea hengitys tekniikoita. Oppia joitakin yksinkertaisia hengitys harjoituksia, jos sinulla on kipua selässä. Tämä voi auttaa vähentämään kärsimystä.

Se suinkin mahdollista, haluat välttää aspiriinia selkäkipu. Koska ainekset sisällä aspiriinia, olet vaarassa heikentää tyynyt tyyny levyjä selkärangan. Aspiriini on hyvin ankara kehon, ja erityisesti selkää. Mennä toisen lääkkeen kanssa täällä.

Yksi yleinen syy selkäkipu, että monet ihmiset eivät pidä on paino käsivarret väsyttävää yläselän ja hartioiden. Jos sinulla on työpaikka, joka vaatii sinua istua pitkiä aikoja, varmista, että on tuoli, jonka käsinojat, ja käyttää niitä usein.

Jos olet ajo-tai istuu pitkiä aikoja, voit satuttaa takaisin. Ostaa takaisin tyyny auttaa takaisin kysymyksiä. Löydät nämä verkossa, tai jopa apteekista. On monia tyynyt valita; vain löytää yksi, joka on kaikkein mukava sinulle.

Jos sinulla on lihaskouristuksia ja kipua, puute natrium voi olla syyllinen. Liian paljon suolaa ruokavalio on kielteisiä vaikutuksia, mutta liian vähän suolaa voi myös olla ongelma. Varmista, että natriumin saanti on riittävä lisäämällä pieniä määriä merisuolaa joitakin aterioita. Nesteytys juomia, kuten Gatorade, voi myös auttaa.

Nyt sinulla on parempi käsitys siitä, miten lievittää selkäkipuja, ongelmia, toivottavasti nyt tiedät miten ottaa askelia kohti tehdä juuri että. Pidä mielessä, että tämä tieto on vain osa kaikki, että voit tietää lievittää teidän selkäkipu. Jatkuvasti etsiä lisää asioita voit hakea ja sitten itse soveltaa näitä strategioita, ja sinun pitäisi tuntea eroa ennen kuin huomaatkaan.