Kuinka Pidentää Erektiota

Hyödyllisiä Ratkaisuja, Jos Etsit Neuvoja Kosmeettinen Leikkaus

Kauneusleikkaus on kiinnostava aihe kasvava osa väestöstä. Avain varmistaa positiivinen, tyydyttäviä tuloksia, tehdä riittävä tutkimus ennen kuin teet mitään päätöksiä siitä, käynnissä menettely. Käyttämällä, ohjeet tässä artikkelissa, voit seistä paljon paremmat mahdollisuudet saada tuloksia haluat.

Mene Department of Health oman valtion saada enemmän tietoa oman plastiikkakirurgi. Saat lisää tietoa hänen tai hänen koulutus ja selvittää, jos hän tai hän on oikein lisensoitu. Pysy kaukana tahansa kirurgi ilman lisenssiä tai laillinen tutkinto.

Tiedustella entinen menettelyjä kirurgi on esiintynyt. Varmista, että tiedät, kuinka monta kertaa he ovat suorittaneet menettelyä, että olet ajatellut. Pyydä nähdä kuvia näistä leikkauksia. Koskaan ei ole mitään takeita siitä, että kosmeettinen leikkaus antaa sinulle tuloksia etsit, mutta kertoimet on parempi, jos haastattelu ja näyttö mahdollinen kirurgit.

Ennen kuin haastattelemalla kosmeettisia kirurgien, luoda luettelon jokaiseen kysymykseen haluat kysyä. Sinun täytyy olla hyvä kirurgi on tausta, ja vastaukset kriittisiin kysymyksiin. Kuten kysymyksiä siitä, komplikaatioita, kokonaisriskejä, ja post-operatiivinen hoito. On sama lista kätevä jokaisen haastattelun tehdä. Voit nähdä, miten kukin kirurgi vastaa, ja voit tehdä koulutettu valinta suhteen oikea sinulle.

Noudata kaikkia kirurgin tilaukset, kun olet leikkaus. Viimeinen asia mitä tarvitset on jotain mennä pieleen, koska et laiminlyönyt noudattaa kirurgin tilaukset. Tämä on, jos paljon ihmiset eivät, ja sotkea niiden leikkauksen, koska et noudata sääntöjä. Kaikki se kestää on hieman kärsivällisyyttä, ja se voi muuttaa koko elämän.

Plastiikkakirurgi ennätys voi tarjota sinulle erittäin arvokasta tietoa, joten kiinnitettävä erityistä huomiota. Selvittää, kuinka paljon kokemusta lääkäri on teidän menettelyä. Varmista myös, tarkistaa niiden koko lääketieteellisen uransa, missä he kävivät koulua ja kuinka kauan sitten. Tee tausta tutkimus auttaa maata sinulle kirurgi, joka on eniten pystyy suorittamaan menettely haluat.

Ennen leikkaus alkaa, tutkimus-neljä tärkeimmät asiat. Numero yksi asia, että sinun täytyy tietää on palautumisen. Sitten, saatat haluta oppia, kuinka paljon se maksaa. Seuraava tärkeä aihe on infektio ja tulehdus post-op. Lopuksi, oppia riskejä, jotka liittyvät menettelyn.

Tutkimus tahansa kosmeettinen menettely, sinun on harkita ennen kuin voit tavata potentiaalisia kirurgit. Löytää niin paljon tietoa kuin mahdollista kirurginen procdures. Saatat löytää se hyödyllistä puhua muiden kanssa, jotka ovat aiemmin ollut menettely, että olet menossa on.

Sinun pitäisi ymmärtää kaikki positiiviset ja negatiiviset terveysriskejä, jotka liittyvät kosmeettinen menettely aiot sitoutuvat. Kauneusleikkaus on edelleen leikkaus, ja tahansa kirurginen menettely on siihen liittyvät riskit. Keskustella riskit kanssa hallituksen sertifioitu kosmeettinen kirurgi.

Jos olet ajatellut tahansa kosmeettinen tai plastiikkakirurgia kuin tupakoitsija, sinun täytyy tehdä tärkeä päätös. Jos jatkat tupakoida kun olet recovery, voit tehdä todellista vahinkoa iholle, jolloin ruma splotches. Valinta lopettaa.

Ennen kuin teet päätöksen on kosmeettinen leikkaus, varmista, että sinulla on vakava keskustele lääkärisi kanssa. Kysy mitä tahansa ja kaikki kysymykset, kunnes olet täysin tyytyväinen siihen, että lääkäri on vastannut kaikkiin. Tämä on paras tapa valitse luotettava kirurgi, auttaa sinua rentoutua ja tehdä koulutettu päätöksen.

Jos olet kiinnostunut kosmeettinen leikkaus, älä pelkää kuulla psykologi. Psykologi voi auttaa sinua priorisoida syyt, joille tehdään plastiikkakirurgiaa ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.

Meneillään kosmeettinen kirurgia menettelyä ei takaa, että voit päätyä täydellinen tulokset. Rintaimplantit on täynnä puutteita. Vaikka teidän kirurgi voi helposti lisätä rintojen kokoa, mitoitus ei voi olla symmetrinen. Jotkut potilaat voivat nähdä ja tuntea implantin kautta ihon jälkeen menettelyn.

Jos olet löytää, että enemmän ja enemmän ryppyjä ovat hiipimässä päälle kasvot ja voiteet ja anti-aging voiteet eivät tee temppu, haluat ehkä harkita Botox. Botox on kivuton ja nopea toimenpide vähentää välittömästi ulkonäkö ryppyjä. Injektiot eivät aiheuta arpia, ja kasvosi näyttävät nuorennusleikkauksen ole aikaa!

Ei ole epäilystäkään siitä, että kauneusleikkaus on massiivinen valittaa monia. Se on kuitenkin tarpeen, suorittaa due diligence, ennen kuin valitset menettely tai lääkäri. Laita vinkkejä edellä pala työtä sinua varten. Voit merkittävästi lisätä todennäköisyyttä, että tulet olemaan tyytyväinen kanssa lopputuloksiin.