Kuinka Saada Isompi Muna

Seuraa Tämä Suuri Artikkeli Siitä, ajankäytön Hallinta Auttaa Sinua

Monet ihmiset eivät tiedä, miten oikein hallita aikaa. He viettävät päivän hoppu päässä tehtävästä toiseen, koskaan ottaa tarpeeksi aikaa saada mitään aikaiseksi. Tällainen elämäntapa voi jättää sinua tunne harried ja stressaantunut. Paremmin hallita aikaa, alkaa käyttää seuraavia helppoja neuvoja.

Käytä ajastinta. Jos olet löytää se vaikea keskittyä tiettyyn tehtävään, asettaa ajastimen minuuttien määrä että olet omistautua tehtävään. Esimerkiksi, jos tavoitteena on pystyä tekemään tunnin työtä suoraan, aseta ajastin 15 minuuttia aloittaa kanssa. Pidä tauko ja sitten lisätä aikaa ajastimen. Toista tätä, kunnes olet työ nopeasti haluamasi ajan pituus.

Aikataulu tahansa tärkeitä tapahtumia tai tapaamisia. Yritä luoda määräajassa niille tapahtumia. Kun sinulla on aikataulu kirjoitettu ulos päivän, tee parasta pysyä siinä. Jos yksi asia menee ylitöitä, löytää paikka, että voit vähentää sallittu aika. Tämä auttaa sinua saamaan läpi päivän, ilman menee yli oman aikarajoituksia.

Ostaa pieni muistikirja tai kalenteri, jonka voit käyttää seurata mitään suunnitelmia tai ajatuksia. Jos olet hiukkaakaan alas kaikki tehtävät, jotka olet valmis päivässä, voit saada parempaa tietoa, missä aika on käytetty. Tämä voi auttaa sinua luomaan suunnitelma joka päivä ja hallita aika tehokkaasti.

Auttaa vähentämään stressiä ja pysyä tehtävän suunnitelman jokaisen päivän toimintaa. Suunnitelma toimista, jotka on suoritettava päivittäin pitämällä kalenteria. Tämä auttaa varmistaa, että voit jakaa tarpeeksi aikaa kullekin toiminnolle. Lisäksi, tämä auttaa välttää aikataulutus konflikteja, jotka voivat aiheuttaa tarpeetonta stressiä.

Suunnitella oma päivä aikaa, jos olet kamppailevat-ajan hallinta. Voit joko luotu yksityiskohtainen aikataulu tai perus-do lista. Voit kohdata seuraavan päivän kanssa vähemmän ahdistusta, kun tietää mitä pitää tehdä.

Jos haluat maksimoida aikaa, aloita päiväsi ottamalla 30 minuuttia aikaa suunnitella koko päivän. Tällä kertaa otat suunnitella oma päivä säästää paljon aikaa pitkällä aikavälillä. Ottaa päivä suunniteltu ulos, sinulla on aikataulu, seurata ja välttää tuhlaa aikaa tarpeettomia tehtäviä.

Älä kiirehdi läpi päivän. Jos kiire läpi asioita ja tehdä virheitä, se vie paljon kauemmin korjata niitä virheitä, kuin se on sinulle tehdä se oikein ensimmäistä kertaa. Hidas ja huolellinen työ on tuottavampaa kuin ryntäsi, huolimaton työ.

Saada jopa viisitoista minuuttia aikaisemmin, jotta voit tarkistaa päivä ennen kuin hypätä. Laita se alas paperille, mukaan lukien aikaa odottaa jokaisen toimia. Aikaa käytetään enemmän viisaasti aikataulun.

Sulje ovi niin, että kukaan häiritsee sinua. Jättämällä oven auki, ihmiset olettaa, että olet kunnossa kanssa keskeytetään kysymyksiä tai jutustelu. Sulkemalla oven kommunikoi sinun täytyy keskittyä. Ihmiset ymmärtävät, että haluat olla keskittynyt, joten voit tehdä mitä sinun täytyy tehdä.

Yksi keskeisimpiä vaiheita parempi hallinta-aika on käyttämällä kalanteriin. Tyyppi kalenteri voit käyttää on täysin sinun. Jotkut ihmiset haluavat kirjoittaa toimintaa paperille, joten ne ostaa jonkinlainen paperi kalenteri. Toiset voivat pitää tapahtumakalenteri heidän matkapuhelin tai muut kannettavat laitteet.

Laittaa aikarajoja työtä olet tekemässä. Joskus vain teko asettaa aikaraja jotain, tekee sinulle paljon enemmän tehokas. Vaikka se on jotain, joka vain kestää muutaman minuutin, anna sen ajan vaatimus. Kirjoita ne alas teidän to-do lista ja nähdä, miten tehokasta se on päivän aikana.

Kun olet tehdä hyvä to-do lista, se pitäisi aina olla oma henkilö. Tämä pitää sinut muistutti siitä, mitä on tehtävä. Tiettyjä tehtäviä voi olla stressaavaa tai herättää tunteita. Tämä voi aiheuttaa sekavuutta. Pitää listan, olet varmasti auttaa sinua tässä.

Rajoittamalla häiriötekijöitä on avain hallita aika tehokkaasti. Yksi merkittävä häiriötekijä sinun pitäisi välttää on kännykkä. Jos olet työskennellyt joitakin tärkeitä tehtäviä, kokeile sammuttamalla teidän kännykkä. Pidättäytymään sähköpostien tarkistamiseen, tekstiviestien lähettämiseen tai puheluun vastaaminen. Näin varmistetaan saat tehtävän tehtyä nopeammin ja ilman keskeytyksiä.

Löytää jotain, joka motivoi sinua. Kerro itse, että jos olet töissä set määrä aikaa, voit nauttia mitä se on olet valinnut. Se ei tarvitse olla jotain raha. Voit palkita itsesi tauko tekemään niin kuin haluat, surffata Internetissä, tai kuunnella suosikki musiikkia.

Kun luet tämän artikkelin, sinun pitäisi löytää itsesi hallussaan joitakin erittäin hyödyllisiä neuvoja ajankäytön hallinta. Voit alkaa käyttää näitä ideoita, vuonna päivä-to-day elämää heti. Ennen pitkää löydät itsesi kanssa enemmän aikaa. Tämä vähentää ahdistusta ja saa sinut tuntemaan enemmän valvontaa.