Kuinka Saada Isompi Penis

Vinkkejä Ja Temppuja Saada opintolainoja

Opiskelijat mennä opiskelemaan pää täynnä unelmia tulevaisuudesta. Ne ovat usein tarjotaan monia erilaisia opintolainoja, jotka ovat kaikki liian helppo saada. Niin ne kanssa rekisteröidy nopeasti ajattelematta jos tulevaisuuden seurauksia. Mutta pitää neuvoja tämän artikkelin mielessä välttää kalliita college katastrofi.

Jos sinulla on ylimääräistä rahaa lopussa kuukauden, ei automaattisesti kaada se maksaa alas teidän opintolainoja. Tarkista korot ensin, koska joskus rahaa voi toimia paremmin sinulle investointi kuin maksamalla alas opintolainaa. Esimerkiksi, jos voit sijoittaa turvalliseen CD, joka palauttaa kaksi prosenttia oman rahaa, että on fiksumpi pitkällä aikavälillä kuin maksamalla alas opintolainaa kanssa vain yhden pisteen edun. Vain tehdä tämän, jos olet nykyinen pienin maksut, vaikka, ja on hätä rahasto.

Jos haluat hakea opiskelija laina-ja luotto ei ole kovin hyvä, sinun pitäisi etsiä liittovaltion laina. Tämä johtuu siitä, että nämä lainat eivät perustu luotto-pisteet. Nämä lainat ovat myös hyviä, koska ne tarjoavat enemmän suojaa sinua siinä tapauksessa, että olet tullut kykene maksamaan sitä takaisin.

Joskus vakiinnuttaa teidän lainat on hyvä idea, ja joskus se ei ole, Kun voit vakiinnuttaa teidän lainat, sinun täytyy vain tehdä yksi iso maksu kuukaudessa sen sijaan, että paljon pienokaiset. Saatat myös voitava alentaa korkoa. Olla varma, että tahansa laina otat pois, jotta vakiinnuttaa teidän opintolainoja tarjoaa sama erilaisia ja joustavuutta lainanottaja etuja, matalakorkoiset ja maksu valinnat.

Jos suinkin mahdollista, sukka pois ylimääräistä rahaa kohti lainapääoma. Tärkeintä on ilmoittaa teidän lainanantaja, että ylimääräistä rahaa on sovellettava kohti rehtoria. Muuten rahat käytetään tulevaisuudessa korot. Ajan, maksamalla alas rehtori on alempi teidän korot.

Joku tiukka budjetti, joka on edessään takaisinmaksu opintolaina on laittaa vaikeassa tilanteessa. On olemassa lainan palkintoja ohjelmia, jotka voivat auttaa maksuja. Katso ohjelmia, kuten SmarterBucks ja LoanLink kautta Upromise. He tekevät pieniä maksuja kohti lainat kun käytät niitä.

Auttaa maksimoida rahaa voit saada opintolainoja, rekisteröidy ylimääräisiä luotto tuntia. Yrittää valmistua niin pian kuin voit mahdollisesti ottaa 15 tai 18 tuntia kunkin lukukauden. Näin voit minimoida lainan määrät sinun täytyy kertyä.

Perkins ja Stafford lainat ovat eniten hyötyä liittovaltion lainoja. Monet opiskelijat päättävät mennä yksi tai molemmat. Ne ovat suuria, koska, kun olet koulussa, teidän korot on maksettu hallitus. Korko Perkins laina on 5 prosenttia. Stafford lainat tarjoavat korot, että älä mene yli 6,8 prosenttia.

PLUS lainat ovat jotain, että sinun pitäisi harkita, jos jatko-opintoja rahoitetaan. PLUS lainat on korko on alle 8.5%. Tämä on hieman korkeampi kuin Perkins ja Stafford laina, mutta vähemmän kuin yksityistetty lainat. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä on sopiva valinta opiskelijoille, jotka ovat hieman vanhempia ja parempia perustettu.

Venyttää opintolainaa niin pitkälle kuin mahdollista, puhua oman yliopiston tietoja työskentelee resident advisor asuntolassa sen jälkeen, kun olet lopettanut ensimmäisen vuoden koulussa. Vastineeksi saat maksuton täysihoito, mikä tarkoittaa, että sinulla on vähemmän dollareita lainata, kun täyttämällä college.

Varmista, että pysyt ajan tasalla kaikki uutiset liittyvät opiskelija lainat jos sinulla on opintolainaa. Tämä on aivan yhtä tärkeää kuin maksaa niitä. Kaikki muutokset, jotka on tehty lainan maksut vaikuttaa sinuun. Pysy ajan tasalla uusimmat opintolainaa tietoa sivustot, kuten Opiskelija-Lainan Lainanottajan Apua ja Hankkeen Opiskelija Velka.

Venyttää opintolainaa dollaria niin pitkälle kuin mahdollista, varmista, että voit elää kämppäkaveri sen sijaan vuokrata oma asunto. Vaikka se tarkoittaa uhraamista, joilla ei ole oman makuuhuone pari vuotta, rahaa säästät tulee kätevä tiellä.

Välttää opintolainaa katastrofi voidaan saavuttaa ottamalla lainaa viisaasti. Se voi tarkoittaa, että et ehkä pysty varaa unelmiesi college tai, että saatat joutua säätämään odotukset opiskelijaelämään. Mutta ne päätökset maksaa pois tulevaisuudessa, kun saat oman tutkinto-ja ei tarvitse viettää puoli elämäsi maksaa takaisin opintolainoja.