Kuinka Saada Peniksestä Pidempi

Purkautumassa Salaisuudet IPhone: Vinkkejä Ja Temppuja Faneille Apple-Laitteen

Sinulla on vain saada uusi iPhone ja mietit, mitä tehdä sen kanssa seuraavaksi. Vaikka uusi teknologia voi olla hauskaa ja jännittävää, se voi myös joskus olla hämmentävää. Kanssa yksinkertaisia vinkkejä tässä artikkelissa löydät joitakin helppoja oikoteitä, jotka tekevät elämästä iphonen kanssa enemmän hauskaa ja vähemmän monimutkaista.

Älä lataa sovelluksia, jotka eivät ole tarkoitettu erityisesti iphone. Jos et, olet riskeeraa puhelimen vakautta ja käytettävyyttä. Muut sovellukset voivat kuljettaa viruksia. Käytä vain sovellukset, jotka on erityisesti hyväksytty iphone varmistaa, että puhelimesi pystyy toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

IPhone tekee suuri varastointi laitteen. Käytä sitä tallentaa kuvia, videoita ja yhteystiedot. Tämä voi yksinkertaistaa elämääsi ja auttaa sinua päästä eroon lukuisia muita vempaimia, vaan keskitytään ainoastaan yksi. IPhone on hyvä määrä tallennustilaa, ja muita sovelluksia, myös voit lisätä, että tilaa tarvittaessa.

Jos käytät iPhone rajoitettu määrä suosikki apps, harkitse järjestämällä kuvakkeet tehdä päästä niitä paljon nopeammin. Siirtämällä eniten käytetty apps ensin aloitusnäyttöön, voit säästää paljon aikaa. Tämä varmistaa, että voit nopeasti ja helposti löytää tiedot, joita tarvitset.

Olet täysin hukkua jatkuva saadut ilmoitukset iphonessa? Tässä on vihje siitä, miten poistaa ne käytöstä. Mene ilmoitukset center alla “Asetukset” – painiketta. Selaamisen “Ilmoitus Center” alue, etsiä sovelluksia, jotka pitäisi olla siellä. Tämä voi myös auttaa akun.

IPhone antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa sanakirja ja luoda pikakuvakkeita sanoja. Syöttämällä tiettyjä lauseita osaksi iphonen sanakirja, se tulee ymmärtämään, mitä sanot, kun käytät sanelu ominaisuus. On myös mahdollista laittaa uusia lauseita ja pikakuvakkeet. Näppäimistö voi myös auto-oikea kirjoittamista, kun kirjoitat erilaisia lauseita ja sanoja.

Oletko koskaan halunnut nopeasti siirtyä sivun alkuun? Sen sijaan, että yrittää vierittää takaisin ylös, napsauta tilarivin, joka on yläosassa näytön. Useimmissa iPhone apps (kuten Safari, mail ja yhteystiedot) tämä nopeasti tuo sinut takaisin alkuun, mitä sivulla olet.

IPhone, se on mahdollista tarkastella PDF-tiedostoja iBooks. Kun olet sivustolla, jossa on PDF-tiedosto, jota haluat tarkastella tai sähköpostiviestin, kaikki sinun täytyy tehdä, on kosketa ja pidä sitten joko PDF-linkkiä tai-kuvaketta. Sitten yksinkertaisesti valita “open in iBooks”.

Tee oma soittoääni. Jos soittoääniä iphonessa tehdä mitään sinulle, yritä luoda oman. Voit lähettää tiedoston tietokoneeltasi iphoneen. Voit tehdä tämän, varmista, että tiedosto on mp3-yhteensopiva. Lähettää sen tietokoneesta puhelimeen käyttämällä joko wifi tai usb-kaapelilla.

Onnittelut uuden iphonen ostaa! Nyt kun olet aseellinen kanssa joitakin kaikkein perus, mutta toimiva, vinkkejä, voit aloittaa uuden puhelimesi käytön yksinkertaistaa elämääsi. Aloita nämä perusasiat ja pitää oppia lisää. Ennen kuin huomaatkaan, tunnet kuin iPhone ammattilainen!