Kuiva Terska

Kalastusmatka: Miten Saada Parhaat Tulokset

Parasta kalastus on, että kuka tahansa voi oppia kalaa sekä hyviä vinkkejä ja taktiikka. Olipa vene, laituri, tai suoraan rannalla, voit löytää tapa tehdä kalastus kokemus ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Käytännön ohjeita, jotka auttavat sinua matkan varrella, jatka lukemista.

Poista hännän teidän syötti, ennen kuin laitat sen koukku, jos olet kalastus shad. Kun teet tämän, shad ei spin kuin lasket sen alas. Tämä pitää teidän line saamasta sekava. Lisäksi tuoksu leikkaa hännän voi auttaa houkutella kaloja.

Varovaisuutta on noudatettava, kun juominen taas kalaan! Vaikka monet ihmiset kokevat, että kalastus on täydellinen sport olutta tai muita alkoholijuomia, on huolehdittava, varsinkin kun kalastusta veneestä. Lisäksi alkoholi on nopea reitti tyhmä, mutta vakavia virheitä, kuten koukku jonkun silmään tai menetys päivän saalis.

Henkilö, kalastus syötti olisi viisasta käyttää koho-tai jonkinlainen indikaattori, kun kalastus. Se voi olla vaikea kertoa, kun saat purra tällä kertaa, ja hyvä indikaattori poistaa ongelman. Valitse yksi, joka on helposti näkyvissä pinnalla vettä.

Pysyä hiljaa ja paikoillaan, kun kala. Kovat äänet lähettää kala sironta vastakkaiseen suuntaan. Istuu hiljaa ja jopa pitää oman äänensä kuiskaus auttaa sinua pitämään kalaa lähemmäksi ja todennäköisesti tartu linja!

Varmista, että olet hävitä kaikki siima huolellisesti, kun matka on ohi. Koskaan nakata kaikki käytettyjen linja veteen. Ei vain tämä pentue yhteisö, mutta se voi aiheuttaa vakavan terveysriskin mitään lintuja, kaloja tai muita olentoja, jotka elävät vedessä.

Leikkaa kala line! Jos kalaa haluat julkaisu on niellyt sen koukku, voit silti saada se turvallisesti takaisin veteen. Yksinkertaisesti leikata linja niin lähellä kalan suuhun, kuin voit, vapauta se sitten on normaalia. Mahan happo kala on voimakas, ja voi liueta koukku.

Vaikka monet ihmiset saalis paljon kalaa käyttämällä keinotekoisia syötti, sinulla voi olla parempi onni kiinni kalan kanssa jotain, joka on elossa. Matoja on ollut kauan tiedossa olla hyvä luonnollinen syötti valinta, mutta muut vaihtoehdot ovat hyvin tehokkaita, kuten pieniä rapuja, ja katkarapua.

Muista käyttää oikea valu tekniikka, kun olet perhokalastus. Sinun täytyy olla noin 20 metriä linja ulos edessäsi kun olet valettu. Yritä välttää nykivät liikkeet, ja valettu suora viiva. Mikä tärkeintä, yritä rentoutua niin jännittynyt lihaksia ei pilata valu.

Varmista, että olet pukeutuminen oikein, kun voit mennä kalaan. Yllään saappaat on ratkaiseva. Koska luultavasti olla lähellä tai vedessä jossain vaiheessa, tarvitset saappaat, joten sinun ei pilata kenkiä. Lisäksi, sinua olisi varmistettava, olet pukeutunut paljon kerroksia, koska sää voi muuttua vasta iltapäivällä. Pukeutumalla oikein, voit estää ottaa leikata kalastus matka lyhyt.

Jos löydät itsesi hinaaja-of-war ottelu kalan kanssa, keskittyä oman huomiota siihen, miten se liikkuu. Hyppyjä tulee vähemmän energinen, kunnes kala kaatuu kyljelleen. Kun se kaatuu, kuten tämä, se tarkoittaa, että kala on väsynyt, ja voit kelata helposti. Älä alkaa rullata, kunnes kala rullina puolella.

Jos haluat nauttia kalastus, sinun täytyy viettää aikaa ulkona, ja sinulla on runsaasti kärsivällisyyttä. Vaikka et ehkä ole kiinni jokainen kala, joka vie syötti, se on hyvin palkitsevaa saalis kala ja saada sitä syömään. Yksinkertaisesti pitää mielessä neuvoja sinulla on vain lukea ja voit alkaa kalastamaan kuin ammattilainen ei ole aikaa.