Kullia Pilluun

Tehdä Elämästä Helpompaa Ilman Hiiva-Infektiot Tämän Info

Ihmisillä on väärä ajatus, että hiiva-infektiot ovat aina aiheuttaneet naisten ei hyvää huolta heidän henkilökohtainen hygienia. Vaikka tämä on yksi niistä tavoista, että hiiva infektioita esiintyy, on olemassa monia muita tapoja. Pidä käsittelyssä selvittää, mitä vähemmän tunnettuja tapoja on tullut uhri hiiva infektio.

Harvat ihmiset ymmärtävät, että joku-mies tai nainen-voi kehittää hiivatulehdus. Yleisin syy hiiva-infektiot miehillä on yllään tiukka, lyhyt-tyyliin alusvaatteet. Tämä tyyli luo lämmin ja kosteissa olosuhteissa, joka on ihanteellinen ympäristö hiiva kasvua. Parempi vaihtoehto on käyttää bokserit puuvillaa tai muita luonnon kuituja.

Jos olet kärsivät hiiva infektio, lactobacilious acidophilis voi tehdä ihmeitä sinulle. Tämä kulttuuri on elävää ja löytyy jogurtti. Se hidastaa kasvua hiiva-infektiot. Katso sokerin-ilmainen lajikkeita tämän jogurtti ostaa. Sokeri ruokkii hiivaa, joten kuluttaa live-kulttuuri-jogurtit, jotka sisältävät sokeria olisi haitallista.

Niin paljon kuin voit nauttia ottaen kuumat kylvyt, ne voivat aiheuttaa hiiva-infektiot. Organismit, joka aiheuttaa hiiva-infektiot mieluummin lämmin ja jopa kuuma ympäristöissä. Jos haluat ottaa kylpy, yritä ottaa lämmin ja eivät pysy siellä liian kauan.

Jos haluat eroon itse jatkuva hiiva-infektiot, sinun täytyy käyttää asianmukaista hygieniaa. Pese teidän sukuelinten alueella päivittäin. Sitten kuivaa huolellisesti, edes yritä käyttää hiustenkuivaaja, pysyä mahdollisimman kuivana. Hiiva kasvaa kosteissa ympäristöissä, joten pysy mahdollisimman kuiva.

Sinun pitäisi saada paljon lepoa. Kehon luonnollinen ja paras puolustus huomioon hiiva-infektiot on sen immuunijärjestelmää. Toisaalta, unen puute voi heikentää immuunijärjestelmää, joten sinun tulee olla alttiita kehittää infektio. Pidä säännöllinen unirytmi, ja välttää kofeiinia ja liikunta ennen nukkumaanmenoa.

Valkosipuli on erinomainen luonnollinen korjaamiseksi, ja se on osoittautunut tehokkaaksi taistelussa hiiva-infektiot. Luo valkosipuli tamponi sitomalla merkkijono pari kynttä ja aseta se emättimeen. Jätä se pari tuntia, ja helpotus on yleensä tullut. Sienilääkkeiden ominaisuuksia valkosipulin on parantava vaikutus, ja voi tehokkaasti torjua hankala hiiva.

Laittaa puuvilla alusvaatteet estää hiiva infektio alusta. Yllään materiaaleja, jotka ovat synteettisiä lukita kosteutta, jonka avulla hiiva viihtyvät tällaisissa olosuhteissa. Koko puuvilla alusvaatteet on paras tapa estää hiiva-infektiot. Kuiva tarkoittaa tervettä ja tavoitteena on pysyä mahdollisimman terveellisiä.

Kun ostaa over-the-counter hiivatulehdus lääkitys, valitse pakki sekä sisäisiä ja ulkoisia lääkkeitä, yhdessä pikkuhousunsuojat. Sisäinen lääkitys auttaa paranna infektiota, ja ulkoinen kerma tarjoaa helpotusta kutina ja epämukavuutta ennen kuin infektio on hallinnassa. Pikkuhousunsuojat pitävät vaatteet ja alusvaatteet puhdas ja sotku-vapaa.

Yritä pukeutua sukkahousut liian usein. Sukkahousut on valmistettu synteettisistä materiaaleista, ja ne vaikeuttavat ilman saada emättimen alueella. Puute ilmaa voi johtaa kostea alue. Seurauksena voi olla hiiva infektio. Pysyä terveenä, kokeile hieman sunless rusketuksen tuote jalat sijaan!

Jos olet yrittää pitää hiiva-infektiot pois, harkitse valkosipuli ja tuoreita karpaloita omaan ruokavalioon. Nämä elintarvikkeet sisältävät luonnollisia anti-fungul aineita. Nieltynä, he voivat auttaa pitämään koko kehon terveenä. Lisääminen palvelee jokaisen päivittäiseen ruokavalioon vain voi olla tarpeeksi, jotta hiiva-infektiot pois.

Jos emättimen kutinaa tai kirvelyä, älä pese sitä tai suihku. Sinun tulisi ajoittaa ajanvarauksen kanssa teidän säännöllinen lääkäri tai gynekologi selvittää, jos sinulla on hiivatulehdus tai ei. Paras tapa päästä eroon infektio on käyttää over the counter lääkitys, lääkäri suosittelee.

Joidenkin ehkäisyvalmisteiden ovat tiedossa edistä hiiva-infektiot. Nämä tuotteet ovat paljon estrogeenin ja tämä joskus häiritsee emättimen luonnollista tasapainoa. Puhu lääkärin kanssa käydä läpi vaihtoehtoisia syntyvyyden vaihtoehtoja.

Kun työ taistelu hiiva infektio, ruokavalion muutokset voi tehdä valtava ero. Noudattamalla ruokavalio suunnitelma, joka yrittää rajoittaa saanti sokeria, korkea-laktoosia maitotuotteita, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, voit poistaa monia yhteisiä lähteitä hiiva ja saada jalka ylös valloittavat nykyisen infektio.

Yhteisen valkosipulin kynsi on iso hiiva taistelija, joka löytyy lähes joka keittiössä. Käytä joko valkosipuli-välilehti tai valkosipulin kynsi liitetään suoraan emättimen nopeaa helpotusta hiiva infektio oireita. Tämä voidaan toistaa niin usein kuin tarpeen ilman sivuvaikutuksia ollenkaan.

Valitse sukkahousut huolellisesti. Sukkahousut, että voit valita pitäisi olla puuvillaa paneeli haara alueella. Ne pitäisi myös sopii mukavasti ja ei kerääntyä teidän haara. Yritä välttää yllään sukkahousut joka päivä. Jos sinun täytyy pukeutua sukkahousut joka päivä, etsiä reisi-korkea letku.

Hyvä vinkki voit pitää mielessä, jos haluat välttää saada hiivatulehdus ei ole käyttää todella tiukkoja vaatteita, varsinkin alusvaatteet. Tiukka vaatetus estää ilmaa pääsemästä ympäri haara alueella, ja että tekee siitä täydellisen kasvualustan hiiva-infektio.

Jos sinulla on hiivatulehdus, voit saada seksuaalinen kumppani valittu. Jos kumppanisi vaikuttaa infektio, se voidaan siirtää sinulle yhdynnän aikana. Varmista, että jos olet harjoitellaan seksiä, käyttää ehkäisyä niin mahdollisuudet lähettämismaksu on minimaalinen parhaimmillaan.

Nyt, että olet lukenut useita tapoja, joilla voit päätyä hiiva infektio, toivottavasti sinulla on paljon varovaisempi jatkossa. Vaikka se on melko helppo hoitaa hiiva-infektiot, ne eivät ole jotain, että sinun pitäisi täytyy käsitellä säännöllisesti.