Kullin Kuva

Ikioma Henkilökohtainen Sisustus Design Guide

Jos etsit innoittamana ideoita ja vinkkejä, olet löytänyt oikean artikkeli! Jos olet aloittelija, kun se tulee sisustus, saatat tuntea painetta ja ylivoimainen tunne, ei tiedä mitä tehdä. Vinkkejä alla auttaa sinua aloita matka alas todella hauskaa tien.

Jos olet koristelu pienempi huone tai tila, yritä sisällyttää peilit osaksi suunnittelua. Peilit luovat illuusion enemmän tilaa, ja lisätä syvyyttä ja kauneutta huoneeseen suunnittelu samoin. Mielenkiintoista, ainutlaatuinen kehyksiä voi myös parantaa sisustus tilaa, kääntämällä peili osaksi taideteos.

Monia ammattilaisia on paljon sanottavaa, kun se tulee sisustus, jossa sinun täytyy kuunnella avoimin mielen niin voit hävitä tarpeettomat tiedot. Voit luoda tilaa, että sinulla on mukava asua, jos voit luottaa itsesi ja sisustus tiedon.

Älä unohda lattiat! Niin monet ihmiset viettää aikaa e, seinät ja saada huonekaluja, jotka he unohtavat yksi osa huone, joka voi muuttaa sen: lattia. Jos olet väsynyt, kuluneet matto, harkitse muuttuviin yli sileä, kirkas, puun pinta. Puu laminaatti voi myös toimia. Nämä materiaalit ovat kiiltävät, ei saada niin likainen, ja näyttää paljon enemmän tyylikäs.

Hyvä sisustus-suunnittelu vihje ei mene liian kuljettaa pois väri. On ollut monia tutkimuksia on tehty siitä, väri ja miten ne voivat vaikuttaa sinuun. Vaikka rakastan vahvoja värejä, ja ne sopivat persoonallisuuttasi, seuraava perheen tai pari, joka liikkuu voisi olla laittaa pois by ne.

Sen sijaan menojen omaisuuksia uudelleen suunniteltaessa olohuone, yritä järjestää huonekalut. Ei vain on muuttumassa huonekaluja halvemmalla, mutta se voi parantaa koko tunnelma huoneessa. Aivan varmasti mitata sohva ja muut huonekalut, ennen siirtämällä niitä ympäri; tämä tulee estää sinua yrittää sovi sinun huonekalut osaksi paikkoja, että ne eivät sovi.

Kun palkata ammattilainen sisustusarkkitehti, varmista, että olet katso portfolio ensin. Näin voit tietää, onko sinulla, ja suunnittelija on sama makuun. Lahjakas suunnittelija voi tehdä paljon asioita, mutta jos et pidä hänen tai hänen tyyli, sinun täytyy ehkä etsiä se sopii paremmin sinulle.

Asentaa lisää kaapit. Kaapit voi olla töissä vain noin tahansa huoneeseen. Ne ovat kätevä valaisin on ympäri taloa. Enemmän kaappi tilaa, vähentää sotkua, ja toisin kuin enemmän hyllytilaa, se pitää asiat pois näkyvistä. Lisää tallennustilaa on aina kätevä asia on.

Yritä ostaa tarvikkeet kotiin ryhmissä koordinoitu kohteita. Jos poimia heittää tyyny tavaratalossa, lamppu kirpparilla ja matto jossain muualla, mahdollisuudet ovat hyvät, että he todella ei täsmää kun sinulla on ne kaikki yhdessä. Ostaa sarjaa takaa värien harmonia!

Hyvä tapa parantaa huoneen ilme on kautta lisäämällä alueen mattoja. Kuitenkin, se on tärkeää alue matolle saat sopii oikein huoneessa. Jos se on isompi huone, sinun täytyy varmistaa, teidän matto on tarpeeksi iso täyttämään tilaa. Lisäksi pienempiä huoneita vaativat pieniä mattoja, koska haluat välttää maton hukuttaa huone.

Jos haluat tehdä teidän keittiö näyttää suuremmalta kuin se on, valitse vaaleat värit, kun olet redecorating. Värit luonnonvalkoinen tai beige ja kalusteet vaaleat värit antaa illuusion, että huone on suurempi. Vastakkaisella ääripäässä, värit kuten tummansininen ja ruskea voi tehdä huoneen näyttämään pieni.

Yksi parhaista tavoista lisätä puhti osaksi viihde huone talosi on sisällyttää suuri taulu-tv. Vaikka tämä asettaa sinut takaisin hieman, se on hyvin arvoinen hinta, jos et viettää paljon aikaa television katselu perheen tai ystävien kanssa.

Sisustus on vain niin monimutkainen kuin et anna sen saada. Jos olet halukas oppimaan ja ottaa aikaa antaa tuoreita ideoita, pesuallas, voit helposti nähdä teidän menestys. Vinkkejä artikkelissa mainitut olivat kaikki yrittäneet ja totta, monet ennen sinua, ja voit helposti työskennellä teidän puolesta.