Kuvia Peniksestä

Oppia Kalastaa Näitä Suuria Vinkkejä

Monet ihmiset pitkä kala, mutta vain usko, että he halua olla hyvä siinä. Saatat olla yllättynyt tietää, että kalastus ei ole niin vaikeaa, kun tietää mitä tehdä. Lue tämä artikkeli hyviä vinkkejä kalastuksesta, niin, että voit nauttia tämän erinomaisen urheilu.

Harkita väri vettä, sekä valon laatu, kun valitset basso syötti. Usko tai älä, hämärään vesillä tai pilvinen päivä monta kalaa paremmin vastaamaan enemmän luonnollisen näköisiä tummia vieheitä kuin niiden räikeä vaihtoehtoja. Toisaalta, kirkkaat vedet ja kirkas päivät ovat täydellinen punainen, valkoinen ja keltainen houkuttelee.

Olla tietoinen sää ennen kunkin kalastusmatkan. Kuittaamalla alueelle, joka on salama ja ukkonen voi nopeasti tappaa päivä. Kun suunnittelet kalastusmatkaa, tarkistaa sää.

Katso tuuli kun päätät haluat kalastaa. Tuulisina päivinä, kala seuraa yleensä laskee nykyisen ja kokoontua yhteen pankkiin. Normaali tekniikka on heittää tuuleen. Jos on liian puuskainen tuuli, vaikka kalaa on enemmän kuin todennäköistä jäädä liian alhainen vedessä, jossa et voi tavoittaa heitä.

Harkita menossa kalastamaan aikana täysikuu. Täysikuu on vaikutusta vettä ja voi tehdä kala aktiivisempi. Voit myös ehkä löytää, että on olemassa vähemmän ihmisiä vettä illalla, mikä tarkoittaa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada että iso saalis.

Kun iso kala, että sinulla on kiinni kamppailee päästä vapaaksi, pysy rauhallisena. Älä tuhlaa energiaa rullata pakenevat kaloja. Haluat kokeilla ja anna rod drag tehdä kaiken työn puolestasi. Kun kala on saatu koukkuun, asettaa vetämällä. Pitää 45-asteen kulmassa teidän sauva, ja pitää tavoitteena kalaa.

Jos kalastaa yksin, aina antaa jonkun tietää tarkalleen, missä aiot kalastaa ja mihin aikaan aiot palata matkaltasi. Seuraa aikataulu ja palaa ajoissa, tai tarkistaa puhelimitse, jos aiot pysyä myöhemmin. Tämä voi estää tarpeetonta huolta puolesta oman rakkaansa.

Sää ehtoja suuri rooli siinä, miten nautittavaa teidän kalastusmatka on. Se on hyvä idea ottaa mukaan radio-tai älypuhelin, niin, että voit pitää silmällä sääennusteen aikana matkasi. Älä pelkää leikata lyhyt matka, jos kolea sää on matkalla.

Jos et ole taitava perhokalastus, haluat ehkä mennä perhokalastus koulun ennen yrittää sitä. On olemassa tiettyjä tekniikoita, jotka sinun täytyy tietää ennen kuin lentää kalastus niin, että et tuhlaa aikaa yrittää tajuta se itse.

Varmista aina, että kaikki koukut ovat teräviä. Voit ottaa kaikki oikeat askeleet ja jättää itse roikkuu jos koukut eivät ole riittävän terävä. Voit teroittaa koukkuun kuin kala, tai tehdä ylimääräisiä koukkuja, jotka ovat jo teroitettu. Fiksu fisher tietää, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin koukku, joka on liian terävä.

Pieni puuttua laatikko, joka sisältää vain tarvittavat tarvikkeet on edullinen useimmille kalastajille. Älä pakkaa liian paljon tai se voi tulla raskas ja vaikea kuljettaa mukana. Sisältää vain sen, mitä sinun tulee käyttää antaa itsellesi enemmän helpottaa liikkumista vedessä.

Suuri kalastus vinkki, että aloittelijoille ja ammattilaisia yhtä lailla, voit käyttää on aina “tuntuu” linja. Kala puree voi usein olla niin pehmeä pieni rasti line ja voi helposti mennä huomaamatta yksinkertaisesti katsomalla teidän sauva kärki. Pitää sormi line avulla voit saada paremman tuntuman, mitä tapahtuu veden alla.

Urheilu kalastajat nauttia catch and release-menetelmää, joka on paras jos et ole haluavat syödä saalis. Tämä menetelmä edellyttää voit irrottaa kaloja ja vapauttaa ne takaisin veteen. Vapauttaa kalan takaisin luontoon antaa koko väestölle mahdollisuuden kasvaa, mikä tarkoittaa, enemmän mahdollisuuksia, että voit saalis kala tulevaisuudessa.

Yritä oppia muutama solmua ennen kuin menet ulos kalastamaan. Sitominen hyvä solmu auttaa varmista, että koukku on kiinnitetty oikein, kun olet kiinni kala, ja voit vaihtaa laitteita helpommin. Hieman käytäntö tällä alalla voi mennä pitkälle.

Aurinkolasit ovat loistava tuote, että voit investoida vuoksi silmäsi ja maksimoida näkyvyyden, kun valu kiekon. Se on tärkeää vähentää häikäisyä vettä, varsinkin kesällä, jolloin se voi vaikuttaa tuloksiin. Ostaa aurinkolasit polarisoidut linssit, jotka ovat optimaalinen kalastukseen.

Ennen kuin voit aloittaa kalastusta, sinun täytyy tutkimus oman ympäristönsä ja varmista, että kaikki muut ihmiset eivät ole vaarassa. Jos et tee sitä, niin on mahdollisuus, että voit repiä jonkun kanssa koukku ja satuttaa aika pahasti. Turvallisuuden pitäisi aina olla numero yksi huolenaihe.

Nyt, että olet saavuttanut loppuun tämän artikkelin, olet paremmin valmistautunut nostamaan oman vapa ja kela olan yli ja tehdä vaelluksen kalastus reikä. Käytä mitä olet oppinut tämän artikkelin aloittaa uusi ulkouima-harrastus tai tulla parempi kalastaja.