Kyrpää Pilluun

Oikea Alla On, Jos Voit Löytää Hyviä Vinkkejä viineistä

Tahansa aikaan vuodesta, sinun pitäisi varastoida jäähdytin, jossa joukko mielenkiintoisia viinejä palvella yrityksen. Seuraavat artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten voit yhdistä oikea viini oikean ruoan maksimoida yleinen dining kokemus.

Kun olet yrittää uusi viini, luota vaistoihisi. Kokeilla uuden tyyppisiä viiniä aina kun on mahdollisuus, ja kysyä viinejä sinun todella nauttia. Voit vain päätyä tuhlaa varoja viiniä, että olet todennäköisesti nauttia.

Jos sinulla on ostereita tai mereneläviä, kiinni valkoviiniä. Valkoviini on kevyempi ja on korkeampi happamuus tasolla, joten se on parasta olla tämä, kun olet syöminen kevyempiä ruokia. Seafood on täydellinen yhdistelmä, jossa on valkoviiniä, ja auttaa maksimoimaan tunne, että saat.

Tarvitsetko viiniä kaikki vieraat nauttivat? Sen sijaan valita harvinainen viini ihmiset eivät ehkä ymmärrä, valitse Beaujolais, Chilen, Sauvignon tai Cava Espanjasta. Nämä viinit ovat helppo löytää ja tarjota tarpeeksi monipuolisuutta edelleen mielenkiintoinen ystäville tekemättä aloittelijoille tuntuu kuin he ovat kehittyneet tarpeeksi nauttia viiniä.

Salli punaviinit lämmetä. Usein, punainen viinejä varastoidaan lämpötilassa, joka on lähellä 60 astetta. Paras lämpötila tarjoilua punaviinit on yli 70 astetta, joka mahdollistaa koko kehon viinin olla läsnä. Kun avaat pullon punainen, anna sen istua ja tulla huoneenlämpöiseksi ennen juomista.

Hyödyntää jokainen lasi viiniä, varmista, että olet palvella sitä ylös sen optimaalinen lämpötila. Esimerkiksi, punaviini tulisi tarjoilla kuusikymmentä astetta. Hyvä lähtökohta oman viini on 58 astetta. Juo se noin 47 astetta. Jos valkoviinit liian lämmin, he voivat maku tylsää.

Kokeilun hieman, kun ostaa viiniä. Juo viiniä voi laajentaa kulttuurisia näköaloja. Suositellut viinit kauppiaat tai jopa paikallisia viinejä voi olla hyvä. Kokeilla ja oppia erilaisia viinejä voi auttaa sinua löytää joka olet rakkaus.

Ravistelemalla on osa makuista viiniä. Tehdä liikkein tarpeen kyynärpää sijaan ranne. Näin avulla voit haistaa viiniä, parantaa makua. Tehdä esitystä vain käyttämällä ranne on vaikeaa ja usein ei ole toivottua vaikutusta.

Voit helposti tehdä glögiä, jossa on vain muutamia ainesosia. Tarvitset pullo punaviiniä, kuten Merlot, Zinfandel tai Cabernet Sauvignon, kuorittu ja viipaloitu appelsiini, laatu brandy, hunajaa tai sokeria ja muutama mausteet mukaan lukien koko neilikka, kaneli ja inkivääri. Yhdistä ainekset hidas liesi. Sitten, lämmöllä 30 minuuttia ja nauti!

Vuodesta kuohuviini hedelmä viini rikas punaviini, on olemassa kaikenlaisia viinejä saatavilla valita. Kun menee viinakauppaan, tietää, mikä viini tarvitset. Käytä tiedot olet oppinut täällä valita oikea viini joka kerta.