Laatukirurgia

Kodin Turvallisuus Kysymyksiä? Anna Meidän Vastata Ne Sinulle

Onko teillä lapset asuvat kotona? Jokainen vanhempi tietää, että lapsen turvallisuudesta on tärkeintä. Miten voit varmistaa lapsesi ovat turvassa, kun olet paikalla ja kun et ole? Ainoa tapa tehdä se on kanssa kodin suojaus-järjestelmä, jossa voit oppia lisää tämän artikkelin.

Jos käytät sosiaalisen median sivusto, kuten Facebook, se voi olla houkuttelevaa kertoa kaikille, että aiot mennä pois tai ovat jo pois. Kokeile paras ei viesti siitä pois, kunnes olet takaisin, varsinkin jos sivusto ei ole yksityinen. Et koskaan tiedä kuka voisi olla katsomassa ja nähdä se mahdollisuutena murtaa.

Onko sinulla alttiina johdot kodin ulkopuolella? Jos on, niin piilottaa ne. Murtovarkaat usein yrittää leikata pois valta teidän hälytysjärjestelmä tai puhelimitse ennen murtautumista. Jos siellä on johdot, jotka he voivat nähdä, että olet vain tehdä työnsä helpommaksi heille.

On tärkeää aktivoida turvajärjestelmä, kun olet poissa tai yöllä. Jos sinun pitäisi nukahtaa ja unohtaa asettaa järjestelmä-se on hyödytön. Jos sinulla on joku, joka on usein hajamielinen tai on ongelmia muistaa asioita, lisätä aktivoimalla järjestelmän tarkistuslista tärkeitä asioita muistaa.

Harkitse muuttuviin teidän lukot sekä osa kodin turvallisuuden ohjelma. Olitpa juuri ostanut kotiin tai joku muutti juuri tietää, että olet elää, että tämä on tärkeä askel mitään uutta tilannetta. Useimmat lukkosepät voi suorittaa työn kuluessa 24 tuntia.

Ostaa sammuttimia jokaiseen huoneeseen oman talon hätätilanteessa. Myös, varmista, että olet kouluttaa kaikki kotiin sen käyttöä, niin että jokainen perhe pystyy. Ojentaen tuleen, koska se on sen alkuvaiheessa voi auttaa tallentaa kotiin.

Varmista, että mikään arvotavarat voidaan nähdä ulkopuolelta. Suuret etuikkunat ovat suuria, mutta he myös antaa muiden kurkistaa kotiisi. Jos sinulla on windows että kasvot kadulla, aina pitää ne katettu ja pitää arvotavarat turvassa.

Asenna hälytys-järjestelmä, ja tekee sen näkyväksi. Kodin hälytysjärjestelmä on hyvä varoittaa asunnon ja poliisi nopeasti siinä tapauksessa, tauko-in, kuitenkin ihannetapauksessa, haluat lopettaa break-in ennen kuin se tapahtuu. Voit tehdä tämän, mahdolliset murtovarkaat täytyy tietää, että hälytysjärjestelmä on siellä. Varmista, että olet näkyvästi ilmoituksen saat hälytyksen yritys, vaikka se yhteenottoja täydellinen maisemointi.

Jos hälytin laukeaa usein, saada se korjataan niin pian kuin mahdollista. Jos naapurit ajattelevat hälytys on aina menossa pois, ne ovat todennäköisesti ilmoittaa poliisille. Se tarkoittaa, että se voisi olla todellinen tauko, mutta kukaan ei oikeastaan tee mitään.

Aina kun menettää yksi avain, sinun täytyy korvata se lukko. Et koskaan tiedä, jos olet menettänyt sen tai joku, joka tietää missä asut varasti sen, ja tämä asettaa sinut vaarassa. Vaikka se on avain auto, se on tärkeää saada lukko rekeyed tai korvata oman turvallisuuden.

Jos mikä tahansa paikka kotonasi on tumma, asentaa motion herkkä tai infrapuna-valo-ilmaisin. Tämä kytkee ne päälle vain silloin, kun joku vaanii siellä, jonka avulla voit säästää rahaa sähkön, kun taas syyttämään ketään, joka voisi olla kotelo ulos kotiisi. Kukaan ei ryöstää kotiin, joka on hyvin valaistu!

Kun se tulee kodin turvallisuus, paras turvallisuus set up on meluisa koira. Kun joku hytkyy oven kahva tai yrittää murtautua ikkunasta, Fido voi ajaa yli ja antaa heille pelotella heidän elämäänsä. Kun saat teidän koira suojaa, teet hyvän teon, liian.

Jos joku tulee ovelle ja kertoo teille, että ne edustavat tietyn yrityksen, varmista, että olet pyytää heitä jonkin tyyppinen TUNNUS. On hyvin tavallista, että varkaat käyttää temppuja, kuten tämän päästä kotiin. Myös, pitää ihmiset ovella ja välttää kerroit heitä.

Turvata liukuovet, laita metalli putki radalla ja sitten hilloa sitä vastaan oven karmiin. Tämä estää oven liukuminen ja varmistaa, että sitä ei voi avata ulkopuolelta. Valita oikea pituus putki, mittaa koko radan ja ostaa pala niin iso.

Kuten aiemmin todettu, mitään tulee ennen lasten turvallisuudesta. Yksi parhaista tavoista pitää lapsesi turvassa kotona on käyttää home security system. Koti on siellä, missä sinä ja lapsesi pitäisi tuntea eniten kotonaan, ja vinkkejä tässä artikkelissa ovat hyvä tapa ylläpitää sitä tunnetta.