Lapojen Venytys

Kuinka Käyttää Auringon Energiaa Yrityksesi

Se on aika vilkaista aurinkoenergian nähdä, miten se voi auttaa sinua säästämään rahaa. Haluat myös auttaa ympäristöä? Käyttää aurinkoenergiaa kodin tai yritys voi tehdä merkittäviä muutoksia jokapäiväisessä elämässä, ja vain jos olet unohtanut, se voi myös säästää rahaa!

Älä pelkää pois auringon energiaa, koska näet tietyt yritykset sulkevat ovensa. Aurinkoenergia on iso osa maan tulevaisuutta. Se ei ole vain hyväksi ympäristölle; se myös säästää paljon rahaa. Se on win-win kautta linjan, ja voit olla onnellinen, että katsot sitä nyt.

Yksi hyvä tapa hyödyntää aurinkoenergiaa on rakentamalla hyvin lämpöä vain sisällä etelään päin ikkunoita tai patio ovet kotiisi. Tämä hyvin kerää auringon lämpöä päivän aikana ja vapauttaa sitä pimeässä. Tämä muoto aurinkoenergia on täysin passiivinen ja ei vaadi huoltoa.

Jos huomaat, että sinulla ei ole varaa aurinkopaneelit tällä hetkellä, sinun pitäisi pysyä ajan tasalla uusia tuotteita ja teknologioita. Tutkijat ovat säännöllisesti keksiä uusia teknologioita ja materiaaleja, joita voidaan käyttää rakentaa tehokkaampia ja edullisempia paneelit, mikä tarkoittaa, että aurinkoenergia olisi tullut tehokkaampi ratkaisu tulevaisuudessa.

Jos sijoittaa suuri aurinkoenergia järjestelmä, voit itse tehdä rahaa pois se. Jos voit vetää tarpeeksi aurinkoenergiaa kokoelma aurinkopaneelit, voit myydä ylimääräisen sähkön naapurit tai jopa power company. Ota yhteyttä paikalliseen yritys nähdä, jos tämä voisi työskennellä sinulle.

Fossiiliset polttoaineet, joita käytetään ympäri maailmaa eivät auta ympäristöä. Itse asiassa, aiheuttaa paljon vahinkoa maailmassa elämme. Aurinkoenergia antaa meille voimaa, jota tarvitsemme aiheuttamatta mitään vahinkoa meidän maa. Ei ole enää kaasut, syöpää tai jopa hiilidioksidia tuotetaan aurinkoenergialla.

Voit hyödyntää aurinkoenergiaa aurinkopaneeleilla. Ulkoasu kotiisi voisi auttaa sinua säästää energiaa maksimoida altistuminen auringon. Harkitse joitakin muutoksia kotiisi, kuten lisäämällä suuret ikkunat, joten voit hyödyntää luonnon valoa ja lämpöä auringosta.

Kun aurinkopaneelit on asennettu, sinun täytyy pitää kirjaa siitä, kuinka paljon valtaa olet tuottavat ja käyttävät päivittäin. Investoida laadun seurantajärjestelmä ja tarkastella tietoja niin usein kuin mahdollista. Jos huomaat paneelit eivät tuota yhtä paljon energiaa kuin tavallista, se voi olla aika puhdistaa niitä.

Opi energian käyttötavat. Sinun pitäisi tietää paljon valtaa tarvitset ennen siirtymistä aurinkopaneelit. Tietäen tämä on tärkeää, kun olet ajatellut aurinkoenergiaa järjestelmän koosta. Jotta voidaan saada hyvä arvio, sinun pitäisi tarkastella teidän sähköä laskut vuoden ajan vuodesta energian määrä, että käytät voi vaihdella eri vuodenaikoina.

Tarkista, valtion sertifiointi tahansa aurinkopaneeli olet harkitsee ostamista. Mieti tätä vihje on. Hallituksen sinetillä voit tietää, että nämä paneelit katsotaan olevan laadukkaita ja tehokkaita. Plus, joitakin taloudellisia etuja käyttämällä aurinkopaneelit (verohelpotukset, jne.) luottaa sertifioitujen paneelit.

Etuja käyttämällä aurinkoenergiaa voidaan laajentaa koskemaan verojen lasku. Monilla alueilla ympäri yhdysvaltoja ajavat voimakkaasti solar-energian käyttöä, ja tästä johtuen he ovat valmiita antamaan sinulle alennuksen veroja, jos asennat järjestelmän kotona tai liiketoimintaa.

Jos aurinkopaneelit ovat liian kalliita sinulle, ajattele vuokrata niitä. Vuokraus on halvempaa kuin ostaa järjestelmä, ja voit usein säästää rahaa sisällä vain muutaman viikon, koska pienempi alkuvaiheen kustannukset.

On tärkeää puhua muiden asunnon, jotka ovat investoineet aurinkopaneelit, ennen kuin voit harkita ostaa oman vihreän energian järjestelmä. Kysy hinta, esityksiä ja millaisia ongelmia he kohtasivat. Voit myös saada joitakin viitteitä, myyjät, alihankkijoiden tai korjausmiehet. Kun sinulla on oma järjestelmä, älä epäröi auttaa muita asunnon, jotka ovat kiinnostuneita.

Selvittää, miten maantiede tekijät huomioon kustannus-hyötyanalyysi, aurinkopaneelit. Kaksi asiaa on otettava huomioon. Ensinnäkin, maailmanlaajuinen leveys ja etäisyys päiväntasaajalta määrittää auringonvaloa määrät ja kulma. Toiseksi, paikallisen ja kansallisen hallituksen tulee pelata liian, ottaen huomioon mahdolliset alennukset ja kannustimet että he voi tarjota. Molemmat näistä on laskettava numeerisesti määritettäessä, jos aurinkopaneelit ovat menossa edes tehdä tai säästää rahaa.

Ole tietoinen siitä, avaamalla verhot. Jos haluat huoneen pysyä viileänä kesällä, jätä verhot lämpiminä päivinä. Jos haluat sen lämmetä siinä tilassa, avaa verhot ja anna auringon tulva. Tämä voi olla helppo tapa auttaa hallitsemaan lämpötila koskematta termostaatti.

On selkeä käsitys siitä, päivittäinen energian kulutus ennen ostamista aurinkoenergia järjestelmä kotiin. Aurinkopaneelit voi olla kallista, ja ymmärtää, miten paljon tarvitset, on tärkeää. Kuinka paljon tarvitset perustuu koko päivittäinen energiankulutus kodin ja perheen, joten ottaa tämä tieto on tärkeää tehdä fiksu hankinta.

Aurinkoenergia on uutta ja jännittävää. Se on aika, että olet laittaa vinkkejä olet oppinut täällä hyvä käyttää kun saat alkoi panna aurinkoenergian kotona tai liiketoimintaa. Olet menossa löytää palkintoja suuri, ja olla varma, että selviät kun otat kaiken matkan varrella.