Lapsen Pituus

Yksinkertainen opintolainoja Strategioita Ja Salaisuuksia Aloittelijoille

Oletko kiinnostunut koulua, mutta huolissaan siitä, sinulla ei ole varaa siihen? Oletko kuullut eri tyyppisiä lainoja, mutta eivät ole varma, mikä niistä pitäisi saada? Älä huoli, artikkelin alla oli kirjoitettu kaikille, jotka etsivät opintolainaa auttaa jotta se helpompaa käydä koulua.

Harkitse yksityinen rahoitus teidän college koulutus. Julkisen opiskelijan talous on suosittu, mutta on olemassa myös paljon muita, jotka pyrkivät niitä. Yksityisen opintolaina on vähemmän kilpailua, koska monet ihmiset ovat tietämättömiä siitä, että ne ovat olemassa. Tutkia vaihtoehtoja oman yhteisön.

Koskaan sivuuttaa teidän opintolainoja, koska se ei tee niitä mene pois. Jos olet ottaa kova aika maksaa rahaa takaisin, soittaa ja puhua teidän lainanantajalle. Jos laina on erääntyneet liian kauan, lainanantaja voi olla sinun palkat koristeltuna ja/tai saada veronpalautuksia takavarikoitu.

Oppia vaatimukset yksityisiä lainoja. Sinun pitäisi tietää, että yksityiset lainat vaadi luotto tarkastuksia. Jos sinulla ei ole luottoa, sinun cosigner. Heillä on oltava hyvä luotto ja hyvä luotto historia. Teidän korot ja ehdot on parempi, jos cosigner on hyvä luotto-pisteet ja historia.

Kokeile ostoksia ympäri yksityiset lainat. Jos sinun täytyy lainata enemmän, keskustella tämän kanssa neuvonantaja. Jos oma tai vaihtoehtoiset laina on paras vaihtoehto, varmista, että olet vertaile kohteita, kuten takaisinmaksu valinnat, maksut ja korot. Koulu voi suositella joitakin lainanantajat, mutta sinun ei tarvitse lainata niitä.

Alempi teidän pääasiallinen määriä takaisinmaksun korkea korko lainojen ensimmäinen. Kun olet velkaa vähemmän rehtori, se tarkoittaa, että koron määrä velkaa on vähemmän, liian. Keskity maksaa suurin lainat ensin pois. Kun olet maksaa pois yksi iso laina, siirtää maksujen määrät lainoja seuraavaksi eniten saldot. Tekemällä vähintään maksut kaikki lainat ja suurin maksu mahdollista teidän suurin laina, sinun tulee systemaattisesti poistaa teidän opintolainaa velka.

Joskus vakiinnuttaa teidän lainat on hyvä idea, ja joskus se ei ole, Kun voit vakiinnuttaa teidän lainat, sinun täytyy vain tehdä yksi iso maksu kuukaudessa sen sijaan, että paljon pienokaiset. Saatat myös voitava alentaa korkoa. Olla varma, että tahansa laina otat pois, jotta vakiinnuttaa teidän opintolainoja tarjoaa sama erilaisia ja joustavuutta lainanottaja etuja, matalakorkoiset ja maksu valinnat.

Se on parasta saada liittovaltion opintolainoja, koska ne tarjoavat parempia korkoja. Lisäksi, korot ovat kiinteät riippumatta siitä, luottoluokitus tai muut seikat. Lisäksi, federal student lainat on taattu suojaukset rakennettu. Tämä on hyödyllistä, jos jäät työttömäksi tai kohtaat muita ongelmia, kun olet valmistunut college.

Varmistaa, että opiskelija lainan varat tulevat oikealle tilille, varmista, että olet täyttänyt kaikki paperit huolellisesti ja kokonaan, jolloin kaikki tunnistetietoja. Näin varat menevät tilillesi sijaan päätyvät hävisi hallinnollinen sekavuus. Tämä voi tarkoittaa ero alkaa lukukauden ajan ja ottaa neiti puoli vuotta.

Sen veroton Stafford laina on hyvä vaihtoehto opintolainaa. Jokainen taso tuloja voi saada yksi. Kiinnostus ei ole maksanut koulutuksen aikana; kuitenkin, sinulla on 6 kuukautta armonaika valmistumisen jälkeen, ennen kuin voit on alkaa tehdä maksut. Tällaista laina tarjoaa standardin liittovaltion suojauksia lainanottajille. Kiinteä korko on enintään 6,8 prosenttia.

Opiskelija laina lykkäystä on hätätoimenpide vain, ei tarkoittaa yksinkertaisesti ostaa aikaa. Aikana lykkäysajalla, rehtori edelleen korkoa, yleensä suurella nopeudella. Kun aika päättyy, et ole ostanut mitään armonaikaa. Sen sijaan, olet luonut suurempi taakka itsellesi kannalta takaisinmaksuaika ja kokonaismäärä velkaa.

Varmista, että pysyt ajan tasalla kaikki uutiset liittyvät opiskelija lainat jos sinulla on opintolainaa. Tämä on aivan yhtä tärkeää kuin maksaa niitä. Kaikki muutokset, jotka on tehty lainan maksut vaikuttaa sinuun. Pysy ajan tasalla uusimmat opintolainaa tietoa sivustot, kuten Opiskelija-Lainan Lainanottajan Apua ja Hankkeen Opiskelija Velka.

Jotta opiskelija lainan prosessi mennä niin nopeasti kuin mahdollista, varmista, että sinulla on kaikki tiedot käsillä ennen kuin aloitat täyttämällä paperityötä. Näin sinun ei tarvitse pysähtyä ja mennä etsimään joitakin vähän tietoa, joten prosessi kestää kauemmin. Joten tämä päätös helpottaa koko tilanne.

Kuten voitte nähdä edellä artikkeli, useimmat ihmiset tänään tarvitse opintolainoja auttaa rahoittamaan oman koulutuksen. Ilman opintolainaa, lähes jokainen voi saada laadukasta koulutusta he etsivät. Älä laita pois enää siitä, miten voit maksaa koulu, kuunnella neuvoja täällä ja saada että opiskelija laina, olet ansainnut!