Lasten Pituus Ikä

Suuri Opas Siitä, Miten Laihtua Nopeasti

Jos etsit aloittaa oman laihtuminen matka, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Vinkkejä alla auttaa hypätä aloittaa sivulle tie irtoaminen kiloa ja tuumaa pudottamalla. Laihtuminen prosessi ei tapahdu yhdessä yössä. Sinun täytyy aloittaa sisällyttämällä nämä ajatukset elämääsi ja voit alkaa menettää kiloa.

Kun olet yrittää laihtua, ota hyvä tarkastella ruokailutottumuksiaan pitämällä ruokapäiväkirjaa viikon ajan, ennen kuin aloitat uuden ruokavalion. Tämä näyttää missä ongelma-alueet valehdella. Esimerkiksi, olet altis ylensyöntiä taas töissä, iltaisin tai ystävän kodeissa?

Hyvä tapa laihtua on aina syödä tasapainoinen aamiainen. Ei ole mikään salaisuus, että aamiainen on tärkein ateria päivässä. Syömisen jälkeen laatu aamiainen, sinulla on enemmän energiaa tehdä, että harjoituksen myöhemmin päivällä. Sinun ei koskaan tulisi jättää aamiaista väliin.

Emotionaalinen vakaus on tärkeää laihtuminen. Kun et hallita omaa tunteita, olet todennäköisesti syödä liikaa. Monet ihmiset etsivät mukavuutta elintarvikkeiden välityksellä. Kun sinusta tuntuu tällä tavalla, kuvitella teidän laihtuminen maalia. Älä lannistu, jonka ajautuminen tavoitteesi. Anna anteeksi itsellesi ja saada takaisin raiteilleen.

Se voi olla vaikea löytää aikaa olla aktiivinen aikana arkisin, varsinkin jos sinulla on “istua alas” työtä. Yksi hyvä vinkki laihtuminen on kävellä aikana lounastauko, vaikka se on vain 15 tai 20 minuuttia. Napata ystävä kävellä, jos voit! Se on hyvä tapa virkistää itseäsi päivän aikana, ja se voidaan laskea liikunta.

Kun mitään ruokavaliota, sinun pitäisi yrittää välttää tyydyttynyttä rasvaa. Tyydyttyneitä rasvoja on luonnotonta ja se on vaikeampaa kehon rikkoa niitä alas. Niiden molekyylikaava on lineaarinen, ja sen vaikeampaa entsyymiä sulattaa sitä verrattuna on tyydyttymätöntä rasvaa, joka on onnistunut se helpottaa entsyymi, murtaa se alas.

Yksi tärkeä laihtuminen kärki harkita aloittaa ruoanlaitto omat ateriat niin usein kuin mahdollista. Ottaen huomioon, että suurin osa ravintoloista valmistaa ruokaa täynnä sokeria, natriumia ja hiilihydraatteja, ja syöminen voi olla vakava sudenkuoppa omaan ruokavalioon. Jos valmistat itse ruokaa, voit valvoa, mitä menee ja mitä jää pois.

Poiminta päivämäärä ja asettaa realistinen tavoite voi auttaa sinua saavuttamaan laihtuminen unia. Kirjoita päivämäärä alas ja visualisoida sitä joka päivä. Yritä laittaa päivämäärä pois, tai pysähtyvän millään tavalla. Tämä auttaa sinua pysyä keskittyneenä ja tehdä tavoitteesi tuntuu todellinen.

Tukea laihtuminen, harkita online-laihtuminen foorumi. On olemassa monia suuria, maksu-sivustoja saatavilla että auttaa sinua matkallasi. Jotkut sivustot jopa tarjota asioita, kuten ilmainen ruoka ja liikunta päiväkirjoja ja reseptejä. Sinun ei vain saada tukea yhteisön, joka tietää, mitä olet menossa läpi, voit myös käyttää erilaisia työkaluja, jotka auttavat matkan varrella.

Loistava tapa laihtua, luoda pitkän aikavälin liikuntatottumukset ja lisätä yleistä terveyttä ja onnea on pelata urheilu. Jos pidät ammunta vanteet, liittyä pick-up koripallo pelejä tai järjestää ystävillesi pelata tiettyinä päivinä viikossa. Voit rakentaa taitosi ja kilpailla, voit unohtaa, että olet käyttäessään. Tämä on hauska tapa saada paremmassa kunnossa.

Älä laita kaikkia laihtuminen munat yhteen koriin. Sinun pitäisi yrittää monet eri strategioita, samaan aikaan, jotta voidaan maksimoida vaivaa. Tämä tarkoittaa leikkaamalla pois sooda, korvaa huonoa ateriaa, lisäämällä määrä liikuntaa tehnyt, ja muuttaa elämäntapasi kokonaan. Tämä lisää mahdollisuuksiasi menestyä.

Tukiryhmä voi olla tärkeää auttaa sinua laihtua. Jos sinulla on yksi tai kaksi lähellä ystäviä, jotka ovat myös yrittää irtoa kiloa kuin voit saada yhdessä kerran viikossa jakaa terveellisen aterian ja puhua teidän menestys ja epäonnistuminen. Tämä tuki auttaa sinua suuresti.

Laihdutus voi tuntua ylämäkeen taistelu. Kun sinulla on 20 kiloa haluat menettää kiloa viikossa näyttää, se kestää ikuisesti. Liikunta, Kenellä on aikaa, saati energiaa? Yritä huijata itseäsi käyttäessään vain nousta ylös ja tehdä joitakin liikuntaa mainosten aikana, kun katsella suosikki osoittaa. Voit saada 15 minuutin aikana jokainen tauko! Tämä nopeuttaa laihtuminen!

Hyvä vinkki ihmisille, jotka haluavat menettää joitakin paino on nauttia kourallinen pähkinöitä joka kerta he tuntevat kuin välipala. Pähkinät ovat suuria, koska ne sisältävät terveellisiä rasvoja ja muita hyviä ravintoaineita. Päälle, että, pähkinät täyttää sinut ylös nopeasti, vähentää halu syödä liikaa.

Saada kuntoon nostamalla painoja ja juo paljon vettä pysyä sammutettua. Tämä johtuu siitä, venyttää markkaa ja löysä iho on taipumus tulla todellisia ongelmia henkilöille, jotka ovat yrittää laihtua ja nämä tyyppi asiat voisivat auttaa sinua minimoida ongelmia, jotka liittyvät siihen.

Kun seuraat edistymistäsi se voi olla todella hyödyllistä tehdä kaavioita tietokoneella taulukkolaskenta-ohjelmisto. Visuaalisesti nähdä linjat menevät ylös ja alas voi auttaa sinua nähdä, kuinka olet tekemässä. Se voi myös auttaa sinua löytämään aikoja huiput ja kaukalot, ja katso, mitä aiheuttaa ongelmia.

Kaikki mitä on jäljellä tehdä nyt on alkuvalmistelut. Vinkkejä yllä on antaa sinulle vahvan perustan, jonka pohjalta aloittaa oman tapa menettää paino. Se ei ole yhdessä yössä prosessi, joten älä lannistu, jos et näe tuloksia niin nopeasti kuin haluaisit. Vain varmista, että saat ylös ja tehdä jotain arjen ja pitää sitä ja voit alkaa irtoaminen kiloa.