Liian Aikainen Siemensyöksy

Yksinkertainen Neuvo Olet suorittanut hakukoneoptimoinnin Tietoa

Kuinka usein olet etsinyt oman sivuston käyttämällä hakukonetta? Oletteko olleet tyytyväisiä sivuston sijoitus, vai olitko vasemmalle ihmettelevät, miksi muut sivustot, jotka eivät ole yhtä hyvin suunniteltu kuin sinun sijoitettu korkeammalle? SEO tai hakukoneoptimoinnin, voi auttaa sinua saavuttamaan että kärkipaikan. Tässä muutamia vinkkejä, näyttää, miten.

Optimoida hyvä hakukone tulokset, kirjoita kuvaus oman sivun sisältöä meta tag. Tämän tunnisteen sisältö on mitä hakukoneet näyttö yhteenveto hakutulosta. Käyttäjä etsii avainsanan näkevät tämän yhteenvedon ja ratkaisee, onko tai ei käydä sivusi.

Jotta sivustosi lisää “crawl-voi” hakukoneita, sinun pitäisi varmistaa, että sivusto on täydellinen sivukartta. Jos et tiedä miten tehdä yksi, voit löytää ilmainen sivusto kartta tuottaa työkaluja verkossa. Tehdä sivustosi enemmän hakukone ystävällinen antaa sinulle paremmat mahdollisuudet lisätä teidän sivuston rankingissa.

Tag asianmukaisesti. Kukaan ei tykkää kirjoittaa jotain google ja saada hakutuloksia, jotka ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä he haluavat tai tarvitsevat. Se tuhlaa aikaa ja tehdä niistä vihainen. Varmista, että sivustosi vain ponnahtaa ylös ihmisille, jotka etsivät sitä käyttämällä sopivia tageja, ei niitä, jotka sinun tulee saada sinut korkeampi hakutuloksissa.

Kirjoittamista ja lähettämistä arvosteluja oman tuote ne ovat hyvä tapa lisätä liikennettä. Luomalla katsaus tuote, kohdistaminen tuotteen avainsanat ja saada käänteisiä tarkastelu parantaa sen hakua luokitus, voit luoda ajattelutapa ostaa ja suora ne katsojat asianmukaisesti.

Varmista, että kaikki sivuston sivut latautuvat nopeasti. Uusi hakukone algoritmeja nyt ottaa huomioon, vasteajat, kun osoitetaan listalla verkkosivuilla. Jos sivut kestää kauan ladata, se voi olla koska web isäntä ennemmin kuin sisältöä. Se on parasta käyttää oma web-palvelin isäntä sivuston.

Käyttää analyticsin kerätä tietoja. Tämä antaa suuria määriä erittäin hyödyllisiä tietoja liikenteen sivuston. Voit nähdä, oli kävijöitä sivustolla oli peräisin, kuinka kauan he oleskelevat sivustossasi ja mitä se on, että he tekevät sivustossasi.

Muista tutkimuksen avainsanoja. Kun olet rakennuksen verkkosivuilla, sinun täytyy olla tietoinen siitä, mitä avainsanoja keskittyä. Avainsanan tutkimus avulla voit ymmärtää, mitä hakusanoja ihmiset käyttävät navigoida tiettyyn ryhmään. Sijoitusta tulokset hakukone kyselyitä tulee esille, kun oikeat avainsanat sivustosi on korostettu.

Käytä vaihtoehtoista tekstiä, kuvia, koska toinen paikka laittaa avainsanan lause. Tämä toimii erittäin hyvin, koska et antaa toisen avainsanan indeksoidaan moottorit, mutta sen avulla voit piilottaa se teidän lukijoiden pitää sivustosi enemmän lukija ystävällinen. Ole varovainen, vaikka, koska se on silti lasketa avainsanan täytteenä ja haluat välttää sitä.

Jokainen, joka on uusia maailmaan hakukoneoptimoinnin pitäisi alkaa käyttää saatavilla verkossa tutkimus työkaluja tunnistaa hyödyllisin avainsanat tietyn tyyppistä sisältöä, joka kasvoi vierailija liikennettä tarvitaan. Tekemällä niin, on mahdollista oppia noin miten usein haut suoritetaan käyttämällä mahdollisia yhdistelmiä sanoja ja lauseita, auttaa kapea lista tehokkaita valintoja tahansa aiheesta.

On monia vapaa avainsanan työkaluja saatavilla verkossa, joten varmista käyttää niitä. Tietäen top avainsanoja, joita ihmiset käyttävät käyttää sivuston, tai kilpailijoiden, on avain liikennettä haluamallasi tavalla. Google Adwords on erinomainen ilmainen työkalu, joka kannattaa ehdottomasti käyttää oman tutkimuksen.

Kun kirjoitat artikkelin, SEO tarkoituksiin, on olemassa tiettyjä ohjeita on noudatettava optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Google suosii artikkeleita, jotka ovat välillä 300 ja 500 sanaa. Älä ylikuormita artiklan kanssa avainsanoja, kuten tämä itse asiassa vähentää sen tehokkuutta. Rajoita käyttö avainsanoja 1-3%. Se tarkoittaa 1-3 kertaa jokainen 100 sanaa. Mitään muuta kuin, että yleensä kuulostaa jäykkä ja luonnoton ja laittaa pois molemmat ihmiset ja hakukoneet.

Jos sivusto on arkisto vanhempi sisältöä, voit lisätä oman hakukoneen rankingissa yhdistää takaisin se usein, kun uutta sisältöä on lähetetty. Mitä enemmän linkkejä, että on olemassa osoittaa erityinen pala sisällön, korkeampi se on mitoitettu. Myös, kun uusi sisältö liittyy vanha sisältö lisää koettu merkityksellisyys vanha sisältö.

Pagerank ei ole loppu-ja olla-kaikki hakukoneoptimointi. Se on täysin mahdollista, että sivusto, jossa on alhainen pagerank olla korkeampi hakukoneen tuloksia sivua, kuin sivusto, jolla on korkeampi sijoitus. Mikä on avain on sivun sisältö, sen avainsanat, saapuvia ja lähteviä yhteyksiä, ja asianmukaista SEO.

Varmista, että voit määrittää oman hosting-yrityksen palvelimelle niin, että se on merkkikokoriippuvainen URL. Jos ei, niin koko sivusto voi päätyä respidered kanssa pieniä kirjaimia, pilkkominen linkki mehu.

Teidän ankkuri tekstiä, joka tunnetaan myös linkki, pitäisi olla infusoida erittäin olennaista sisältöä ja arvokkaita avainsanoja. Optimoimalla sivusto vaatii voit jättää generic hyperlinkin tekstiä, kuten “Lue Lisää” tai “Klikkaa Tästä”. Nämä lauseet tehdä sivuston ei suosii hakutuloksissa sijoitusta. Käyttämällä avainsanoja, parantaa sivuston sivulla linkki eheys.

Seuraavat näitä vinkkejä on vasta alkua. Sinun täytyy tietää enemmän siitä, SEO ja tutkia muita sivustoja nähdä, miten se toimii. Enemmän SEO tietoa sinulla on, sitä enemmän sivustosta on hyötyä ja nousu hakukone – tulos rankingissa. Pitää sen kanssa ja pian, sivustosi on hyvin alkuun.