Liian Nopea Laukeaminen

Haluavat Tietää Baseball? Tarkista Tämä Ulos!

Baseball on hauskaa urheilu että monet ihmiset maailmassa ovat tottuneet. Ehkä olet joku joka on kiehtonut, mutta epävarma siitä, miten pelata? Älä huoli, seuraava artikla, joka tulee kiinni sinut kaikki täällä on ymmärrettävä, tämä suuri peliä baseball. Jatka lukemista!

Siellä on paljon sprinting baseball. Onko sinun täytyy varastaa pohja tai juosta kotiin levy, sprinting on välttämätöntä. Auttaa lisäämään nopeutta sprinting, ajaa lyhyitä harjoitteita. Aika itsesi käynnissä kotoa levy ykköselle. Kun aloitat, virta pois saada maksiminopeus.

Jos pelaat kenttäpelaajaa asema, olla varma, että sinun ja muiden outfielders on asianmukainen viestintä taitoja. Kun pallo on piipahti osaksi kenttäpelaajaa, se on tärkeää tietää kuka tulee olemaan menossa jälkeen it. Jos et voi saada tätä suoraan, että pallo voi päätyä pudottamalla tai voit törmää teidän joukkuetoveri.

Käytä aina suojavarusteita pelatessa peli baseball. Aivan kuten mikä tahansa urheilu, vammat tapahtua baseball. Varsinkin kun lyöntivuoro, sinun täytyy suojata pää. Se tarkoittaa, että sinun täytyy käyttää kypärää aina, kun annat taikina lippaan. Yksi huono syöttö voi tarkoittaa fastball lyödä sinua päähän. Se on vähintään soittoäänen päänsärky mahdollisuuksia aivotärähdyksen tai pahempaa. Olla turvassa.

Kun valmennus baseball, on olemassa muutamia asioita, sinun täytyy olla käsillä. Olla varma, sinun pitää hyvä ensiapulaukku, asianmukaisesti varusteltu ja valmiina. Ota mukaan paljon vettä ja elektrolyytti juomia auttaa pelaajia välttämään kuivumista. On teidän käytännössä suunnitelma valmis joka päivä yksityiskohtaisia harjoitteita ja jaettu hallittavissa aikaa segmentteihin. Luonnollisesti, sinun täytyy olla varma, joilla on kaikki oikeat laitteet.

Aina noudata merkkejä antanut sinulle oman manager tai pohja valmentaja. Muista, että baseball on joukkuelaji. Se ei ole vain tilastoja. Joskus valmentaja voi antaa teille merkki siitä, että et pidä, mutta luottaa siihen, että se on todennäköisesti paras siirto antanut paljon erilaisia tekijöitä.

Tiedä missä joka toinen pelaaja, sijaitsee kentällä kaikkina aikoina aikana baseball-peli. Voit välttää mahdollisuus törmää toisen pelaajan toimesta aina tietoinen siitä, mitä tapahtuu ympärilläsi. Tärähdykset ovat usein törmäyksissä. Tehokkain tapa välttää vaarallisia törmäyksiä on tehdä pelaajat tietoinen aikomus mennä sen jälkeen pallon.

Älä omahyväinen. Jotkut urheilu suvaita näytösten, kuten touchdown tanssin jalkapallo. Mutta baseball, näytösten jälkeen kotiin ajaa tai suuri palo on hyvin paljon paheksutaan. Se on sellainen asia, joka aiheuttaa paljon pahaa verta joukkueiden välillä, ja se voi helposti aiheuttaa eripuraa keskuudessa joukkuetoverinsa.

Tiedätkö, miten varastaa pohja? Jos huono piki on heitetty, on aika ottaa pois kohti seuraavaa tukikohtaa. Varmista kuitenkin, että sinulla on tarpeeksi aikaa saada pohjaan, ennen kuin otat pois. Muuten, et voi saada tarpeettoman pois oman joukkueen.

Oppia, miten oikein pitoa lepakko. Jos olet oikeakätinen, vasen käsi on alhaalla oikealla yksi päällä. Lepakot tulisi olla noin 6 tuumaa teidän rinnassa. Pidä bat ylös eikä hartioille. Levitä jalat noin hartioiden leveydellä toisistaan. Älä seiso suoraan ylös. Seiso polvet hieman koukussa välttää tunne jäykkä.

Kun fielding maahan pallo, neliö ylös pallo ennen kiinni. Monet nuoret pelaajat mennä puolella käsine kiinni tai yhdellä kädellä napata, mutta jokainen olet nostamalla mahdollisuudet virheen. Jos sinulla on aikaa saada edessä pallo, tee niin. Käytä molempia käsiä ja taivuta polvet auttaa estämään vastaan huono hop.

Kuten voitte nähdä edellä artikkeli, baseball on yksinkertainen urheilu ymmärtää, jos sinulla on hyviä vinkkejä seurata. Kuka tahansa voi olla asiantuntija peli, sinun tarvitsee vain oikea neuvoja. Kiinni vinkkejä tässä artikkelissa, ja pian näet tietoa pelin baseball suuresti laajentaa.