Liian Nopea Siemensyöksy

Kiinteä Sisustus Neuvoja Kotiin

Jos haluavat olla asuin sisustus suunnittelija, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarkoitus tämä artikkeli on näyttää, mitä se tekee olla suuri sisustus suunnittelija. Lue tämä artikkeli ja oppia jotain uutta tänään!

Käytä lamput. Sen lisäksi yksinkertaisesti näyttää hyvältä ympäri taloa, lamput ovat hyvä tapa luoda rentouttava tunnelma kotonasi. He ovat parempia luotonanto toivottavaa tunnelma kuin ankara valo yläpuolella telineeseen. Lamput voi myös säästää melko vähän sähkölaskussa.

Valitse värit huolella, kun katsot huoneen maalaus. Haluat valita värejä, jotka menevät hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan. Et halua värejä, jotka kohtaavat ja taistella huomiota. Haluat, että värit sulautuvat yhteen ja tuntea luonnon. Älä mene liian monia kirkkaita värejä, tai olet vaarassa ylivoimainen aisteja.

Kun valitset huonekalut sijoittaa pieni huone, etsiä kappaletta, jotka on monipuolisuus. Sen sijaan sohva tai tuoli, haluat ehkä mennä ottomaanien. Ottomaanien on kaksinkertainen, koska molemmat istuimet ja pöytä maksimoida pieneen tilaan. Kohteita, jotka ovat monikäyttöisiä, jotta voit tehdä tilaa enemmän monipuolinen.

Varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi varastotilan. Et koskaan saada huone, joka näyttää siltä kuin se tuli ulos lehden jos siinä on sotkua kaikkialla. Etsiä houkutteleva astiat katettu kangas, joka vastaa muualla huoneessa. Kun teet varastointi osa suunnittelu, se on helppo tehdä huone näyttää upea.

Valitse värit, samaa sävyä. Kun teet tämän, vaikka värit näyttävät siltä, että he eivät “vastaa” ne ovat samanvärisiä perhe. Se tekee ne sulautuvat tavalla, joka on miellyttävä. Kun saat värikartta kaupasta, tarkista värit samassa asennossa kunkin kortin. Ne ovat niitä, joilla on samankaltaisia sävyn arvot.

Etsiä innovatiivisia tapoja lisätä varastointi ja organisaatio kotiisi. Voit käyttää koriste koreja järjestää papereita ja asioita, jotka yleensä hyökätä jokaisessa huoneessa talon. Se on vaikea rentoutua kotona, joka on häiriökäyttäytymistä. Hyvin organisoitu kotiin, antaa sinulle tunne rauhaa, kun sinua rentoutumaan jälkeen kova päivä.

Jos aiot myydä kotiin jossain vaiheessa tulevaisuudessa, yritä käyttää mitäänsanomaton värit, kun redecorating. Kirkkaita värejä voi loukata joitakin ihmisiä, joten jos oman kodin sisustus on täynnä säteilevä värejä, jotkut kiinteistöjen ostajat voivat olla pois päältä kodin sisustus.

Kun redecorating makuuhuone, lisäämällä vähän väriä voi auttaa. Maalata yksi aksentti seinä tai lisätä ylimääräistä rohkea tyynyt sänkyyn. Paikka aksentti tuoli nurkassa tai käyttää lampunvarjostimet rohkea pop väri. Tämä lisää visuaalista kiinnostavuutta huoneeseen, ja se on edullinen tapa muuttaa tilaa.

Ottaa oikea valaistus on tärkeää kaikille onnistunut remontoinnista hankkeita. Muista, että siellä on enemmän kuin yksi tapa lisätä valoa huoneeseen – lamput ja ikkunat ovat vain yleisimpiä. Making varma, että nämä elementit toimivat hyvin yhteen voi lisätä kiinnostusta ja syttyy tilaa, joka aiemmin oli tylsää.

Yksi asia, että sinun täytyy miettiä jokaisen kodin huoneeseen on keskipiste. Keskipiste on, jos haluat vieraat ja kävijät katsomaan, kun he kävelevät sisään. Tämä voi olla muodossa taidetta, huonekaluja tai televisio.

Älä unohda harkita valaistus, kun olet suunnittelussa huone. Et halua asioiden olevan liian tumma ja on vaikea nähdä, tai muuten olet vaarassa rasittaa silmiä. Voit laittaa mukava valot, joka kohteliaisuus oman huoneen, tai voit käyttää luonnonvaloa. Peilit ovat suuri heijastaa valoa ikkunoista, joten strateginen sijoittaminen peili voi auttaa keventää huone, jossa luonnollista auringonvaloa.

Jos sinulla on tarpeeksi iso olohuone vetää huonekalut pois seinästä ja luoda enemmän mielenkiintoista tilaa sinulle ja perheellesi. Laittaa huonekalut smack dab seinää vasten on valtava virhe ihmiset tekevät, kun he ovat järjestää kaluste olohuoneensa.

Vaikka sinulla on kokolattiamatto olohuoneessa voit sijoittaa matto oleskelualue, luoda mukava touch. Voit sijoittaa se niin, että se tulee ulos edessä istuma-alue. Tällä tavalla, sinulla on mukava matto katsomaan, ja matto edessä sohvalla ei saa käyttää.

Jos kylpyhuone ei ole ikkunoita, varmista, toteuttaa joitakin kosteutta talteen menetelmiä osaksi suunnittelua. Tämä on tärkeää, jotta vältetään kertyminen hometta ja homeen teidän tilaa. Fanit ja ilmankuivaajat toimivat hyvin tähän tarkoitukseen. Kuulla ammatillinen urakoitsijan, jos sinulla on kysyttävää tai eivät ymmärrä paras menetelmät teidän tilaa.

Suunnittele hankkeen suunnittelu ennen saada alkoi. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on miettiä, kuinka paljon tilaa sinulla on omassa kotona. Jos sinulla on pieni tila ongelmia, sinun täytyy löytää tapoja maksimoida tilaa monitoimi huonekalut. Lisäämällä oikea valaistus, jotta ne palaset, voit lisätä syvyyttä pieni huone.

Tiedon olet saanut, tuntuu varma oman sisustus kykyjä. Kun olet varma itsestäsi ja anna muiden tietää olet varma, että se auttaa heitä ymmärtämään, että sinulla on valta antaa niitä malleja, joita he tarvitsevat. Niin, on luottamusta, kun suunnittelet oman kodin sisustus ja saat positiivisia tuloksia.