Liikkuvuus Harjoitteita

Miten Saada LVI-Töihin

Asianmukaisesti huollettu ja käynnissä LVI-järjestelmä on tärkeää varmistaa, että sinulla ei ole kovassa energiakustannuksia. Viallinen LVI-järjestelmä voi maksaa kaikki asunnonomistaja paljon rahaa kalliita korjauksia, ei liian mainita aika tunne epämukavaksi, jos se on liian kylmä tai kuuma. Pitää teidän LVI-järjestelmä käynnissä oikealle, ja vinkkejä alla, se on hyvä alku, niin jatka lukemista.

Jos haluat vakavasti pidentää teidän LVI-järjestelmä, sekä leikata alas teidän yleistä sähkölaskusta, asentaa kattoon fanit yleisesti käytetty lämmin kausi huoneet. Energia-star-sertifioitu katto fanit voivat joskus leikata LVI-käytä kahtia. Kuitenkin, sinun ei fyysisesti huomata eron lämpötila.

Jos haluat maksaa vähemmän virtaa käyttöä, asentamalla LVI-erityisiä aurinkopaneeli järjestelmä. Tällainen asennus valjastaa aurinko suoraan teidän lämmitys ja ilmastointi. Älä huoli; voit olla kytkimen laita se muodostaa automaattisesti yhteyden sähköverkkoon päivää ei ole tarpeeksi aurinkoa.

Harkitse vuotuinen palvelusopimus teknikot tarkista säännöllisesti AC yksikkö. Aikataulu lyhyt tarkastuksia talven varmista mitään on tietysti väärin. Tärkein aika-tarkastus ja huolto on juuri ennen kuin se alkaa saada lämmin. Et halua löytää AC erittely, kun tarvitset sitä toimimasta eniten.

Käytä LVI-järjestelmä lämmittää vettä ilmaiseksi! Kesällä, jälkilämmön veti ulos talosta käytetään lämmön vettä läpi maalämpö-järjestelmä. Tämä on viileä kotiisi samalla voit säästää ton kuuman veden kustannukset, plus se on ympäristöystävällinen käynnisty!

Ajaa tehokkaasti LVI, sinun on varmistettava, talo on täysin eristetty. Tarkista ensin, osaksi ullakolle selvittää, jos sinulla on oikeanlainen eristys ja tarpeeksi. Jos ei, investoimalla saada, että arvosana on parempi kuin asentamalla vahva LVI-järjestelmä!

Käsiteltäessä LVI urakoitsijat, varmista, että saat kaiken kirjallisesti. Vaikka suulliset sopimukset ovat laillista monissa paikoissa, se on yleensä hyvin vaikea todistaa. Ottaa kaikki paperille on hyvä tapa varmista, että ei ole ons on hämmentynyt tahansa osa prosessia.

Jos asut kuumassa ilmastossa, älä käytä ilmastointiteippiä oman LVI. Se vain kuivuu ja putoaa pois, jättäen sinut vuotaa. Sen sijaan, käytä mastiksi tiiviste peitä reikiä tai aukkoja kanavaan työtä, ja voit pitää kotisi mukava ympäri vuoden.

Harkitse maalaus ulkopuolella kotiisi vaaleat heijastavat lämpöä jos asut kuumassa ilmastossa. Jos kesät ovat viileitä, käytä tumma väri sen sijaan lämpöä kotiisi talvella. Tämä yksinkertainen muutos voi päätyä säästää paljon teidän sähkölaskua.

Valita hyvä LVI-yritys. Sinun täytyy löytää yksi, joka on vankka maine. Se on tärkeää, että se on ollut olemassa jo useita vuosia ja on tukena hyvä maine asiakaspalvelu. Löytää yksi, joka on kouluttanut ammattilaisia ja päteviä teknikot auttaa kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Ne pitäisi pystyä käsittelemään kaikki LVI-työ ei ole väliä kuinka yksinkertainen tai monimutkainen.

Et halua oman elinympäristön liian kuuma tai liian kylmä, ja ottaa hyvä LVI-järjestelmä, joka on käynnissä, miten se on tarkoitus on tärkeää. Onneksi, olet vain oppinut joitakin hyödyllisiä vinkkejä, jotka osoittivat, miten spot ongelmia, sekä miten oikein ylläpitää teidän LVI-järjestelmä. Pidä nämä vinkit mielessä, kun olet suorittaa säännöllinen huolto teidän LVI-järjestelmä.