Liikkuvuusharjoittelu Liikkeitä

Vinkkejä Voit Käyttää Pysyä Kunnossa Ja Laiha

Monet ihmiset ajattelevat, että he tietävät kaiken, mitä tarvitsee tietää pitää itsensä huippukunnossa, mutta voit aina oppia jotain uutta, että voi potkia kuntoasi lovi tai kaksi. Tehokas vinkkejä löytyy tämän artikkelin voi auttaa sinua tehdä, että alkaa tänään.

Kun alussa kuntoasi aloittaa ulos hitaasti. Jos yrität aloittaa ulos korkea intensiteetti, mahdollisuudet ovat, voit polttaa pois nopeasti ja lopettaa harjoituksen kaikki yhdessä. On myös mahdollista, että sinulla voisi satuttaa itsensä tekemällä jotain, elimistö ei ole valmis ja sitten se on mahdotonta käyttää.

Kunto ei ole kyse liikuntaa. Jos aiot saada kuntoon, sinun on myös olla huolissaan teidän ruokavalio. Et voi saada kuntoon menemällä kuntosalille joka päivä ja seuraavat sen kanssa Big Mac. Joten valita ruokavalio, joka täydentää workout ladata päivittäin. Esimerkiksi, jos et onnistu yksi päivä, että päivä on täydellinen päivä salaatteja, tai raskas harjoitus päivä, se voi olla hyväksyttävää huijata hampurilaisen.

Helppo tapa saada hyödyt rappu stepperi omassa kotona ilman ostaa rappu stepperi on kiivetä ylös ja alas pohjassa vaihe portaikko. Lisätä nopeutta, jotta se cardio workout, tai lisätä kyykky askelliikkeen tehdä sitä voimaa käyttää.

Kun työskentelet ulkona auringossa tai lämpöä, muista pysyä hyvin sammutettua. Nestehukka voi esiintyä mikä tahansa harjoitus tai aikana pitkä stints auringossa tai lämpöä, joten käyttäessään auringossa suuresti lisää riskiä. Juoda useita lasillista vettä tuntia ennen treeniä ja aikana riittävän treenata pysyä sammutettua.

Loistava tapa saada sopivaksi, on leikata säännöllisesti sooda pois ruokavaliosta. Juominen säännöllisesti sooda on melko paljon vastaa juominen sokeria. Se varmasti ei helpottaa minkäänlaista kunto tavoite. Sen sijaan, vaihda ruokavalio sooda tai vielä parempaa, vaihda vesi.

Jos olet käyttäessään laihtua ja löytää se vaikea sitoutua tunnin kerrallaan, murtaa se pieniksi paloiksi. Voit saada 4 mini-liikuntaa koko päivän, ja näin et viettää paljon aikaa ja silti hallita saada kehosi liikkuvat.

Kun alkaa toipua kivulias lihasten vammoja tai kanta, vähitellen lisätä voimakkuus ja kesto palautumisen harjoitus mieluummin kuin hyppää takaisin edellisen harjoituksen rutiini. Jälkeen jokaisen harjoituksen, sovelletaan jään loukkaantunut alue puoli tuntia, sitten toista prosessi, johon on lisätty intensiteetti seuraavana päivänä.

Jos olet alkanut käyttää rutiininomaisesti, älä rasita itseäsi liikaa. Jos tunnet kipua, tauko tai sit ulos jäljellä liikunta. Kun alussa, kehosi on hitaasti tottua harjoituksia. Voit vakavasti vahingoittaa itseäsi, jos yrität työntää itseäsi liian kovaa. Vain muistaa, että sinun tolerence kasvaa ajan kanssa.

Jokainen haluaa ajaa tarkemmin ja edelleen joka kerta kun he saada juoksumatto tai mennä lenkille. Jotkut ihmiset laajentaa niiden jalat, jotta he saavat vähemmän rasitusta. Jos haluat paremman workout, sinun pitäisi lisätä nopeutta vaiheet ja ei teidän voittajana.

Monet ihmiset ajattelevat, että sinun pitäisi työskennellä lihasryhmiä, jotka toimivat monet samat harjoitukset. Tämä ei ole tapauksessa. Kannattaa itse kokeilla ja treenata vastakkaisia lihasryhmiä, esimerkiksi, ojentaja ja hauis. Kun yksi toimii ulos, muut on mahdollisuus levätä.

Jos sinulla on pääsy vanha suuri rengas, kuten yksi pois pala maatilan tai maarakennus, sitä voidaan käyttää kunto harjoituksia. Yksi tällainen liikunta on, käännetään renkaan uudestaan ja uudestaan tietyn etäisyyden. Tuloksena treenata parantaa huomattavasti kunto.

Muista sisällyttää tasapainoinen ruokavalio osana kuntoasi. Jos jatkat syödä epäterveellisiä ruokia, et koskaan saada tuloksia, jotka haluat käyttää ohjelmaa. Kiinnitä huomiota kaloreita, että syöt; haluat varmistaa, että pysyt sisällä suositeltu päivittäinen raja.

Lisätä alkaen tahtiin aina, kun suoritat. Auttaa lisätä nopeutta yleistä, kun juokset, aloittaa käynnissä nopeammin kuin normaaliin tahtiin. Ajan mittaan, elimistö tunnista tätä kuin normaalia vauhtia, ja et voi lisätä sitä uudelleen. Jatka näin, kunnes osut suurin käynnissä nopeuksilla.

Yksi tärkeimmistä syistä ihmiset eivät jatkaa liikunnan ohjelmia on ikävystyminen. Ei ole mitään niin tylsää kuin kävely tai lenkkeily samalla juoksumatto, päivä toisensa jälkeen. Avain varten monet ihmiset on erilaisia liikunta. Esimerkiksi muutaman viikon pyöräilyn jälkeen voitaisiin viikko käynnissä, jonka jälkeen viikon pelaa tennistä.

Kun saat osaksi kunto, olla varma perusti check-up lääkärin kanssa ennen kuin tekee tiukan treenin. Lääkärin suosituksia voi olla kriittinen, erityisesti niille, joille fitness on haaste. Vaikka jos sinusta tuntuu, olet hyvässä kunnossa, lääkäri voi silti tarjota asiantuntevaa ohjausta alueella hyväkuntoinen.

Kuten näette käytännön neuvoja vinkkejä tässä artikkelissa, se ei ole koskaan liian myöhäistä oppia uusia tietoja, jotka voivat todella hyötyä kuntoasi ja lisää teidän yleistä hyvä terveys. Jokainen voi oppia jotain uutta, joka tekee vaivaa, että laitat kunto, kannattaa.